de ce se scarpina la nas ???

ooof, si noi facem parte din categoria "dam dintr-una in alta"...
de data asta ma intreb daca scarpinatul la nas are vreo legatura cu giardia
sau cu alti paraziti.
giardia i-a iesit la analizele din scaun, suntem in tratament, dar saptamana asta am observat ca se scrapina frecvent la nas - nu are muci, isi freaca nasul pe dinafara...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Raspunsuri

Maadi spune:
Baitelul meu a avut o perioada de se scarpina la nas, cred ca isi formase un tic, fiindca nu avea nimic, toate analizele fiind foarte bune.
Sanatate multa!
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)

cristina22 spune:
si Andrei a avut o perioada in care isi scarpina nasucul.Am facut analize si nu avea nimic... medicul a zis e doar un tic si ca-l va uita. Si asa a si fost.
SANATATEEEE!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

herra spune:
dar am uitat sa va spun ca al meu mai si stranuta!
incepe de dimineata, cum se trezeste...
ulterior (dupa ce am deschis subiectul) m-am gandit si la rinita alergica; ceea ce-i curios este ca afara nu are nimic - as fi inteles sa-l apuce acum, ca e perioada cu puf de plopi si polen de nu-stiu-ce...
dar daca o fi de la praf, atunci de ce asa, dintr-o data, doar in casa tot atata praf a fost si pana acum...
chiar a observat si bona ca dupa ora 11 se calmeaza cu stranutatul - dupa ce se aeriseste, ca de dimineata stam cu geamurile deschise.
si toate astea incepand de luni!
Eu

eryteea spune:
Herra eu sustin ca este o reactie alergica.Vezi ce ai adus nou in casa de luni....o floare ,un parfum,o crema,detergent de spalat pe jos ,sprey de tintari etc...in fine cauta cauza in casa avind in vedere ,ca din cele spuse de tine ,dupa ce aerisesti trece totul.
Numai bine
Ingrid amore di mama

corinadana spune:
Ai pisica, papagal in casa?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca

b.nica spune:
quote:
Originally posted by herra
dar am uitat sa va spun ca al meu mai si stranuta!
incepe de dimineata, cum se trezeste...
ulterior (dupa ce am deschis subiectul) m-am gandit si la rinita alergica; ceea ce-i curios este ca afara nu are nimic - as fi inteles sa-l apuce acum, ca e perioada cu puf de plopi si polen de nu-stiu-ce...
dar daca o fi de la praf, atunci de ce asa, dintr-o data, doar in casa tot atata praf a fost si pana acum...
chiar a observat si bona ca dupa ora 11 se calmeaza cu stranutatul - dupa ce se aeriseste, ca de dimineata stam cu geamurile deschise.
si toate astea incepand de luni!
Eu
ai cumva geamuri termopane?Este posibil sa se fi dezvoltat ceva mucegaiuri;poti sa cauti o cauza care sa se suprapuna pe perioada declansarii simptomelor sau poti cere sfatul unui medic homeopat competent.

liliac1 spune:
Este posibil sa fie o rinita alergica. La fel se manifesta si sotul meu, si e om in toata firea, nu ma poate pacali ca ar fi vreun tic. Din momentul in care temperatura se ridica brusc, apar variatii mari de temperatura intre zi-noapte sau de la o zi la alta...si mai apare si puful de plop neiertator bineinteles ca incep adevarate cascade de stranuturi si mancarimi la nivelul nasului atat pe exterior cat si in interior. Asa ca in fiecare primavara facem cate-un drum la ORL si facem tratament.
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

herra spune:
multumesc pentru raspunsuri.
da, am termopane; si nici un animal in casa.
suntem deja pe tratament homeopat, pana acum facea bubite, nu si manifestari din astea cu nasul...
din casa am scos si covoarele, praful il sterg cu apa...
poate trece totusi o data cu puful asta de la plopi...
Eu

Witchie spune:
Herra, spune-mi te rog la ce homeopat ai fost?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Incognoscibil...