Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 21
adalia spune:
quote:
Originally posted by RGE
eu la col ieri aveam 43 mm..ce inseamna asta???
apropo v-am spus de gama de produse pe care am gasit-o pt mamici la Sensiblue??...au si pt vergeturi si pt celulita am inteles ca sunt singurii..va scriu aici cum se numeste.."MAMMA DONNA"
eu m-am apucat de o supa de rosii cu multe legume
ROXANA17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
Roxana, iti recomand sa tratezi cu prudenta bunavointa celor de la sensiblue si recomandarile pe care ti le fac pt anumite produse...farmacistelel lor au de inteplinit un targhet lunar pe anumite tipuri de produse si anumiti producatori si e normal sa iti recomande ce trebuie ei sa vanda >)
catus76_ro spune:
salut iar burticile!!
Bine ai venit printre noi Roxxi..sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!
Fetelor azi muream de somn la munca ,asa ca am plecat
mai devreme de la munca cu gandul sa dooooooooooorm....acsa am adormit cu ochii in tv si m-am trezit ca suna tel![]()
...asa ca iata-ma iar pe forum

vad ca se vb de vacantze....noi o sa dam o raita la mare intr-un weekend sau doua...cu masina se ajunge repede, noi o luam pe la calarasi si trecem dunarea cu bacu pe la ostrov...e un peisaj suuuuuuuuuuper...iar la munte mergem la o prietena care are o casa batraneasca intr-un satuc uitat de lume!
catus76_ro spune:
in privinta cremelor...sunt cam lenesa
... dar folosesc din cand in cand o crema numita chiar bebe produsa Johnson-Johnson...care e pt copii dar nu are ce rau sa-mi faca

catus
9s
RGE spune:
ADALIA..nu mi-a recomandat-o nimeni..mi-am ales-o singura ..era la raionul pt creme de bebelus langa cele de la MUSTELA...scrie clar pe ele ca sunt pt gravide si se recomanda chiar si bebelusilor..asa ca stai linistiat ca nici eu nu am incredere in farmaciste dar citesc prospectele.
ROXANA
17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
geo_78 spune:
eu folosesc de la Mustela...mi-am luat 2 creme antivergeturi deocamdata: una pentru sani si una pentru burtica...sunt cam scumpute, dar asta e ![]()
alfa_anca spune:
Roxana pai tu ai col BETON (dupa cum ti-ar zice dr meu). Si eu la eco la Iosup il aveam 40.5 mm si a 2-a zi cand am fost cu eco la Tutunaru si i-am zis ca mai am (aveam atunci) din cand in cand dureri de-alea de la inceput ca si contractiile si dc e normal, mi-a zis ca nu e normal, dar ca deocamdata sa stau linistita ca am colul luuuung si nu e pb. Acum oricum nu am mai simtit de mult acele dureri asa ca chiar stau linistita. Sper si eu sa ramana in continuare la fel de lung si sa pot pleca la drum in concediu.
Anca
16+
Elena
darleena spune:
Eu folosesc Mustella si am mai gasit o gama italieneasca, se numeste Olivella - si mi-am luat si de la ei crema, in special pentru ca scrie ca are concentratie mare de ulei de masline.
15+ 
Pana vine bubu 
poze bubu mic
RGE spune:
ALFA ANCA..sarut mana m-ai linistit...chiar nu stiam cat trebuie sa fie...m-ati speriat cu discutia...cat despre dureri sa sti ca si eu am o data la 2-3 saptamani crampe ca la menstra , intepaturi dinspre ovare in jos spre pasa..sau mi se pune cate un junghi in partile abdomenului..dar am inteles ca sunt absolut normale si ca trebuie sa mai luam no-spa din cand in cand

ROXANA
17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
alfa_anca spune:
Roxana mie dr mi-a zis ca nu mai sunt normale si ca nu tb sa fie mai intense. Normale erau la inceput.........si dc sunt mai intense si multe probabil ca duc la deschiderea colului ceea ce nu e bine. Dar atata timp cat aveam dureri doar asa din cand in cand mici intepaturi si avem si colul beton, nu e pb. Te pup.
Anca
16+
Elena
RGE spune:
pei sa sti ca si eu am din cand in cand..nu des dar o data la ceva timp tot simt ceva..mai ales in preajma zilelor cand ar fi trebuit sa-mi vina daca nu eram insarcinata..atunci am acele crampe ..cam ca acelea de menstra ....te pup si eu ..inseaman ca nu trebuie sa ne facem probleme atata timp cat colul nostru este cum spui tu"beton"![]()
fetelor voi ati facut dozarea de anticorp la institutul de hematologie?...ca pe mine m-a cam pus pe ganduri chestia asta cu grupe diferite
ROXANA
17+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!