Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pe la 14 saptamani am simtit primele miscari ,dar de 2 zile o simt zilnic,pana acum mai rarut...

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxxi spune:

Buna dimineata mamici!

Mai citesc si eu, sa va ajung din urma...si mai alfu si lucruri noi....
Col? Mie nu mi s amasurat colul...bine, am fos tla 11 saptamani la eco ultima data...

In legatura cu cremel, ce stiti? Nu e ok orice crema,nu? :( Tocami mi-am cumparat o minune cu cocos ;))

Voi simtiti la 15 saptamani bebe in burtica?? Foarte....

14 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Neata burtici.
Eu ma uit la curse. Cum am biroul foarte aproape de Casa Poporului, acum ma uit cum fac astia antrenamente pentru formula 3. Si nici nu platesc nimic
Singurul inconvenient e ca nu te mai intelegi om cu persoana, asa galagie fac astia.

Bubu al meu e cam lenes sau sunt eu mai "nesimtitoare" ca eu nu am avut niciun semnal de la el pana acum

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

abia astept sa o simt miscand !

o sa fac o pauza de masa , ca trebuie sa-mi iau antibioticul si utrogestanul

va pup

kiva12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

hello fetele!!!

ancaD, aici sunt!! am inceput sa ma interesez pt concediu, ca mai e o luna si tre sa vedem cu ce companie aeriana mergem. tu ce mai zici dragutza???

in legatura cu cremele eu am dau cu ulei de bebe Johnson, dar am gandesc sa trec la ceva mai "strong" (antivergeturi).

Roxxi, bine ai venit!!!

fetele azi toata ziua am stat cu mana pe burtik sa il simt pe bebe, dar nu s-a mai intamplat.....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

15+ mami de baietzel sau fetitza???

poza eco bb

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

BB, eu de duminica nu l-am mai simtit pe bebelush si cu toate ca luni am fost si l-am vazut la eco sunt nelinistita.

16+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Darleena,lucrezi la vreo banca sau le vreun minister ? Vizionare placuta! ce zice bebe de eveniment???
Shery, sa va bucurati de mobila! este intr-adevar f. frumoasa... Ma bate si pe mine gandul sa-mi iau un fotoliu special/balansoar (am vazut in multe locuri), cred ca este super cand iti adormi bebeul sau il alaptezi!
Anca,ce nu face tati pt. puiutul lui (chiar daca tu esti poti obosi f. usor)!!!

Pt. cine intreba de dozari de anticorpi:
eu am AII-RH neg, sotul BIII-RH pozitiv. In prima sarcina mi-am facut constiincioasa toate dozarile, nu au aparut anticorpi. Copilul s-a nascut cu BIII pozitiv, deci cazul mai defavorabil.Am facut vaccinul anti-izounizare.
Acum mi-am facut o prima dozare, nu au aparut anticorpi. Cele de la Institutul de Hematologie iti fac o fisa in care trec grupa ta si pe cea a sotului. Eu am cerut dozare pt. anticorpi anti-RH (doar asta credeam ca trebuie). Pe rezultat am gasit si dozare anti-B (au facut din oficiu). Pana acum nu au aparut anticorpi nici anti-D ()anti-RH) nici anti-B (anti-grupa de sange a sotului).
Nu imi amintesc ca acum 3 ani sa imi fi facut si anti-B, cred ca in ultimul timp s-au inmultit testele si vigilenta doctorilor

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxxi spune:

:)

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neatza burtici!

anacami legat de cazul tau de incompatibilitate cu sotul sa iti spun cazul mamei mele : ea A2 negativ, tata B3 pozitiv, 2 sarcini pierdute inaintea mea (in luni mari din lipsa de progesteron), eu primul copil nascut cu B3 pozitiv de la tata. Nici urma de anticorpi formati. Apoi fratele meu are 0negativ si tot asa nici urma de anticorpi pe parcursul sarcinii. Asa ca a fost fff bine.
Dar se zice ca cine are dubla incompatibilitate si de grupa si de RH e mai bine decat dc ai avea aceeasi grupa dar RH diferit. Oricum, cu D-zeu inainte.

Anca 16+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Anacami lucrez la un cabinet de avocatura.
M-ar interesa si pe mine cum procedez la Institutul de Hematologie. Ma duc direct, cu analizele de sange?
Sau imi trebuie trimitere de la medic? Adica de la ala de familie...ca la mine ar fi mai complicat...ca n-am

Daca ma duc acum e oare tarziu? As fi putut dezvolta anticorpi antiA?

15+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxxi,colul este canalul dintre uter si vagin, pe care iese bebele si care pana la nastere trebuie sa fie inchis si sa aiba o lungime suficienta astfel incat bebe sa nu fie foarte aproape "de iesire"; se masoara la ecografie. Eu am acum colul de aprox. 3.5 cm- acceptabil. La Sebastian am avut in primele luni si 2.4, deja intrase doctorul in alarma. In general, sub 2.5 se recomanda cerclaj si satt la pat. Mi-a spus sa "ma linistesc" si sa minimalizez efortul; l-am ascultat, astfel spre sfarsitul sarcinii colul meu ajunsese la aproape 4 cm!!!!
Deci, pt. cele cu risc se recomanda in primul rand efortu mai putin si odihna ma multa la orizontala (ca uterul si fatul sa nu preseze prea mult pe el); in cazuri extreme (considerate de doctor) se rec. cerclaj (coaserea/sigilarea lui)-in cazul asta chiar ca trebuie sa stai in marea majoritate a timpului in pat...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput