gravidute din timisoara
Raspunsuri - Pagina 8
miha_ela spune:
Buna fetelor. A nascut cineva cu Hrubaru Narcis? Vreau sa stiu cat ati platit pentru ca mie mi-a spus in fata cat ma costa si mi se pare totusi putin cam mult.
Pupici
petit_ange spune:
[quote]Originally posted by Ashera
Cautam patut de lemn, am gasit in mall si la galeria 1. Pana acuma nu am luat inca, ba erau prea scumpe, ba erau proaste calitatiu (aveai impresia ca daca le misti mai tare, se desfac), ba erau urate... Voi de unde luati patut ? Ati fost in Ungaria sa vedeti ? Am auzit ca sunt mai ieftine si mai calitative.Stiti ceva ?
Ashera , noi am luat patutul de la Szeged, e de lemn, mai frumos decat ce am vazut prin Timi si pretul a fost cam 350 RON. Daca te intereseaza l-am luat de la un magazin care se numeste Baby Center, nu stiu sa ti-l localizez prea bine dar este pe aceeasi strada cu Tesco, chiar aproape de Tesco.
Pusi.
Bebe Isabella creste
36+ Isabella
petit_ange spune:
La Cioata am fost o singura data pt eco dar am stat vreo 4 ore pana sa intru, dar se poate sa ai noroc si sa scapi mai repede... depinde cate cunostiinte se baga in fata si de obicei nu prea tine cont de programari, mai mult de nr de saptamani de sarcina...
Bebe Isabella creste
36+ Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
ceska777 spune:
Buna, eu sunt din TM dar locuiesc in Germania. Prima eco am facut-o in Ro , la Timisoara. Despre Szeged stiu numai ca acolo merg mame care au suspiciuni de anomalii cromozomiale. Eu voi naste probabil in DE dar mi-ar placea sa fiu un contact cu mame din TM. Cat de avansata e sarcina ta? Noi suntem probabil in sapt 8.
otim spune:
Buna seara timisorencelor ... ma bucur ca cineva s-a gandit sa ne "uneasca" . Vad ca pe unele va stiu de la iulie-august , dar fara exceptie pe toata lumnea ... Eu va pun o altfel de intrebare , v-ati gandit ce fel de medic veti alege pentru bebe vostru ??? adica veti ramane la medicul de familie sau veti alege un medic pediatru ??? Ati gasit un medic pediatru bun (noi suntem in cercetari ) daca aveti sugestii nu m-as supara deloc ... chiar mi-ar prinde bine ...
Otiliainceput 31+Laurentiu
petit_ange spune:
slaba activitate printre timisorence! pe unde ati disparut fetelor?
Bebe Isabella creste
37+ Isabella
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
bb_yasmi spune:
ne pregatim de vacanta.....
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 18+ 70% Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
Ashera spune:
Petit, multumesc mult de info. O sa merg maine in Flavia, am auzit ca aduc unii hainute bb, carucioare si patuturi bb din Ungaria, la preturi foarte bune. Asa ca maine ne-am propus sa colindam prin Flavia si sa incepem sa cumparam lucruri ptr bb . Ceska, bine ai venit ! . Te asteptam in grupul de timisorence .
30+
Christian
pussi spune:
salutiiiiiiii
ashera vreau detalii despre ce gasesti, cu caruciorul eu m-am cam hotarat, nu prea am din ce sa aleg. E unul de la Miniblu! Au o oferta supe luna asta! costa 13.000.000 mil...e pt. gemeni!
PUSSI 13+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi