Aspirante optimiste > 20 ani ( 103 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica11 spune:

[quote]Originally posted by iulia25

Pa,FELICIA!

MONICA,,te-am mai intrebat si in cap anterior,cat te-a costat pe tine hsg-ul?ti-ai facut vreo analiza(de sange sau altceva) inainte?

scuze, ca nu apuc sa citesc tot..voi sunteti tare harnicutze
HSG m-a costat 300 ron si mi l-a facut cu anestezic. Doctoritza mi-a recomandat sa fac HSG pt ca am luat 6 ani anticoncept si am avut si infectie cu clamydia, cauze ale infundarii trompelor. Din fericire sunt permeabile

pupici
monica

bebe, te asteptam
http://tt.lilypie.com/TroIp3.png

octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

sunt aici...............si pe mess...........

poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

merci,MONICA!

eu plec acasa acum.ne mai auzim,sper cu vesti bune si 2 liniute!!!!!
pa!

vine bebe?<februarie 2006>

tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Iulia imi pare rau sa aud de probleme..off...
Ce pot sa iti zic e ca bine ca ati descoperit motivul infertilitatii, lasa.i un timp si lui sa se obisnuiasca..si multa multa bafta. Eu cred ca el e foarte suparat acum, sufera si are nevoie de ceva timp sa inteleaga. La noi cand am luat rezulatul de la spermograma, deloc bun si doctorul a zis ca nu sunt med. care sa il ajute, doar FIV, eu eram suparata ingrijorata, plangeam iar el suparat pe mine ca ma ma manisfestam asa. Stiu ca a suferit in ziua aia, eram suparati, in cateva zile am redeschis subiectul eu si am hotarat sa mai asteptam 2-3 luni, poate poate. Acum ia trat naturist dar stie ca e posibil sa nu iasa nici asa. Au nevoie de timp sa accepte, mai ales ca se simt raniti in orgliul lor. Parerea mea.
Noi suntem alaturi de tine. Multi pupici

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

UFFF!!! barbatii astia!

iunie 2006
GUGU 8+
Avem inimioara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Bravo Gugu! Gugu mic are deja 8 saptamani! si o inimioara!!!
Ce frumos!!
Felicitari si pupici pentru amandoi

maybe baby? -august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna seara fetele! Eu astazi am fost toata ziua plecata. Acum am ajuns acasa. Am luat de la farmacie un Clearblue pe care il voi face maine dimineata. Va pup. Ma duc sa pap ceva.

oana
http://tt.lilypie.com/21w3m7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna, fetelor!
Vin si eu printre voi impartasindu-va bucuria mea... acum o jumatate de ora mi-am facut un test si sunt FOARTE, FOARTE FERICITA, pentru ca mi-a iesit pozitiv! Asteptam de mult clipa asta... De acum inainte trebuie sa cer sfaturi si sa citesc tot ce trebuie legat de doctori, tratamente, vitamine etc. Eu as vrea sa merg la control la Dr.Nayel, de la CFR2 si sa nasc cu dansul, nu il cunosc personal dar am auzit si citit pe forum multe lucruri f. bune despre dansul. Va doresc o seara frumoasa si sa fiti cat mai repede
Sa ma treceti si pe mine la -dute, multumesc!

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

vrmoana,succes cu testul.iti doresc sa vezi II

incercam la proiectul bebe-mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Bravoooo Geo! Ce bine ne prinde cand mai vedem cate o graviduta,ne da mai mult optimism decat avem.Nu e nimeni pe aici?

incercam la proiectul bebe-mai 2006

Mergi la inceput