Aspirante optimiste > 20 ani ( 103 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Buna fetelor!Hristos s-a inaltat!Haide sa va lamuresc un pic in legatura cu varicocelul:pt a-l depista tb sa va duceti la o eco testiculara.Acolo se vede exact unde este localizat,cati cm are.Exista un barem dupa care se iau doctorii cand dau verdictul pt operatie.Dc. este sub 2(cm sau mm ,nu stiu exact)nu se opereaza pt ca este incipient si nu altereaza calit.spermei.Peste 2 trebuie operat fiindca duce la infertilitate.Varicocelul arata ca o varice(asa ne-a explicat dr.)Este dureros la palpare.Cam asta ar fi de zis despre varicocel

incercam la proiectul bebe-mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

eu inca mai astept nenorocitii astia de rusi care nu mai apar cu toate ca am simptome la greu.Sa vina odata sa ma apuc de.Voi ce mai ziceti?Noutati,ceva?Fetele cu testele haideti odataaaaa

incercam la proiectul bebe-mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by iulia25

IRLANDEZA,mi-au zis fetele casotul tau a avut varicocel.
spune-mi,te rog,cum ati rezolvat problema!!!!!
s-a operat?sau ai ramas gravi fara ca el sa se trateze????

si tie si burticutzei!!!!

vine bebe?<februarie 2006>

tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu

Felicia , ai un PM.

Da, Iulia, sotul meu are varicocel. In urma celor 3 spermograme iesite f. prost, ne-am dus la un urolog in Ro. si acolo i-a spus ca are varicocel, de f. mult timp si noi n-am stiut nimic. Pt. ca nu-l deranja nimic.
Dr. i-a spus ca trebuie operat. Am fost de Paste in Ro. dar nu am mai apucat sa-l operam, o s-ao facem acum in august. Totul dureaza 15 min. cu anestezie locala , parca, si intr-o sapt. se termina si recuperarea.
Si in ciuda faptului ca are varicocel, am ramas insarcinata de 3 ori, natural, i-am dat trat, Liviei, putin imbunatatit de mine. Poate si asta ne-a ajutat putin.
Din cate am inteles sunt si persoane cu varicocel, care nu necesita operatie, dar neaparat asta dr. decide.
Daca-ti activezi PM-ul sau ai o adresa de e-mail iti trimit niste info. de pe un alt site, si nu pot sa-l pun aici, e impotriva regulamentului.
Daca mai ai intrebari, cu placere iti raspund.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ADEVARAT S-A INALTAT!
Iulia, lasa-l mama un pic pe om sa-si revina. dupa ce se va obisnui cu ideea, se va duce el la operatie
dar asha, azi am aflat si maine ma operez...e un pic cam brusc, nu??
daca nu a aflat chiar de curand atunci...bate-l la cap:)
pupici pentru toate fetele!

http://tt.lilypie.com/nM7Np3.png ianuarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

irlandeza, l-am citit. Multumesc.

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

SMOLY, si merci de informatii!
dr ala doar ia zis ca are varicocel ,nu si in ce stadiu e .ia mai zis ca-l are de multa vreme.cata?nu stim.si ca ar trebui sa-l opereze.prea multe info despre cum se prezinta situatia nu am inca;sotul nu a facut un control mai amanuntit,sa zicem,in privinta asta.

Mergi la inceput

baby, azi sunt ok, multumesc mult!
de fapt stii ce se intampla? ma apropii de ovulatie, sau de presupusa ovulatie si ma apuca asha o nerabdare legata de aparitia bebelui...
situatia se intansifica pe masura ce trec zilele, iar faptul ca testele astea de ovulatie nu-mi arata "negru pe alb" ca ovulez...ma face sa fiu si mai nelinistita
dar trec eu si peste asta!
luna asta chiar nu am avut si nici nu am timp sa ma duc la doctor, dar luna viitoare nu mai astept, macar sa ma lamuresc daca se intampla ceva cu mine sau cu sotul meu, ca am plecat amandoi de la premisa ca suntem ok...

http://new.photos.yahoo.com/cmstroie/album/576460762339891706

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Iulia, nici nu are ce control mai amanuntit sa-i faca. Controlul e local, se verifica testicolele cu mana, atata tot. E mai grav daca unul din testicole e mai mic decat celalalt sau are dureri.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

7+

Vezi ca ti-am trimis un e-mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

IRLANDEZA,multumesc din suflet pentru ce mi-ai zis!!!!!
m-am mai incurajat putin!!!!!parca nu mai vad situatia atat de neagra!!!!!!

CLAUDINNA,probabil ca ai dreptate si tu!pe mine m-a infuriat tare cum a reactionat el,ca si cum nu ar fi nici o graba sau e o chestie nesemnificativa.intelegi?asta ma dispera pe mine,ca eu nu stiu ce sa mai fac si sunt in stare de orice pt bebe si el nici macar o operatie banala......

Mergi la inceput

offf, te cred iulia, dar stii si tu ca barbatii sunt diferiti de noi, iar asta nu inseamna ca sunt mai buni sau mai rai
arata-i ca-l intelegi ca e ceva destul de brusc
plus de asta, barbatii au o mare fala pentru ... chiar il venereaza si ideea de a face o interventie chirurgicala chiar acolo nu este un lucru tocmai usor de acceptat
ia-l cu usurelul

Mergi la inceput