Mamici de iulie-august 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

casele speciale de gravide exista si la Cora si la Carrefour... de ce n-ai incercat sa le folosesti cu tupeu? pt.ca stiu ca oamenii nu se sinchisesc sa te lase in fata! eu imi cer dreptul acesta de fiecare data! doar daca mai sunt gravide stau la coada dupa ele... dar la una din multele case, se intampla sa fii singura de acolo, asa incat acolo ma asez, bineinteles dupa cel care are deja marfa pe banda rulanta!

atat le trebuie sa comenteze... ca au si sefi cei de acolo! sa vad cum respecta ce zic!

karligutza, sapt.33 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Karligutza, eu de obicei ma duc in Carrefoure Militari, si numai seara, tocmai pentru ca nu mi se pare asa de aglomerat ca in alte parti (Cora Lujerului, care e foarte aproape de mine, mi se pare extrem de aglomerata tot timpul, desi magazinul e mai aerisit, asa cum zici tu). Dar marti cind am fost eu, cred ca luase toata lumea salariul (era 15 ale lunii) si de-asta era nebunia aia. Si era 9 seara!!!!! La casele de gravidutze am renuntat de mult, ca oricum nu se respecta asta pe nicaieri, si decit sa ma cert cu toata lumea aia de la coada mai bine lipsa! Eu nu am deloc tupeu, si nici sotul, si tare ma oftic din cauza asta, ca prea-s moale!

Cristina, 28+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Alina, ma bucur mult ca esti mai bine! Tu si bebelina ta sunteti doua luptatoare!
Anto, noi suntem de cateva zile in pat, repaus strict. Ne-am simtit foarte bine saptamaniel trecute si trecuseram pe pastile. Acum ne-am intors cumintele la injectabil, cu speranta ca vom potoli si episodul asta de contractii. Una peste alta, tinem situatia sub control. Ma rog sa am un col "nesimtit", vorba Laviniei, care sa nu se lase intimidat de uterul meu obraznic.
Cristina, daca decizi sa mergi la film, vizionare placuta! Sa te simti bine!
Valen, bafta multa!

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

ALINA-si noi ne rugam ca bebitza sa mai stea la mami in burtik pana mai creste putzin.Vorba fetelor,esti pe maini bune.Te pupa toata gaska de gravidutze de pe aici

Samurai-lady 29 weeks si Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

antonela23 inca nu am inceput tratamentul pt infectia urinara pt ca nu mi-a iesit inca antibiograma sa vada dr la ce raspunde microbul,cred ca il voi incepe de luni.dar pe langa infectia asta nenorocita mai am si contractii care nu inceteaza decat cu perfuzii cu ginipral chiar ieri am fost la spital de am facut o perfuzie,si azi am luat-o de la capat cu ele nu le mai suport.
tu ce zici pot avea contractii si de la ifectia urinara?

alexi2226+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Alexi dar nu te lasa contractiile nici cu nospa , eventual unul la 4 ore, sau gravibinon, scopantil sau supozitoare cu scobutil-cam asta ar fi "mancarea" mea .Perfuziile astea sunt asa nashpa1

Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

ilenutza nospa de mult nu mai rae efect la mine cat despre gravibinon ieri l-am facut, de 4 la saptamani de sarcina fac gravibinon 1/saptamana.sper sa ajung macar 30 saptamani.

alexi2226+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Valen, bine ca ai scapat de durere, poate ca apasa bebica pe vreun nerv si acum si-a schimbat pozitia. Cu Victor depinde de momentul la care se inatampla, cel mai probabil o chemam pe fata care sta cu el seara dupa cresa; daca se intampla noaptea sau nu avem timp s-o asteptam pe bona am vorbit cu tanti de la cresa (sta vis-avis de noi) si-l ducem la ea.

Alexi, eu nu sunt de specialitate dar din cate am citit poti avea contractii de la infectia urinara. Nu ti-a dat Gynipral pastile, sa le iei acasa si sa stai la pat? Poate ar fi mai bine asa decat sa te trambalezi la spital. Imi dau numai cu parerea, sfatul doctorului tau e cel mai important. Stai cumintica la pat si nu face efort. Sanatate!

Lia, nasol cu injectiile, dar daca-si fac treaba asta conteaza. Fac si eu galerie sa fie colul tau cat mai nesimtit si rezistent.

Anto 32 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

alina.a ma bucur mult sa aud ca te simti mai bine. Noi toate ne rugam pentru tine si pt bebe sa treceti cu bine peste acest impas. Te pupam dulce toate.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

30+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ma duc si eu sa votez! Nu ati vrea sa stiti ce votez!

Pentru fetele cu intalnirea, am vorbit si cu Alina si am zis ca in jur de ora 17 este ok! Eu vin cu sotul si daca este treaz si cu pustiul si le iau in drum pe Andreea si sora ei. De asemenea, eu vin cu o tava de placinta!

dupa ce ma intorc de la votare si va vad ce ati stabilit si voi si cum, o sun pe Patricia!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput