Mamici de iulie-august 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Eu sunt cam tristutza, ca am ratat Shrek-ul. De fapt am ajuns pana in Plaza, si cind am urcat la etajul cu cinematografele am avut senzatia ca nu e deloc aer si m-a luat asa, cu lesin, asa ca am plecat urgent de acolo. Noroc ca nu apucasem sa iau bilete. Eu fac tare urit cind sunt intr-o zona neaerisita, nu stiu de ce, dar mi se face rau. Asa ca o sa caut filmul pe net, ca nu cred ca mai calc prin cinematografe prea curind. Pe urma m-am dus la o terasa cu niste prieteni si am mancat o salata si a fost tare bine. E tare rau sa stai numai in pat, mai ales acuma, cind e asa de frumos afara!!!! Dupa ce nasc numai pe afara o sa stau cu bebicul!!! De-abia astept!

Cristina, 28+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Eu pana la aceasta rinita nu am avut nici un fel de probleme si acum am ajuns la Olynt ca la ultima solutie. DIn pacate din 2 tipuri de picaturi date de doct nu are nici una efect atunci cand se infunda tare de tot, ba dimpotriva, cand sunt in criza, parca si mai mult imi obstructioneaza caile respiratorii. Ajung sa fie asa de infundate incat daca inghit ceva sau vorbesc, simt presiune pe timpane. In momentul acela bag Olynth-ul, care functioneaza intotdeauna. de aceea imi fac probleme, mai ales ca nu prea a mai trecut zi in ultima saptamana sa nu-l folosesc deloc!

AndraSapt29 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Jadi, daca mai pomenesti de placinta aia, ma ai pe constiinta!!! Eu sunt tare pofticioasa! Si acum imi mai este si foarte foame, ca de citeva zile maninc numai salate, legume pe gratar si pui pe gratar. Bune, nimic de zis, dar parca as mai baga si ceva mai consistent, dar ma mustra constiinta si incerc sa ma abtin. V-am mai zis eu voua, ca doctorul meu e obsedat de greutate, primul lucru cind ma vede ma intraba cite kg am si isi noteaza!!!! Mie nu mi se pare ca am luat asa mult, 9kg, dar lui da, zice ca am luat foarte mult!!!!

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Andra, si pe mine ma dor toate oasele bazinului, mai ales intre picioare. Cand ma dau jos din masina, si trebuie sa pun un picior jos, abia ma cracanez. :-).

27+

Christian

Mergi la inceput

Andra, eu am mai citit pe forum ca multi doctori recomanda Olinthul pentru copii in timpul sarcinii. Asa ca eu zic ca e Ok, mai ales daca zici ca ai asa probleme mari. Offff, cit de mult te inteleg, e tare, tare nasol sa ai nasul infundat. Te apuca toti nervii posibili!!!!

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Cristina, cand ma doare burta jos, nu am burta tare. Nu mi se intareste burtika deloc. De asta eram nelamurita : sunt contractii sau nu ? Si bb se misca normal, nu pare sa-i pese :-). O sa incerc sa stau in pat pana luni, si daca nu trece il sun pe dr si imi fac o programare mai devreme.

27+

Christian

Mergi la inceput

Ashera, daca nu se intareste burta, atunci nu cred ca sunt contractii. Nu stiu ce sa-ti zic, poate o infectie urinara, dar atunci aveai usturimi la urinat. Daca nu trece pana luni, mergi neaparat la doctor!

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Daca tot bantui pe aici, am sa schimb capitolul.

Simona 29+ Matei Hicham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Capitol nou aici

Simona 29+ Matei Hicham

Mergi la inceput