Aspirante optimiste > 20 ani ( 103 )
Raspunsuri - Pagina 29
underqueen spune:
buna, lume! ce faceti? pe toate.
stiu ca lipsesc foarte mult de pe aici, dar sunt foarte ocupata cu scoala si nu numai...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
hai bebe! -februarie 2007
irlandeza spune:
Buna dimineata.
Am crezut ca n-o fi nimeni pe DC, ca toate sunteti la vot.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
iulia25 spune:
UNDERQUEEN !!!
IRLANDEZA !!!!
vine bebe?<februarie 2006>
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
irlandeza spune:
Buna Iulia. Ce mai faci ? Ti-a mai trecut din suparare ?
Noi 2 singurei
7+
alic spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
ALICE . Prima data dau iama la Pergola sa pap o salata cu somon, sper sa pot manca dupa asta ma duc sa-mi clatesc ochii in spatiul de joaca pt copii de acolo(asta fac de fiacare data cand ajung prin zona) ca tare mi-s dragi. Apoi am de facut vizite la greu ca de mult nu am mai fost prin Iasi. Maine cred ca merg la botanica daca e vreme frumoasa si alte chestii banuiesc ca o sa apara pe parcurs. Vreau sa vad cand vine Banica la Iasi ca tare mi-ar placea sa merg la concert.
Tu ce faci?
iunie 2006
GUGU 8+
Avem inimioara!
eu inainte de toate trebuie sa termin progrmaul la servici, dupa aia fuga-fuga la vot si mai vad eu; ma bucur ca te-am vazut pe-aici; ne mai auzim pe mess; te pup
p.s. sa ma scuze fetele ca am dat iama aici si am stricat subiectul, promit sa nu mai fac
ALICe
iulia25 spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Buna Iulia. Ce mai faci ? Ti-a mai trecut din suparare ?
Noi 2 singurei
7+
nu stiu daca mi-a trecut supararea,dar am intrat intr-o stare de resemnare temporara.luna asta mai insist cu la program,dupa aceea voi lua o pauza cu proiectul bebe,urmand ca din toamna sa incepem serios investigatiile si la mine si la sot.
sper doar sa pot sa ma detasez de problema si sa ma gandesc si la altceva decat bebe.
tu ce mai faci?
irlandeza spune:
Eu, o iau asa mai batraneste, am ameteli, tensiunea scade in fiecare zi, joi merg la eco, sper sa nu patesc nimic pana atunci.
Nu prea pot manca, n-am pofta, probabil si lipsa de fier, dar Anca a zis ca se ia doar in trim. II de sarcina. Oi mai vedea joi cum sta treaba.
Noi 2 singurei
7+
iulia25 spune:
imi pare rau sa aud ca nu te simti bine!
dar,treci tu si peste asta!
mai e putin pana joi si atunci dr o sa-ti zica exact ce si cum trebuie sa iei ca sa nu mai ai probleme,nu?!
pana atunci,incearca si baga si tu odihna cat cupride,cat mai mult somnic.nu cred ca strica.sa creasca samburelul si mamica lui sa fie in forma(aproximativ)!!!
corinuk spune:
Hello la toate fetele!Eu sunt o aspiranta foarte veche pe aici...tocmai de aceea mi-am luat o pauza....acum am hotarat sa revin langa voi!
Irlandeza totul va fii bine!Este o perioada mai greutza acum dar veti fii tare bine si tu si bb! imi doresc din tot sufletul si eu un samburel acolo in burtica indiferent de greutatile pe car eva trebuii sa le infrunt!Au trecut aproape 3 ani de cand tot incercam!Poate ne vede DD si pe noi !!!
Va doresc un week-end placut sii nu uitati!!!!!MERGETI LA VOT
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos