Intrebare pt FIV-oase

Intrebare pt FIV-oase | Autor: goldi

Link direct la acest mesaj

Si nu numai.
Pe ce principiu vi s-a recomandat menogon sau gonal F (puregon)?
La ce FSH,LH si estradiol?
Sigur, medicul decide, dar vi s-a spus care este schema?
Multumesc si va asteptam cu bebicii, luna mai e o luna buna la copii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Goldi eu stiu ca dc ai FSH-ul mare se da Gonal f. In unele tari (de ex Spania) am auzit ca se merge numai pe Gonal F. La noi in tara spunea cineva la FIV ca nu o sa se mai gaseasca Menogon deoarece nu se mai fabrica . Mai bine posteaza ac intrebare la FIV pt ca acolo vei primi un raspuns mai bun.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

buna!lucrurile cu gonal f si menogonul stau asa:primul este obtinut prin inginerie genetica, deci este un preparat foarte pur si in consecinta foarte scump, pe cand menogonul este mai putin pur si mai ieftin. nu am auzit sa se recomande unul sau altul in functie de fsh. daca fsh este mare (deci rezerva ovariana mica) se recurge la doze mari de medicament sau asocieri de medicamente.un medicament pur ca gonal f va fi mai putin riscant pt. organism si pe termen scurt si pe termen lung.eu asa stiu ca stau lucrurile di tot ce am citit si am auzit. va urez tot ceea ce3 imi doresc si mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Eu am facut stimulare cu GonalF,mi-am intrebat dr. de ce Gonal?MI-a spus ca am FSH mai mare decat LH si prin acest tratament le egalez,nu am avut doza mare 3fiole pe zi de 75.

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Avem doua subiecte pentru FIV unde se dezbat astfel de teme de discutie, asa ca va rog sa continuati acolo. Multumesc.

FIV in Ungaria

FIV

Mergi la inceput