Mamici de iulie-august 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

ddanagh, nu esti singura pe aici, dar nu stiu ce sa iti raspund despre valorile alea.

Acum pun si eu o intrebare incuietoare...cine ne da concediul prenatal, medicul de familie sau ginecolog?

30+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

in cazul meu medicul ginecolog ( are contract cu casa de asigurari ) si trebuie doar vizat de medicul de familie , intreaba-l pe medic cand mergi la control .

Otiliainceput 28+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana, cu Garmastan inainte de nastere, cam cu o luna inainte; eu cred ca m-a ajutat mult, nu am facut ragade. Uite www.pcfarm.ro/produs/2087/Garmastan" target="_blank">aici detalii.

Am inteles in sfirsit de ce mi-a dat sa fac electroforeza, am citit pe net ca are legatura cu talasemia. Ma duc sa ma uit pe analize. Weekend placut tuturor!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

buna ziua fetili....

mult pupici la burticute dragi ...
Andreea - nu e o problema pot sa te iau eu.. chiar am spus mai devreme pe forum ca cine nu are cu ce sa vina.. culeg eu cu masina. nu-i problema,

Ilenutza - tel meu 0721900461

Greierash.. nu au fost invitate doar fetele care au fost la Etiquestte.. numai ca mi-a fost mai usor sa le scriu pe ele intrucat le cunosteam destul de bine.. sunt binevenite toate fetele din Bucuresti.. curtea e mare si daca nu ploua ne putem bucura de o gura de aer curat...

Andutzy - te-am apelat si pe mess dar nu mi-ai raspuns.. cum te simti.. ce a zis alergoloaga? da-ne si noua vesti te rugam..

bebe m-a suparat destul de rau ieri si azi ca nu prea a miscat.. si m-a speriat destul de rau.. vorba nu stiu cui de aici.. ii mai dau bobarnace din cand in cand sa se trezeasca sa mai spuna si lu' ma-sa cate ceva...

ma bucur ca aveti vesti bune despre "Andra tensionata chiar intrebam ieri in stanga si in dreapta ce se mai stie de ea draguta... cine poate vorbi cu ea transmiteti si din partea mea numai urari de bine si sa o vedem pe forum..

Anya, jadi.. aveti tel meu.. apelati-ma ca sa stiu cand va astept.. sava dau doua indicatii usoare...

pupici,
paticut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

andicu, parca tu intrebai de ingrijirea buricului. ai nevoie de batadina, alcool alb sau alcool medicinal clasic si pudra baneocin. se sterge intai cu o compresa sterila cu betadina, apoi cu alcool si la sfarsit se pudreaza cu baneocin, in strat subtire, avand grija sa nu-i vina lui bb pulbere in nas sau ochi. operatiunea asta se face de cateva ori pe zi, mai ales seara dupa baita. adica se face baita si inainte sa-i cada bebelusului buricul, ca am mai auzit povesti ca se tine nu stiu cate zile neimbaiat!

dana, referitor la urocultura ta, nu semnifica nimic si trebuie repetata.
cat despre garmastan...nu are nici un efect inainte de nastere, desi stiu ca asa scrie pe prospect. poate doar placebo . dar poti incerca. daca e sa faci rani la sani le faci oricum. depinde de cum va apuca bebe sanul si de cum arata mameloanele tale.

paticutz, am notat nr. un raspuns as putea sa-ti dau abia maine, daca nu e prea tarziu. oricum, eu sper sa putem veni.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

anya multumesc mult pt raspuns. fata drguta. o prietena ia spus sotului ca nu avem voie sa-l ducem la mare anul acesta caci e pielea mai sensibila.

alexi sanatate multa.

orchis nu stiu ce reprezinta denumirile analizelor, dar sideremia e in limite normale. totusi mi-a fost recomandat sa iau fier. sub limite au iesit limfocite, hemoglobina, hematocrit, MCHC si glicemia. peste limite granulocite si VSH.
acum iau fe si mananc multe fructe si ma simt mai bine. obosesc foarte repede, dar incerc sa ma adaptez.

brazuca eu stiu ca poti sa primesti concediu de la oricare medic (gine sau de fam). eu il voi lua direct de la medicul de familie.

oana alex al meu nu primea decat dulciuri de casa, dar dupa ce am vazut ca la camin la varsta de 2 ani a primit prajitura magura si ciocolata laura am inceput sa-i dau si din comert. incerc sa-i dau moderat si de calitate. si pe deasupra anul trecut de 1 iunie a primit in cadoul de la primarie o sticla de coca cola. eu ii dadeam doar sucuri naturale. bona l-a lasat sa bea caci toti copiii au baut. ce pot sa mai spun? cate putin foarte rar cred ca e voie. din pacate nu putem sa fim tot timpul langa ei.

eu azi am mers la serviciu si am predat tot. de luni incerc sa imi iau in concediu medical, dupa care pe cel de odihna. cred ca o sa va stresez.
acum va pup si trec in pat caci burtica isi cere drepturile

27+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ioana eu am contract de munca pe o perioada determinata (pana pe 31 aug) si ca sa nu raman cu pauza la vechime, trebuie sa ma inscriu pt suplinire. Am citit metodologia si cica nu trebuie sa dau examen (care era in jurul DPN-ului meu ), ma pot repartiza astia pe un post si cu nota de anul trecut sau de acum doi ani. Ar fi fost frumos sa mi se rupa apa in sala de examen

Am "ridicat" si eu rezultatele la analize - urocultura si dozare anticorpi. La urocultura am < 100 UFC/ml si flora mixta. La dozarea de anticorpi... surpriza... am Rh pozitiv Adicatelea m-am intors asa deodata la 180 de grade si am revenit si io pe calea cea buna Evident ca trebuie sa mai dau o data sange pt repetarea analizei

Anya ce mult ma bucur ca existi ca muuulte mai am de invatat, de fapt abia astept. Sa stii ca-mi fac temele si conspectez serios din ce spui tu

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumesc mult de ajutor, Deni, Alina, Ilenutza!

Brazuca, mie imi da concediul prenatal dr de familie, ca si cel medical, cand am avut nevoie.
LAvinia, ce ciudat cu RH-ul! clar ca s-a gresit, dar cand? adica ar fi bine sa fi fost pozitiv din start!

Si eu doar ce am comandat pizza din aceleasi considerente! sunt singura si mi-e urat sa-mi fac de mancare!

Andicu 32+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Buna fetelor.Acum ca stau acasa va citesc zilnic insa nu mereu am ceva de zis. Ines vad ca se simte bine in burtica si pare ca vrea sa mai stea ceea ce ma bucura mult, mai ales ca maine termin sapt. 38; ce repede mi se pare acum ca a trecut timpul, pt ca si eu, ca si voi, tot nr. saptamanile si ma rog sa mai stea inca una si inca una si poftim ca m-a ascultat.Ghinet, pai eu zic ca e destul de ok educatoarea ca nu accepta petreceri cu prajituri si sucuri. ea cred totusi ca se refera la mini -amandine, mini-savarine( hai ca inghit in sec ca nu le-am mai vazut de 1 an si nici n-o sa le vad curand)etc., dar nu cred ca se opune unei prajituri de casa cu fructe sau unui tort cu mere coapte de exemplu. Si eu cred ca daca mai gusta copilul din cand in cand un aliment nesanatos nu-i bai, dar si eu prefer sa-i fac o salata de fructe in loc de un platou cu prajituri. Eu cred totusi ca e esential cum formam gusturile copiilor; de exemplu eu am incercat sa-i dau Sarei multe fructe si uite ca le adora;(am o vecina care se mira mereu de Sarah, ca uite dom'le cum mananca fructele, fantastic, ca fetita ei nici nu vrea sa le vada insa nici nu prea am vazut fructe la ei in casa); imi pare rau ca nu am insistat asa mult cu legumele- mananca ardei, morcovi, rosii, castraveti (crude) dar parca nu se omoara dupa ele ca dupa fructe. Cand prinde cate o bucata de ciocolata nu stie cum s-o bage mai repede in gura ca sa nu i-o iau insa eu am convinerea ca in timp va intelege ca e mai bine sa manance fructe si legume in locul dulciurilor. Este adevarat ca pt asta trebuie sa ne schimbam si noi alimentatia. Verisoara mea este si mai innebunita cu fructele si legumele insa a devenit asa cand a nascut al 2-lea copil. Atat i-a pisat pe cei mici la cap cu asta incat acum, cel mic ii face observatie celui mare ca nu mananca suficient de sanatos(si are 4 ani); la fel spunea si ea, ca baiatul cel mare nu e incantat de salate pt. ca nu a fost obisnuit cu ele de mic si acum nu vrea sa auda si pace; asta e parerea mea despre felul cum vreau sa-mi cresc fetele, sa nu ma intelegi gresit, te rog.Fetelor, azi cred ca o sa-mi iau si eu capsuni ca mi-ati facut o pofta dee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Buna dimineata fetelor,
Uite am facut si eu ochi, am citit ce ati scris si m-am gandit sa va scriu si eu despre ratusca vecinei si despre mine.
Nu stiu ce animalut i-a spart aproape toate ouale la ratusca, acum doua zile si le-a baut. Au mai ramas 3 oua intregi din 15. Azi am curatat cuibarul de oua sparte si am pus cele 3 oua intregi la loc in cuibar. Ce pot eu sa fac daca ratusca nu sta sa isi pazeasca ouale? Asta este...
Eu in ultimele trei zile imi iau glucoza la trezire, la doua ore dupa mese si este in limitele normale tot timpul. Este uimitor ce diferenta face mancarea sanatoasa si cea nesanatoasa. De ex am fost ieri la cina am mancat porc cu cartofi... dupa 2 ore zaharul meu a fost 105, acum doua-trei zile am mancat salata de spanac cu salmon si zaharul dupa doua ore a fost 79. Este mare difedrenta asa? Acum am si eu ocupatie cu glicemia asta. Va recomand tuturor sa mancati sanatos.
Va doresc o zi buna!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

30+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Valen, ca si tine de altfel, eu cred ca trebuie sa obisnuim copiii de mici sa manance sanatos.
Eu dupa ce l-am pierdut pe Paul am inceput cu "comfort food", am ajus sa ma ingras cat la doua sarcini si sa am glicemia ridicata. Este de inteles ca am incercat sa supravietuesc asa cum am putut la o tragedie atat de mare. No, uite ca m-am deprimat asa dintr-o data. Ma duc sa o caut pe ratusca sa vad pe unde este, sa va mai aduc vesti despre ea. Imi e tare draga ratusca asta.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

30+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput