Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Multumim de urari intr-adevar azi facem 5 luni nu pot sa cred ce repede trece timpul.
Pupam toti bebelusii.

Poze 3 luni, Rihanna
Poze 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

La multi ani Alinuk !!!

Poze 3 luni, Rihanna
Poze 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

La multi ani bebelusilor sarbatoriti. Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii.

Aelita, chiar o fi semn de noroc? Ce beton ar fi! Macar nu imi trebe cine stie ce, decat sa fie Matei mai bine.

Ati ghicit, azi dimineata ne-am trezit cu kk in pampers, asa ca un ketch-up (deci moale, oricum mai moale ca ieri) si verziu. Deja ... nu stiu ce sa mai zic ca medicul de l-am consultat alaltaieri este al treilea plus vb cu un al patrulea pe telefon si toti au fost cam pe aceeasi lungime de unda, ffff mici variatiuni. Am facut tot ce mi-au zis, singura chestie ieri a refuzat supa de morcov. Deloc nu a vrut sa manance desi il lasassem la 4 ore jumate de la ultima masa sa ii fie foame.
Cred ca si lipsa morcovilor a facut sa fie mai moale scaunul ... . Azi ... nu stiu ce o sa fac ca tre sa ma duc sa o iau pe prietena mea de la aeroport exact cand el ar manca morcovi si tati sigur nu se pricepe. Cred ca o sa incerc sa ii dau la 6 seara.
Dati si mie idei cum sa il mai pacalesc sa ii inghita ca aia ii faceau bine la kk.

In alta ordine de idei, eu trebuie neaparat sa merg la medic. Am niste insomnii groaznice si am ajuns abia sa ma tin pe picioare ziua. Poate imi da ceva sa iau (desi imi e frica sa nu il mai aud pe bebe daca plange ). Poate ceaiuri ceva ... .

Dupa cum l-am vazut cu kk asta de dimineata, nu presimt o zi prea buna. Sper sa ma insel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

la multe lunishoare:

diana bb de liuda

lucas bb de daconst

rhiana bb de romaria

horia bb de helenutza

ana bb de tzuchi

Alinuk la multi ani, sa fii sanatoasa...ca fericita sunt sigura ca esti!!!

tonylexa bine ai venit!

iza tu nu sti trecuta inca pe listuta de aia nu am stiut ca a fost si ziua lui dari: la multe lunishoare, sa fie sanatos si voios!

salina bine ai revenit si sanatate tuturor!

cata hai nu-l pune pe kk de la termometru ca ala a fost fortat. sa stii ca si emmi face kk de 2 ori/zi de cand cu sucul de morcov, asa ca voi fiind si pe antibiotic, etc, nu cred ca e rau. hai fruntea sus! vad ca iar e moale...chiar nu stiu ce sa-ti spun. cumnata mea nu i-a dat prea mult morcov nepotelei mele pt ca a constipat-o rau, emmi dupa morcovete face kk cam intr-o ora, deci cred ca depinde de organism. insomniile sigur sunt de la griji, dar burta te mai doare?

marybell m-am strambat de ras la faza cu dormitul in metrou.

aelita hai ca m-ai omorat si tu...auzi cica te pune sotul pe picioare ca pe sofia! aaaa, superba rochita.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

megbeng nu am zis nimic de parc pt ca eu pe seara merg la aerobic si am inceput si electrostimularea. de saptamana viitoare merg luni, miercuri si vineri, deci marti si joi o sa stau toata ziua cu emmi si o sa ies eu cu ea. in rest o dau la socrela. poate ne vedem intr-o zi saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Marina, nu, nu ma mai doare burta, macar atat. Dar sunt dusa cu capul, sunt asa de ametita. Si plang imediat. Asta e de la oboseala cu siguranta.
Vad ca dupa termometru inca nu a facut. Ala de dimineata il avea in pampersi cand l-am luat din pat.

Mergi la inceput

cata eu cred ca, facand abstractie de culoare/consistenta, kk de dimineata e cel mai normal, ca asa face un om sanatos, kk de dimineata cand se scoala. nu crezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

neata,
la multe lunishoare fericite

diana bb de liuda

lucas bb de daconst

rhiana bb de romaria

horia bb de helenutza

ana bb de tzuchi

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

LA MUUUUULTI ANI FEICITI, ALINUUUUKULE!!!sa fii sanatoasa si sa-ti mai dea Doamne Doamne o surioara sau un flatiol pentru minunatul Margelutza!te pup

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

neata!!!
CATALINA daca e supa de morcovi ,poti sa pui ziama in loc de apa si ii faci laptic eu asa i-am mai facut Dariei ,zeama de supa am pus-o in loc de apa ....,sau n-am inteles eu bine si era zeama de morcov ,deabea m-am trezit si nu vad bine calculatorul....ca sa ma trezesc

CLEO SI BEBE DARIA (24.12.06)http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762386910260/photo/294928804383547383/62

Mergi la inceput