Loc de intalnire al aspirantelor cu vechime -8

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

danap, mersi de sfat. Nici eu n-am curaj sa-mi fac singura injectiile dar voi vedea. Pana la urma nevoia te-nvata.
Spor la construit si sper ca pana la urma sa se aranjeze toate cat se poate mai bine ...casa aranjata, un copil de mana si altul in burtica
Anca, gonalul se face subcutanat ca si dipherelin-ul. Deci as putea sa incerc sa mi le fac eu...

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Dragi prietene
Am intrat la acest subiect pentru ca m-a cuprins emotia intalnirii unor vechi prietene cum sunt Ancawish, Valentina g, gogosar si latele ( sa ma scuze daca nu le mentionez pe toate )am fost si eu aspiranta pana in oct 2005 si chiar daca nu am discutat direct cu voi, am trait alaturi de voi sperante, caderi si ridicari....
vad ca unele dintre voi va pregatiti de FIV, altele continuati lupta cu naturistele....va doresc tot binele din lume si sa vi se implineasca cel mai frumos vis...
al meu s-a implinit pe 12 iulie 2006, il cheama Rares Andrei si este un print ca din povesti a aparut cu totul intamplator si fara nici o interventie, in urma unui taratament cu anticonceptionale pentru chistruile provocate de stimulari, deci orice este posibil....
orice efort merita si nu abdicati sub nici o forma !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Anca, si eu am avut o tentativa anul trecut sa-mi fac polidin si m-am lasat, eu pusesem si serul in seringa dar cand sa-mi bag acul n-am putut si am renuntat, mi-am cumparat alte fiole de poldin si m-am dus sa mi le fac la o policlinica langa mine. Anul trecut dupa ce am facut tratament 3 luni cu polidin, gentamicina si diclofenac, am avut jumatate devanat , cu nodulii si cu vase de sange inflamate in jos pe picior pana aproape de jumatate si acum cand am vazut ca nu mi-am facut nici macar o vanataie mica-mica, am zis ca nu ma mai las pe mana asistentelor decat de nevoie. Eu cand mi-am facut injectiile in imi bagam acul incet nu repede cum fac asistentele, imi bateam locul dar de bagat il bagam incet si daca vedem ca nu intra usor schimbam locul putin mai incolo,ca ma gandeam eu ca ar fi vreun vas de sange care opune rezistenta si s-ar fi spart si m-as fi invinetit. Nu stiu daca gandeam corect dar pana la urma am reusit.

Relya multumesc de urari, asa sa fie cum spui tu!

O sa va urmaresc din umbra si daca va fi cazul voi interveni.

Aysha 2 si Chowpersa sa va traiasca copilasi! Sa fiti fericite alaturi de ei!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Neata
La ce foloseste Diphereline? Eu injectiile mi le-am facut singura da' numai alea care aveau ac micut cand a fost vorba de progesteroane mi le-a facut sota-miu.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ia uite ce adunare la noi aici. Bine ati revenit printre noi!
Aysha, mamica norocoasa, sa-ti traiasca minunea!
Oana, buna dimineata(ca sa pastrez "tonul"), dipherelinul se face pentru inhibare.

Daca s-ar face in picior sau burta, m-as risca si io, dar in popou nu mi-as baga nimic singura.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ahaaaa, pricipit. Mie la inhibare mi-au dat astia aici www.cnyfertility.com/images/treatments/lupron.jpg" target="_blank">Lupron.
Pe cand aveam popoul ciur de la progesteron am cautat pe net info sa vad daca nu cumva pot sa ma intep si in alta parte si am citit ca in picior injectiile sunt mai rele ca in fund din cauza muschiului care este mai tare, muschiul din popou e mai nedezvoltat si de aia cica e mai indicat la injectii. In burta e minunat a fost singura data cand m-am bucurat ca m-am ingrasat si am facut burtica
Tii ce necioplita sunt: Chowpersa si Aysha sa va traiasca grasunelu' si Raresu

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Dipherelin-ul se face in burta si nu doare; iti vei procura seringi de insulina...te invata asistentele de la Giulesti cum sa ti-l faci singura.
Crede-ma e floare la ureche.
In nu m-as fi riscat nici eu; menogonul se face in .

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice are bebelina mult dorita
Poze dragi

slideshows_nou_nout

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Salutare fete dragi

Iata ca a venit si 20 august , iara eu , ca o fata constiincioasa ce sunt, am facut prima injectie cu diphereline acu' dimineata.

Nu m-a durut, parca am simtit asa usor niste intepaturi, si-atat.

Nu cred ca voi fi in stare sa-mi fac singura injectiile

si o saptamana minunata va doresc !

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Relya sa fie intr-un ceas bun.Doamne ajuta sa fie cu succes!

Fetelor Sheherezada oare ce mai face?

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Relya, sa fie intr-un ceas bun. Ma rog pentru tine ca sa fie bine.

Sa inteleg ca nu ti-ai facut-o singurica?

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput