Aspirante optimiste > 20 ani ( 103 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marig spune:

baby.r trimite si la noi un pic de ploaie,te rog mult.

http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png

Mai 2005

Puiutule te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

FELICITARII GUGU PT. BEBE..........AM CITIT ASEARA INAINTE SA PLEC IN CLUB.............SI MI-A PLACUT PREZENTAREA TA.................AUZI LE EA............INCUBATORUL LUI BEBE................FOARTE TARE!!!!!!!!!!!!!!!!
multi de la mine pt. amandoi sau amandoul......cine stie!!!!!!!!!!!!!!!!
Anne si cu tine nu am apucat sa vorbesc ieri..........FELICITARII PT. BEBITA........SA-TI TRAIASCA SI SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI IN CONTINUARE!!!!!!!!!!!!!!!
fetele cu bebe........eu inca astept echografii.....................
Ancuta, Ramonele,Irlandeza, Irina, Yasmi, Bebika, Natalia, Mirela...........pup gravidoasele!!!!!!!!!!!
am vorbit zilele astea cu Mikuta si este bine, bebe creste si da din picioare, inca nu stie ce este bebe, dar va afla in curand..........va pupa pe toate!!!!!!!!!!!!!!
aspirantele va pupic si pe voi toate, nu mai dau nume ca suntem multe rau si imi e ca uit pe cineva la cat de somnic imi e, oricum voi stiti ca ma gandesc la toate...........

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

pai si aici abia picura............daca va fii mai abundenta......s-a facut..........trimit la fata sa se racoreasca!!!!!!!!!!!

poze
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Baby si tu Tiesto?
Si eu Tiesto.
Oana
Pup toate fetele

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata fete cucuiete!!!
Eu beau o cafeluta!
Geo,felicitari!!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!!

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Ancuta aseara am vrut sa te sun....am fost in Gossip..au cantat prieteni lui Bogdan...........stii tu care........dar am zis ca face Maria nani................ce mai faceti?

poze
ROXANA

Mergi la inceput

Ce nani ma ca noi am fost la Tiesto la concert si am venit la 12 noaptea acasa.Si cand duduia muzica aia asta mica sarea de mama focului in burta la care sotul meu zice"o luam si la Prodigy ca vad ca ii place" asta dupa ce imi spusese ca pe mine nu ma ia la concert ca sunt insarcinata
Cum a fost?

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

nuuuuuuu eu am fost la Parazitii.........in Gossip...........si acum sunt ragusita toata.........si am venit pe la 4 acasa..............si acum nu mai pot de somn...........deci Maria e de-a noastra inseamna..................

poze
ROXANA

Mergi la inceput

suuuuuuuper frumos...........joi are lansare de album Ombladon si mergem iar............poate veniti si voi.....daca vrea tati sa va ia..........hai ca e aproape clubul de voi..........

poze
ROXANA

Mergi la inceput

Baby se intra doar cu invitatii?
Cat sunt biletele daca sunt?

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput