Mamici de iulie-august 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Anto, burta ma doare jos de tot. Si mai ales cand ma ridic din pat sau cand imi schimb pozitia, simt ca o greutate mare in burta in partea de jos.(chiar am instinctul sa-mi tin burta cu mana). Initial m-am gandit ca s-a intors bb si de asta ma doare. In rest, bb misca tare, ca de obicei, nu pare afectat. Am si ceva gaze, m-am gandit initial ca sunt doar balonata. Dar de miercuri nu mai trece...

27+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Ashera, si eu sunt de acord cu fetele: daca ti se pare ca aceste dureri de burta tot insista si persista si ca nu este vb de o indigestie ( aici trebuie sa tii cont si de transzitul tau intestinal) suna-ti dr pt ca el cu sigurnta te va linisti sau iti va recomanda ceea ce ai nevoie.

Karligutza scumpa, inca nu stiu cum vom face maine. Important este ca am luat in calcul ca va intalniti la ora 17 si ca veniti cu jumatatile voastre. Noi maine de dimineata vedem cum ne rezolvam treburile si apoi ne hotaram ce facem. De aceea, te rog mult sa imi trimiti nr tau de mobil pe PM, ca sa te sun si sa vedem cum ajungem acolo in cazul in care ne hotaram sa venim. Iti trimit si eu nr meu de mobil pe PM ca sa stii cine te suna.

Andra
31 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

basescu rules!!!!!

AndraSapt29 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

ANDRA ti-am dat si eu PM...

karligutza, sapt.33 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Asi mai sta cumintica in pat cu nospa, macar pana luni.. Sper sa treaca.

27+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

quote:
Originally posted by Ashera

Anto, burta ma doare jos de tot. Si mai ales cand ma ridic din pat sau cand imi schimb pozitia, simt ca o greutate mare in burta in partea de jos.(chiar am instinctul sa-mi tin burta cu mana). Initial m-am gandit ca s-a intors bb si de asta ma doare. In rest, bb misca tare, ca de obicei, nu pare afectat. Am si ceva gaze, m-am gandit initial ca sunt doar balonata. Dar de miercuri nu mai trece...

27+

Christian

Ashera, aceleasi simptome le am si eu. Am intrebat pe toata lumea ce e, inclusiv pe cunostintele mele din lumea medicala si toti mi-au zis ca incepe bazinul sa se lateasca si ca tre' sa "accept" durerile atat timp cat nu se pune vb si de contractii. Si eu am momente in care imi tin burtik cu mana cand ma ridic din pat, iar de vreo saptamana ma dor toate articulatiile bazinului de am impresia ca sunt intr-o febra musculara continua....plus ca mi-a fost foarte greu sa ma cracanez cand am fost la cosmetica, dar baba sufera la frumusete. eu zic sa stai linistita ca daca nu sunt contractii totul este sub control. daca gresesc, rog fetele sa ma corecteze.

Andra
31 s Mara Teodora

"Cere si ti se va da!"

Mara Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

pup si eu pi toati fetili si va doresc o noapte plina de somnic linistit! si fara dureri sau alte urgente! ...

zzzzzzzzzz

karligutza, sapt.33 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

mai fetelor, Olynth de copii este toxic pe sarcina? Ca picaturile date de alergolog sunt f slabe si cand nu mai pot si nu mai pot(de maxim 2 ori pe zi) tot la Olynth ajung!

AndraSapt29 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ashera, daca te doare burtica jos inseamna ca ai contractii dureroase. Cel putin la mine asa se manifesta. Ma doare foarte jos, dar si restul burtii e tare in momentul acela. Si durerea e foarte intensa, parca ma taie prin burta. Nici nu ma pot misca pana nu trece. Dar nu e normal sa te doara incontinuu, asa cum zici tu. Maxim un minut tine. Contractiile nedureroase sunt atunci cind se intareste burta mai sus, prin zona buricului, dar nu doare, doar te tine asa, si eu cel putin simt nevoia sa fac pipi. (scuzati fetele descrierea!)
Si eu sunt de parere sa-ti suni neaparat medicul. Contractiile astea pot fi si de la o infectie urinara. Ca medicamente, am mai zis,la mine numai gynipralul ajuta, o jumatate de pastiluta la citeva ore.

Cristina, 28+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Andra, eu cred ca olinthul asta pentru copii nu e foarte periculos, dar nici nu trebuie folosit ca regula. Doar cind nu se mai poate altfel. Te inteleg, pentru ca si eu am probleme mari cu nasul, in special iarna. Sunt dependenta de picaturi. Vara e mai bine.

Cristina, 28+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput