Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
mihacarm2002 spune:
La multi ani, Alinuk! Sa fi sanatoasa si iti dea bunul Dumnezeu un fratior sau o surioara pt bb Teo! Si multa intelepciune si rabdare ca sa ii vezi mari si sa le cresti nepotii si stranepotii!
tonylexa, esti binevenita printre noi. Spune-ne si numele fetei tale ca sa te trecem pe lista.
iza29, am vazut ca nici tu nu esti inca trecuta. M-am uitat pt ca imi scrisesem datele tale insa am pierdut foaia. Mai zi-le odata!
Salina, bine ai revenit! Nu e usor cu doi pici!
Azi Evushca a fost un bb model. A dormit, a papat, a stat cumintica la baie si acum doarme iar! Cred ca zilele trecute a fost agitata pt ca o scoteam cam despuiata pe afara. Azi am imbracat-o mai bine si a dormit ca in zilele ei bune. Ma cam pacaleste vremea, ca e o diferenta de 6 grade intre temperatura din casa si cea de-afara. Ce sa faci daca stam la ultimul etaj, incadrat si spre sud. Toata ziua ne bate soarele in cap (pardon, in plafon).
Crishtinutza, Eva adoarme cu suzeta, insa noaptea i-o scoatem si nu se trezeste decat dupa 5 h. Uneori a dormit si mai mult. Ziua, cand i se face somn, chitaie dupa ea si apoi adoarme singura cu ea in gurita. Oricum, daca nu i-as da-o si-ar rontai degetele, ca asa face daca nu sunt pe faza. Insa eu de la inceput am fost pro suzeta. Si asta de frica sa nu isi roada degetele.
Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
mihacarm2002 spune:
Caltalina, oricum, inainte facea kk de mai multe ori. Stiam ca pana la 3-4 scaune e normal. S-ar putea sa fie de la dintzishori!
Eva~Florina
marybell spune:
Messa
quote:
Originally posted by Messa
Marybell, evrika! Pregateste salata pentru cand vin la tine cu MeiTaiul facut, vezi sa aiba multe rosii - te confundam cu Maryela (deci si Maryela, te rog, o rosie zemoasa pe directia mea) Daca aveti nickname-uri cam la fel si io-s repezita... De aia eram convinsa ca ai nascut natur, ca Maryela a nascut natur, de aia stiam de epidurala, de aia ma gandeam lung cum de are al tau aproape 5 lunitze si nu 4 si ma intrebam cum pe 23 decembrie s-a nascut si nu pe 24 ca fi-mea? Si de aia ma gandeam ca logic ca avem aceleasi carutze si nu numa' Vaaaai, ce varza sunt! Scuze, fetelor, am imborcat curcanele si am Mihnit Erikul si Ericit pe Mihnea si in capu' meu de om turmentat de ploada bell si ela tot p-acolo erau Ma asteapta deci o baie in suc proaspat de rosii. Oare ajuta la memorie? Hm...
'ai sa va povestesc si voua, fetelor - ajunge Marybell la mine (s-or fi speriat oamenii, la mine acasa e balamucu' nou) si povestim de una, de alta, ea zicea una, eu stiam alta si intr-un final am inceput io cu greu sa fac diferenta... Bai, ce habauca sunt
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
nu-i bai, nu esti prima care face confuzie intre mine si Maryela de multe ori am primit si raspunsuri la intrebarile mele cu adresa catre Maryela. asta este...daca avem nick-uri aproape la fel.
si nu te astept cu salata, te astept cu o cafea, ca tu ai spus ca faci ness si ai uitat si pe drum am atipit in metrou si eu si Alex si ne-au trezit niste copii de liceu care nu mai puteau de ras fiindca Erik nu dormea era cu ochii cat cepele si noi doi oameni mari dormeam ca boschetarii p'acolo. noi si inca un betiv de pe bancheta din fata noastra...vai de capu' nostru...
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
iza29 spune:
Daconst exact asa face si piciul meu, dimineata sta singurel, se joaca, vorbeste singur, seara e obosit si vrea atentie, nici chip sa il lasi singur. Un pt Lucas ca parca e frate cu fi-miu.
monu la cati mai multi dintisori si cat mai usor iesiti.
Messa feicitari pt site si pt "meserie"
Zici ca esti turnul effel ha? Eu ce sa mai zic ca nascui natur si sunt cat o balena.Stateam si ma uitam azi dupa dus la mine si imi ziceam "eu clar nu o sa mai fiu cea dinainte" si sa stii ca asa e, acu' am bb mic care vorba mamei mele e "ma-sa intreg si ta-su gol"
Alinuk LA MULTI ANI, SA FII FERICITA SI MULT IUBITA.
Catalina inca ne gandim la tine, chiar in seara asta vb cu sotul si ii povesteaam ca ma gandesc mereu la tine si la piticutz. Abia astept vesti bune de kk putin pe zi. Oare or fi dintii????
Salina si zici ca printesei nu i-a placut borcanasul si prefera piureutul facut de tine? Si eu care ii ziceam sotului ca o sa cumpar borcanase doar nu o sa ma ingrop zilnic in bucatarie si piciul sa urle de foame pana fac eu o lingura de piureu.
Liuda hai ca poate incepe Dienutza sa pape strong si o sa iti manance si urechile ce deh, fata o sa intre in recuperari na.
tonylexa multumim de sfatul cu periutza si ca ai intervenit.
Messa uitam ce e mai important fata. Ma uitai cu fi-miu la Arianna ta si zic sa te intreb e cumva " data"? Ca daca nu, cred ca piciului meu ii cam place de ea si mie de pisicutele tale.Ce zici?
mihacarm2002 mii de multumiri pt ca ne treci si pe noi in lista. Izabela ( 04.09.1977 ) si bb Darius Mihail- 17.02.2007, nascut natural fara epidurala, la 38 sapt, 3300g, 52cm,scor apgar 9, la ora 21.30.
Apropo, exact ce spui tu de Eva asta face si piciul, daca nu sunt pe faza miertzaie si isi baga pumnii pe gat, dupa suzy in guritza adoarme in 2 minute singur. Copii cuminti ce sa mai.
marybell vaaaaaaaaai ati adormit voi astia mari si copchil nu. Ce o fi zis piticul de voi...
Noi astazi am sarbatorit cum se cuvine,in trei, ziua piciului. Trei luni e o varsta, nu? Am iesit la restaurant si am luat cina toti acolo de se uita tot localul la mine ca ii dadeam bibe lui Dari. La un moment dat i-am zis uneia, ca prea se uita,"daca ii e foame si nu ii dau, urla de ramaneti cu totii nemancati".
Poopici fetelor si noapte buna, ne vorbim maine.
marybell spune:
iza
pai... dupa ce cred ca si piciul Teo de Alinuk a incercat in repetate randuri sa o vrajeasca pe Arianna de Messa , uite cum discuta si Erik cu ea de la prima intalnire.
so... deja gagicutza asta e disputata si tu credeai ca ea e libera...
poze bb
poze Botez
varsta Erik
iza29 spune:
quote:
Originally posted by marybell
iza
pai... dupa ce cred ca si piciul Teo de Alinuk a incercat in repetate randuri sa o vrajeasca pe Arianna de Messa , uite cum discuta si Erik cu ea de la prima intalnire.
so... deja gagicutza asta e disputata si tu credeai ca ea e libera...
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Pai... acum ce sa mai zic, smecherul de Erik o ia na. Acum am incercat si eu...off greu e sa fii mama de baiat.
marybell spune:
iza se pare ca numai noi doua cucuiete nu avem somn in creerii noptii? pai ce puii mei? eu mi-am facut somnul in metrou...
quote:
Noi astazi am sarbatorit cum se cuvine,in trei, ziua piciului. Trei luni e o varsta, nu? Am iesit la restaurant si am luat cina toti acolo de se uita tot localul la mine ca ii dadeam bibe lui Dari. La un moment dat i-am zis uneia, ca prea se uita,"daca ii e foame si nu ii dau, urla de ramaneti cu totii nemancati".
Poopici fetelor si noapte buna, ne vorbim maine.
eu zic ca bine i-ai zis respectivei...
sa-ti traiasca feciorul sa creasca mare si sanatos sa va bucurati de el toata viata
poze bb
poze Botez
varsta Erik
marybell spune:
iza vad eu ca ai plecat si tu la somnic, am ramas singura p'aici.
asa ca o sa ma retrag si eu usor nu inainte de a fi prima care ureaza LA MULTI ANI sarbatoritilor bebelushi de azi si anume:
Diana Maria de Liuda
Lucas Paul de Dana
Horia Constantin de Helenutza
Ana Bianca de Tzuchi
si nu in ultimul rand... LA MULTI ANI dragei noastre prieteneAlinuk care azi implineste ? ani,
iti doresc ca tot ce e mai bun sa vina de acum la tine, sa fii fericita in continuare alaturi de familie si cei dragi.
poze bb
poze Botez
varsta Erik
mihacarm2002 spune:
quote:
Originally posted by marybell
am atipit in metrou si eu si Alex si ne-au trezit niste copii de liceu care nu mai puteau de ras fiindca Erik nu dormea era cu ochii cat cepele si noi doi oameni mari dormeam ca boschetarii p'acolo. noi si inca un betiv de pe bancheta din fata noastra...vai de capu' nostru...
Pacat ca nu v-a fimat careva! Cred ca erati haiosi rau!
La cat mai multe lunishoare lipsite de griji:
bb Darius (pentru ziua de ieri) ~ 3 luni
Rihanna Nicole ~ 5 luni (Romaria)
Lucas Paul ~ 4 luni (Daconst)
Diana Maria ~ 4 luni (Liuda)
Horia Constantin ~ 3 luni (Helenutza23)
Ana Bianca ~ 3 luni (tzuchi)
Eva~Florina
aelita spune:
SA CREASCA MARI !:
Lucas Paul (daconst) 4 luni!!
Diana Maria (liuda) 4 luni!!!!
Mihnea (dinzo) 3 luni!
Ana Bianca (tzuchi) 3 luni !
Horia Constantin (helenutza) 3 luni !
LA MULTI ANI ! ALINUK ! SA TRAIESTI,SA INFLORESTI!
Crishtinuta stai linistita ca se va intoarce atunci cand va putea sa isi tina si sa isi miste capul .
Acum nu mai scot tot timpul cu pompa,c am reusit sa rezit pana cand a inceput sa fie lapte ceva mai putin,ca inainte trebuia sa scot la cate 3 ore inclusiv noaptea uneori chiar cate 200ml,ca mi se umflau rau.si usor usor am reusit sa reduc cantitatea.acum scot o data,de doua ori pe zi cate o suta si ceva,pana-n 200.tot timpul amscos asa cat s-au inmuiat un pic,ca daca ma chitesc...dar cu cat scot,cu atat se face iar asa ca nu scot mult.
las-o sa manance atunci cand vrea ea si cand cere.inca nu epregatita sa manance rar.nu o forta ca poti avea surpriza sa nu mai manance cum trebuie.cei de categorie mai usoara mananca mai des
iza,asa si eu ,imi vine sa ii iau pe toti acasa...
mediterana,felicitari pt Botez!
Catalina,daca tu crezi ca trebuie sa mai astepti cu laptele,da-i cand simti .important e sa se faca bine repede!
am uitat sa iti spun,cu vrabia aia,e semn de noroc!
mariana cum se mai simt micutii??? mama,cred ca e groaznic cu trei bolnavi!!! daca cu unul e greu,cu trei cred ca e teroare!
sanatate multa !!!
messa si iza uitati cum sunt masurile alea pt lapte.se pun acolo linguritele necesare pt fiecare doza.sunt bune pt noapte,si deasemenea pt plecat de-acasa,ca sa nu stai cu cutia dupa tine si sa incepi sa numeri.daca dai la 3 ore,iti ajung 12 ore.dar eu am doua,asa ca pot insuruba cate vreau.
eu le-am luat de la chinezi,poate gasiti totusi si pe la voi,ca aici toata lumea are .sunt foarte utile.capul de sus are un capac mic in varf,se desshurubeaza si "gatul " ala are loc exact in biberon si se varsa,ca sa nu curga praful pe langa bibe.
apoi doza goala se pune la capat,si capacul roz se pune la urmatoarea doza plina.
cristiana70
quote:bravooooooooooo!!!
Cine a zis ca daca-l invat cu mine n-o sa mai doarma niciodata singur? A priceput si el o chestie, la dragaleala trebuiesc doi, dar la nani e mai bine solo!
alinuk da,mai,asa cu copilul ala,dar acum e bine,are tot ce isi doreste,si sper sa fi depasit momentele grele pana la un anisor.
fetita aceea care a disparut de langa patutul lui,sper sa fie si ea bine,cine o fi luat-o...
eu cred ca ei isi vor simti mereulipsa,in subconstient.
imi pare rau ca prietena ta nu a reusit sa ramana insarcinata prin fiv...Of,sper sa mai aiba bani si putere sa o ia de la cap...
De ce sa nu ii dai margelutei sa suga??pt ciclu?? stai cuminte si da-i in continuare.unii am inteles ca nu prea mai sug ei,ca se schimba gustul..nu stiu daca e asa,dar asta va fi alegerea lui.tu da-i ,saracutul,nu-i lua minunea de la gura! si rugati-va si pt noi sa ii vina iar pofta mandrei mele sa suga din nou... ca nu mai vrea...si eu tot o mai astept.
eu am pus limba pe laptele meu,nu e deloc schimbat,sau nu imi dau eu seama..deloc amar,in orice caz.
unele mamici spunc a atunci cand au fost pe ciclu,bebele a mancat SI MAI TARE!!!
daconst ma bate si pe mine gandul sa mergemla inot...dar mie mi-e lene rau,si ma stiu,mi-e greu sa ma tin de program,sa ies din casa la ora fixa...poate cand mai creste,sa o iau de mana.
apa acolo e calda?
vad pozele.ce frumoasa esti ! si ce misto stati acolo in apa!
monu si a mea cand a facut 4 luni a inceput cu diverse chestii pe care nu le facea! a inceput sa nu mai suga,sa doarma de doua ori pe zi doar,dar muuult,inainte doarmea des .sa manance rar,pana atunci manca la 2-3 ore.diferite miscari,diferite sunete...sta in fund,desi nu o las.asta asa cand o schimb,cand o ridic..mai apuca si ea cate un minutel.
si multe altele.a fost ca un prag ,la 4 luni.
monu
quote:
daca are kk in morcov e ok.
dianamizzi cate vreau eu sa car pt sofia...
pai laptele nu e la fel,nu zic ca nu ar fi bun,dar e alta marca,si nu schimb tocmai atunci ca cine stie cum il accepta.pampersii ,la fel,aici am o marca si imi place,sa probez altii..nu stiu..nici aici nu imi plac altii...plus ca eu ma duc in provincie si acolo e posibil sa gasesc cine stie ce rasuri ,si pana ajung eu in Bucuresti,peste cateva zile....nu o mai spal,nu mai schimb.
eu folosesc gelul meu de dus numai de la farmacie,antialergic pt ca am alergie la toate .sampon am unul de par cret bai,acum cand insir imi dau seamam cat de tipicara sunt si nesuferita.cum m-o suporta barbatu-meu? pe barbatu-meu il scot din schema,in vacanta se spala el si cu ale mele(poate face parul cret hahha),la el merge
creme si sampoane pt copil,mustela nu cred ca gasesc in provincie nici sa dai cu tunul.
nu mai zic ca noi cum ajungem vom face baie toti,ca vom ajunge jegosi ,normal,si cine fuge sa cumpere??
ce mai era?? servetele...alea hai ca poate gasim...desi cine stie ce tampenii si ce or avea in ele.
bai,inBucuresti stiu ca gasesc destule,dar eu de la aeroport ma arunc in vreo masina si valea provincia,ca cine stie la ce ora ajungem,doar nu om sta de magazine.
si nu mai stiu ce era...dar de cate ori am folosit ceva de acolo,SUNT TOTAL DIFERITE .
mie nu are cine sa imi ia dinainte,ca cine stie ce sapunele gasesc
dianamizzi acum am devorat o ciucalata,de cand va scriu.mai am o patratica.asa ca taci cu dietele si mananca ce ai chef!cu masura,ce-i drept,putinel,dar ia din toate!
eu te vad foarte frumoasa in poze!!
imi place tichiuta alba a buburuzei!! e facuta sau cumparata?Thea e o minunatie de fetita,frumoasa foc si are un parr!
Shine:
quote:
ma kk pe el de youtube
alinuk:
quote:
radea cu biberonu in gura heheeeee si il tinea cu manutzele alea gogoshi ale lui.
megbeng,cand faci socoteala la kile,tine cont ca mai ai si pe sani,ca tualaptezi.si atarna neneeee!!!
Albinuzza,bine ai revenit!
monu:
quote:nebune sunteti !
Liuda, m-ai dat gata "asa ca nu cred ca cele cu ceza au curu' mai mic, ca bazinul se dilata in timp asa ca cum nu nasti.... " sa stii ca ai dreptate. am nascut prin cezariana si tot fund mare am. la alexia mi-a luat unan sa revin la forma initiala. asa ca acum eu nu ma mai stresez prea tare. la anul pe vremea asta revin la stadiul de "fund decent"
liuda
quote:acum il are obraznic.
Cica "fund discret" dar acum cum este?
daconst:
quote:ptiiiiiiiiiiiiu
Daconst, " nu ne bagati in seama ca al meu seamana pe mine ca si eu mancam de numa.Erau disperate educatoarele la cresa ca le mancam mancarea colegilor.Ce sa fac daca a mea nu-mi ajungea"
quote:deci utza ne pune pe picioare cand ne impleticim
Catalina,hai ca cum te poti ocupa si de tine pina maine cind vine prietena.In seara asta ati avea timp si de-o utza sa te pui pe picioare.
ma duc sa-mi trezesc barbatu: baaaaaaai,ia pune-ma pe picioare!!!
m-o płne la leganat ca pe fii-sa.
tonylexa,bine ai venit! cam toti au talpile intoarse,si noua ne-aui spus sa o frecam pana isi ia singura pozitia corecta.
messa esti o femeie inteligenta.dezghetata.cu un iumor nemaipomenit.si tot ce vrei!!!!
petele : eu nu bag nimic patat la rufele murdare.pun in lighean cu o solutie de pete.apoi se spala la masina cu celelalte.in 4 luni nu i-a ramas nici o hainuta ingalbenita pe nicaieri.
ENORM DE MULT am auzit si"enorm de putin".enorm eu l-as inlcoui cu "foarte".pt ca enorm poate insemna si mare,lung,lat...nu doar mult.dar daca ziceti ca e pleonasm...o fi.eu il vad superlativ.
Si-am crosetat si o rochita.mai am sa ii pun captuseala bleu .
S.