VA ROG MULT! UN SFAT PT PRIETENA MEA!
Ana e prietena mea de mult timp si de cativa ani e plecata in state. Locuieste cu prietenul ei intr-un apartament din casa matusii lui. Problema ei este ca nu se-ntelege sub nici o forma cu rudele prietenului ei. Aseara a avut o discutie urata cu mama lui, care dupa ce i-a batut cu piciorul in usa ca disperata, a intrat in casa si a jignit-o ca la usa cortului, acuzand-o ca vrea sa-i indeparteze fiul de apropiati. Ea s-a hotarat sa se desparta de el si sa se mute in alta parte, ca sa nu-l mai puna tot timpul sa aleaga intre ai lui si ea. Eu stiu ca sunt impreuna de mult timp si se iubesc enorm, asa ca nu as vrea sa faca pasul asta. Parerea mea e ca ar trebui sa se mute amandoi de-acolo, in asa fel incat el sa poata pastra legatura cu ai lui, daca doreste, dar fara s-o mai oblige si pe ea sa-i vada zilnic.
Voi ce ziceti? Ce-ati face in locul ei? N-are prieteni acolo si nu prea vrea sa vorbeasca cu nimeni, dar are nevoie de un sfat.
mariavlad
Raspunsuri
mcrmiki spune:
Cred ca in primul rand ar trebui sa discute cu el aceasta problema, sa vada de unde provin certurile si sa gaseasca impreuna o solutie. Eventual asa cum ai spus, sa se mute in alta parte si sa il lase pe el sa-si viziteze neamurile, dar in nici un caz sa se desparta daca se iubesc.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)
Kya spune:
Fara prieteni si fara nimeni, s-ar putea sa-i fie destul de greu singura.
Cel mai bine ar fi sa se mute amandoi de acolo. Dar daca ea nu-l mai vrea nici pe el, atunci cel mai bine ar fi poate sa se desparta. Eu te inteleg ca ii esti buna prietena, si nu vrei sa-i vezi despartiti. Dar numai Ana poate sa decida cum ii e mai bine, cu el sau fara el.
Oricum ar fi, eu cred ca ea in primul rand trebuie sa plece din casa de nebuni. Certurile cu (viitoarea) soacra nu aduc nimic bun, si nu are nici un rost sa fie nevoita sa le suporte.
Kya
Clover spune:
Sau amandoi, sau sa o lase in pace. Unde se muta unul incape si al doilea, ca doar dorm in acelasi pat. Daca nu vrea sa plece sa il lase cu famelia lui ca nu merita.
Solutii la obsesiile soacrelor numai pe lumea ailalta se gasesc. Daca le intra lor in cap ca de-aia merge totul rau, nu le mai scoti ideile cu nimic.
Keep the promises you make to yourself.