Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Mai dar harnicutze sunteti cu scrisul....
Am si eu o intrebare ce faceti in vacanta....oare putem sa ne expunem burticile la soar la mare???....nu ii afecteaza pe bebei avand in vedere, mai ales, ca soarele din ultimii ani nu e bun asa in general pt toata lumea....pb cu stratul de ozon ...etc....

Oare greturile pot sa para si dupa mai multe saptamani decat 12-13???

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

Mai adineaori mi-am dat seama ca am gresit o comanda pe care am dat-o saptamana trecuta si in locul meu a primit morala sefa.
Desi sefa nu mi-a zis nimic, mai ca imi dau lacrimile si imi vine sa plang. Sunt asa de sensibila la chestiile astea de cand cu sarcina. Ba imi vine sa plang, ba imi vine sa rad.
Sunt tare ciudata.

Geany 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxxi spune:

Buna fetelor! Numele meu este Roxana, am mai scris d ecateva ori in cpaitolul vechi....am inteles ca la icneput mesajele mele vor intra mai greu....
Date UM 16feb07, DPN 24nov07

Astept sa vad ca im apar si mie mesajele acolo...;))

O zi buna tuturor!

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

dany26, eu am vb cu doctorita de mersul la mare si mi-a zis asa:
Ca pot sa merg, dar fara inotat, eventual doar bagat in apa asa ca ratele si plaja intre 7-10 si dupa 5;30. In rest ferita de soare ca de incornoratu'!!!
Noi o sa mergem in august in 2 Mai, mi-e tare draga statiunea asta si mai ales ca avem acolo o gazda minunata!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Geany
Mai fetelor pe voi va dor oasele din zona

anca 15+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Geany
Mai fetelor pe voi va dor oasele din zona

anca 15+

Maria
poze

Nu,noi am fost cuminti si n-am primit bataita.

poze
vine bebe

Ramonel15+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aralia

dany26, eu am vb cu doctorita de mersul la mare si mi-a zis asa:
Ca pot sa merg, dar fara inotat, eventual doar bagat in apa asa ca ratele si plaja intre 7-10 si dupa 5;30. In rest ferita de soare ca de incornoratu'!!!
Noi o sa mergem in august in 2 Mai, mi-e tare draga statiunea asta si mai ales ca avem acolo o gazda minunata!

14+

Mersi mult de raspuns....ce bine ca deja ai intrebat dr....ca eu mai am 2 sapt pana ajung la ea cu programarea....Noi ne-am gandit sa mergem la sf lui iunie ca sa nu fie prea cald....Of dar sa stai la soara doar pana in ora 10...uau ce o sa ne plictisim de la 10 la 17....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxxi spune:

Eu am fos tle medic prima ora ala 5 saptamani, era ok, si de atunci am facut f multa miscare. Sunt intructor de aerobic, fac 16-18 ore de aerobic saptamanal, si totul a fost ok. Ideea e ca d cnu sunt probleme, este chia rindicat sa faci miscare (nu exagerat...). Va va ajuta f mult, eu nu8 am avut probleme d enici un fel....fff putin greata.....Somn,da :).
Va pup, astept rapsuns d ela voi!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dany..mai bagati voi o si.., dar vezi nu maraton..ca nu mai esti in luna de miere

PUSSI 10+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxxi

Buna fetelor! Numele meu este Roxana, am mai scris d ecateva ori in cpaitolul vechi....am inteles ca la icneput mesajele mele vor intra mai greu....
Date UM 16feb07, DPN 24nov07

Astept sa vad ca im apar si mie mesajele acolo...;))

O zi buna tuturor!

13

Bun venit printre noi!
Of iar nu mai inteleg nimic....eu am UM mai devreme cu o sapt decat tine si DPN mai tarziu cu o sapt....ciudati dr-ii astia...

Eu cand nasc pana la urma....ii bat pe dr-ii astia...

12+

Mergi la inceput