Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cecilia, Sim , felicitari
Mami25, nu te mai panica. Si eu imi faceam ganduri negre la inceput cand erau zile in care era bub mai lenes. Asa am descoperit ca daca beau apa rece il apuca miscarile, dau daca ma asez pe o parte si stau mai mult, il deranjeaza si face scandal. De, parca eram posedata asa eram. Faceam numai scenarii.
Lasa-l ca el sigur e ok in burtica la tine, doar ca are si el zile in care probabil doarme mai mult si e mai lenes.

Pupici.

Nana, 22+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Danielle, este antibiotic. Cred ca este o amoxicilina care se da lejer. Da o cautare pe net, daca nu o sa caut eu. Insa decat infectie, mai bine iei ce ti-a dat. Eu iau Augmentin si e a 2a tura.

Tomasa, asa le facusera fetitelor din salon de la mine. Insa lobul era f mic, mie nu mi-a placut cum aratau. In plus urla una din fetitele acelea dupa ce i-au facut gaurele, ea care era cea mai cuminte din salon, nu ca zapacita mea. M-am speriat si nu i-am facut. Tu stiu ca ai pe matusa ta, poate asa ai mai multa incredere. Eu am 2 prietene cu patanii cu gauri la nastere, una chiar in Municipal. Acum tu faci cum crezi mai bine. Cum mai esti cu problema cealalta cu grupele? Ai mai aflat ceva? Te duci luni la Instit Hematologie?

Andries, cam asa cu tanti a noastra. Imi venea sa urlu. Intre timp am spalat masina la spalatorie, ca era jalnica. Plina de dare si cu urme de detergent. Ce ai luat tu de candida?

Simona, bravo pentru vestile bune. Eu insa chiar veau sa il vad pe individul din burtica cu capul in jos cat mai repede. Este una din obsesiile mele, sa nu ajung la cezariana pentru ca nu se intoarce. Nu ca am ceva cu cezariana, insa chiar as prefera sa il scot pe unde a iesit si sora-sa.

Rox 24+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Salutare!

Cristina85 felcitari pt printesuca!....sa nu-ti faci probleme ca e mai micuta decit alti bebei.....e normal sa fie asa,fiecare are ritmul lui de crestere ....si daca medicul ti-a zis ca e ok,atunci asa e!
Danielle of mai iubita.... imi pare rau ca te-ai pricopsit cu infectia asta....din cite stiu eu antibioticele gen penicilina se pot lua fara probleme pe toata durata sarcinii....si oricum ,nu cred ca medicul ti le-ar fi prescris daca n-ar fi fost asa,ca doar nu-i timpit! Te pupic si sper sa-ti treca cit mai repede!
Roxana multam' de informatii ....ma bucur ca te simti mai bine....sa speram ca si Alex scapa de febra cit mai repede...ciudat ca desi ia Augmentin continua sa faca febra.....cit despre candida,eu as zice sa termini mai intii antibioticul si dupa aia sa iei Gynozolul....parerea mea e MacMiror e mai bun,dar nu stiu daca e recomandat in sarcina...
Fetele din Italia voi cite controale ginecologice ati facut de cind sinteti in sarcina?....va cheama si pe voi la circa 40 de zile,sau sint eu un caz mai "special"?....cine va urmareste sarcina, ginecologul de la ULSS,USL,ASL sau mergeti la privat?....
Danutza eu stiu ca lungimea colului se poata masura doar ecografic....insa ma intreb atunci la ce-ar mai servi controlul ginecologic in timpul sarcinii daca s-ar vedea si daca e inchis sau deschis colul....imi place sa cred ca medicul meu nu ma controleaza doar de dragul de-a o face.....ar putea sa-mi faca doar eco si gata...
Tomasa sus capul ca totul va fi bine!
Mami 25 stai linistita....au si ei la fel ca si noi zile cind sint mai activi si altele cind n-au chef de tzopait ...

Picca 23 + cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna seara gagici cu burtici! Eu sunt cu laptopul la nenea doctoru, dar cica abia maine il face. V-am cititara rapid si nu retinui mare treaba... Cap sec!
Stiu ca cineva intreba de creme antivergeturi. NU EXISTA!!!! O crema foarte buna este MUSTELA si acum chiar au o oferta misto la unele farmacii, doua creme (una vergeturi si alta super-hidratare) la 800.000. Eu luai asa ceva. Chestia cu trestia e ca nimeni nu iti garanteaza ca daca te imbaiezi zilnic in toate cremele din lume, nu o sa iti mai apara sau cele deja facute se vor sterge in timp... Asta e vrajeala.
Eu am folosit de la inceputul inceputului creme, foloseam la greu si inainte, dar degeaba. Pe sani arat ca o trecere de pietoni.
Asssaaaa... Daniuta36 iti multumesc ca imi duci dorul, dar lipsesc motivat. Am anuntat ca laptopul meu are crize hormonale....
Sabina reaua....
Etc, etc, etc... Nu mai stie fata cine ce zicea. Am retinut chestia cu Danielle. Nu ma pricep. Eu, in afara de vergeturile scarboase, nu ma alesei cu altceva la tzatzoaie de la aceasta sarcina. Mama si abia asteptam sa-mi creasca si mie macar cat ale Pamelei...
In nrest, toate bune si la locul lor. Ma simt excelent. Cred ca de acum incolo o sa ma pot bucura si eu de sarcina asta. Nu am mai avut contractii si nici dureri. Sper sa nici nu mai de acusica la deal...
Tare as fi vrut sa plec la munte, intr-o poienita, pe malul unei ape. Off, dar vremea asta m-a sucit. Asta e vreme de facut copii si de numarat bani... Deci nu imi mai ramane decat sa njum ar mangotii ca de ramas, nu cred ca mai am sanse acum... Vai, tu, ce spirituala sunt...
Fusei la cumparaturi. Bluzite la greu! Abia astept sa incep si pentru bebe. I-am luat hainele cu care o sa il scot din spital. Un superb costum kimono japonez, din matase. E adorabil! Sunt si cu casa vraiste, pentru ca o sa trebuiasca sa transform dressingul in camera de bebe. Bine, era o camera si acum servea drept magazie de haine, genti, pantofi... Noroc ca am terminat casa de la curte. Mai am de montat parculetul, desi cred ca o las pentru anul viitor. Deocamdata nu are cine sa se dea in leagane si alte dracii...
Uau! se intampla ceva palpitant in viata mea! Suntem pe val fetelor!

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by piccaflor

Fetele din Italia voi cite controale ginecologice ati facut de cind sinteti in sarcina?....va cheama si pe voi la circa 40 de zile,sau sint eu un caz mai "special"?....cine va urmareste sarcina, ginecologul de la ULSS,USL,ASL sau mergeti la privat?....

Picca 23 + cu Matteo

Ma bag si eu peste voi, in odiseea voastra si sper sa nu va suparati ... vreau sa ii raspund piccai, avand in vedere ca se referea la "fetele din Italia", chiar daca suntem in perioade diferite. Picca, pe mine ma cheama 1/luna si ma duc in privat. Am incercat prin SSN, dar au niste timpi de asteptare de iti vine rau ... pai am vrut sa prenotez prima vizita gineco si mi-a dat sa astept 4 luni ... aia numai prima vizita nu mai era ... ca eram aproape la jumatea sarcinii. In fine, examenele de sange si alte teste le fac prin stat, dar vizitele ginecologice le fac in privat ... -ice tie si lui bb Matteo !!!!!!

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Piccaflor uite ca iti raspund si eu. Cred ca difera de la o provincie la alta. Pe mine ma monitorizeaza doctorii de la USL sau la spital. Imi iau programare unde vreau. Zice sa vii aproximativ la o luna daca nu sunt probleme. Daca iti da sa faci o analiza,dupa ce ai rezultatul iti spune sa vii. Si cu prenotatul de vize ginecologice iti face f repede...am incercat de ex chiar si la inceputul saptamanii sa programez pt sfarsit adica luni am sunat ca sa merg vineri si erau locuri. La ecografie e alta treaba, dureaza mai mult insa nu exagerat. Daca iti semneaza din timp foaia din libret esti sigura ca iti poti prenota exact cand ai nevoie.

Fetelor acuma va spun putin de mine. Sunt asa de stresata, mi'a zis doctorul azi ca sunt suspecta de diabet gestational. Mi'a dat sa refac analiza de urina si glicemia. Pt ca mi'a iesit la ultima analiza de urina glucoza in sange si proteine, care normal nu ar trebui sa fie. Sper din sufet sa nu fie nimic, insa cred ca sper degeaba

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Petro merci iubita ....m-am linistit,deci asa se procedeaza aici,nu e dus cu capul medicul meu...si eu tot la privat merg....doar morfologica am facut-o cu un medic de la ULSS...cit despre lista de asteptare ai perfecta dreptate....mori cu zile daca e sa-i astepti pe ei....
Tu cum te simti?.....trebuie neaparat sa-mi povestesti cum ai obtinut sarcina
T epup si-ti doresc o sarcina cit mai usoara si un bebe sanatos si frumos!

Picca 23+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Simona, bravo pentru vestile bune. Eu insa chiar veau sa il vad pe individul din burtica cu capul in jos cat mai repede. Este una din obsesiile mele, sa nu ajung la cezariana pentru ca nu se intoarce. Nu ca am ceva cu cezariana, insa chiar as prefera sa il scot pe unde a iesit si sora-sa.
Rox 24+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Pai al meu statea cu capul in jos de la 14 sapt si imi era teama sa nu incerce vreo nazdravanie inainte de vreme. Nici mie nu imi surade ideea cu cezariana, dar vedem noi cum sta treaba atunci, mai aproape.
In legatura cu antibioticele, si eu am luat Ospamox - pe baza de amoxicilina - si a fost OK.

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Aoleuuuuuuu, Annisia, se bat turcii la gura ta. Sau la tastatura.... Deci, ai luat bluzite pt tine si un costumas pt bebe? Sau am inteles aiurea?

Sim 24+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

picca - sa iti povestesc cum am ramas insarcinata?? Cu muuult exercitiu de-asta ... vrei sa iti desenez? Nu cred ... pt. ca stii si tu vad cum e treaba. Glumesc, desigur ... lasand gluma la o parte ... nici eu nu stiu, printr-o minune cred. Nu imi mai amintesc cat am apucat sa iti povestesc, dar erau probleme la amandoi si ni s-a recomandat ca ultima solutie fivet ... ca pe cale naturala erau putine sanse. Nu stiu, o fi si faptul ca ma consolasem cu ideea asta si am inceput sa fac demersurile pt. fivet, deci mi-am cam luat gandul ... fara stres, fara calcule, perioade fertile etc. ... pur si simplu ... Si uite ca cineva acolo sus se vede ca inca ne iubeste si a vrut sa ne ofere aceasta bucurie. Aaaa si poate o fi ajutat si faptul ca am luat agnocasto ... acum nu stiu ce sa mai cred. Dar sunt si sper sa fie totul bine. Pana acum e ok, nu am avut parte de probleme cu greturi, vomitat asa cum am tot auzit si citit, nu m-am ingrasat decat 1 kg. (dr. mi-a zis ca o sa am timp spre sfarsit, sa nu imi fac griji) ... stau bine si sunt fericita !!!!!! Ceea ce iti doresc si tie si tuturor burticilor .

cristina - esti o norocoasa ca te poti programa cand vrei tu, sau oricum ca nu trebuie sa astepti asa de mult ... eu sunt la Milano, tu pe unde esti?

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput