Miresele anului 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 23
Giova spune:
de dim. umblu hai-hui prin oras. macar am rezolvat cate ceva.
acum vreau sa ma vopsesc, sa vedem ce grozavie imi iese.
marco a fost un super dulce azi, m-a pupat si a plecat la copii, fara nicio lacrima. de fapt nu mai plange de o sapt., dar ca mama...tot cu sufletul strans plec de acolo.
Aly mersi de cafeluta.
Pai pt. nunta fratelui tau sunt super misto rochitele.si eu daca mergeam la cineva din fam. imi luam o astfel de rochita. dar pt. intalnirea asta nu vreau asa ceva.
Kitzy deci vineri esti libera. cred ca de-abia astepti.
Oana eu nu am gasit nimic sa-mi placa la Nichita. parca sunt prea pt. vartsa a 3-a hainele.
tu de maine esti libera, super!!!
petrecere frumoasa acasa.
am plecat la treaba.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
de dim. umblu hai-hui prin oras. macar am rezolvat cate ceva.
acum vreau sa ma vopsesc, sa vedem ce grozavie imi iese.
marco a fost un super dulce azi, m-a pupat si a plecat la copii, fara nicio lacrima. de fapt nu mai plange de o sapt., dar ca mama...tot cu sufletul strans plec de acolo.
Oana eu nu am gasit nimic sa-mi placa la Nichita. parca sunt prea pt. vartsa a 3-a hainele.
tu de maine esti libera, super!!!
petrecere frumoasa acasa.
am plecat la treaba.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
gata, de acu sunteti baieti mari, nu mai plangeti ...doamne ce trece timpul Gio...asa dupa Marco mai realizez si eu!
Eu de la Nichita mi-am luat doar un sacou si mai vazusem 2 costume...poate ai dreptate ca nu sunt lucruri faine, eu habat nu am ca m-am uitat doar dupa costum negru clasic, asa ca ....mare lucru nu pot spune, ma gandeam ca poate, poate....
Aly...hai ca mi-a mai venit o idee, da la AT??? dar de fapt si ea are multe gen corset si fusta si tu ziceai ca nu mai vrei corset!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Giova spune:
Trece oana timpul, azi are 1 an si 5 luni. peste o luna face 1 an jumate.
La AT am vazut niste rochite foarte misto, fara corset.
O sa dau si eu o tura pe acolo, sa vad care sunt preturile, pt. rochia de nasa.
_
Alynutza spune:
Oana mie nu-mi prea place AT. In plus are niste scoruri... uai mama. Mai vad eu sambata, dau o raita prin oras.
Fetelor, ploua cu galeata la Cluj si eu cica trebuie sa ies in trafic. Mi-am dorit eu sa conduc pe ploaie dar nici chiar asa. Sper sa se opreasca, ca trebuie sa-mi fac si piata azi.
Va , scuze ca n-am fost mai activa azi, mi-or pasat astia ceva proiect cu un super deadline, nici daca nu dorm la noapte nu reusesc sa-l termin.
Giova spune:
Aly bafta la condus pe .
la noi e chiar cald afara. astept sa se termine masina de haine si pe urma afara cu noi.
, pe maine.
_
Alynutza spune:
Ciao fetele. Haideti la cafea.
Ieri mi s-a implinit si dorinta de a conduce pe ploaie. Desi se oprise ploaia pe cand am inceput, a mai tras o partida in a doua ora. N-am simtit mare diferenta, nici la distanta de franare, nici la altceva, e drept ca n-a plouat cu bulbuci, ci asa, mai moderat. Dar tot e bine, ma gandeam cu groaza ca prind tot vreme buna si la examen trage o ploicica de nu ma vad. A fost perfect, pe cand am ajuns sa facem piata se oprise ploaia.
Fetele, o zi minunata! Fug la treburi, ca azi am deadline si nici peste program nu pot sa stau ca am scoli. Sper sa termin la timp.
kitzy spune:
Neata!
Aly merci de cafea.
Tot ai zis tu ca vrei sa conduci pe ploaiemacar ai vazut cum e si daca ploua cand dai examenul macar nu mai stai asa cu morcovelul.
Spor la munci!
Gio nu astept chiar asa de mult sa fiu maine libera ca trebuie sa ma duc musai pe la ai mei cu o treaba si dupa-aia vin acasa sa fac curat si mancare si sambata ma duc la lucru. Daca eram libera pana luni, era alta poveste. Si sambata ma duc si stau si de-a moaca numai sa ma aflu pe acolo ca daca nu-s medici.....dar asta e! Nu pot spune nimic sefilor daca vreau sa-mi pastrez serviciul.
Onutz tu ce mai faci?
toate fetele!
Giova spune:
!!!
am venit si eu pe-acasa.
am dus pici la gradi, am facut pedichiura si la gine cu mine.
acolo imi zice dr. ca rar se da scor apgar 10 la copii, era tare incantat.
ma urc pe masa si cand se uita: RANA!!!!, cica e de la nastere. si trebuie cauterizata, dupa CM. of doamne si o luna fara. In rest totul ok, ovare, col, totul. am facut si un pap test si eco vaginal, ce senzatie naspa sa nu mai vezi nimic miscand pe ecran!!! M-a intrebat pe cand o fetita pt. marco, i-am zis ca mai incolo si mi-a zis de sterilet. acum zau ca nu stiu ce sa fac. Cica cu Anti e cam naspa dupa o nastere, plus ca sunt si hormonii aia (stiam eu de nu am luat), si ca el asta imi recomanda. acum sa vedem, si sa ma mai interesez si eu. asta era vestea proasta, pt. care sunt necajita. stiu ca trebuie facuta, am mai avut una acum vreo 7 ani si dupa tratamente si bani bagati in medicamnte tot la cauterizat am ajuns.
Aly mersi de cafea si spor la munca. sa termini in timp util.
Ma bucur ca a fost bine condusul pe ploaie.
Kitzy nasol ca lucrezi sambata, credeam ca esti libera pana luni.
eu nu am facut sapt. asta. doamne cum arata casa, dar nu am nicio tragere de inima.
pe mine parca acum m-a prins astenia de primavara. sapt. asta am fost fara chef, si numai pe drumuri.
_
Alynutza spune:
Neatza fetelor!
Inca mai am de lucru, dar am zis sa trec sa dau cafelutza prima data. Vad ca ati fost destul de tacute ieri. Eu am avut o zi 'super', m-am certat cu tipul de la Bucuresti pe tema termenului de predare, in fine, incerc sa le dau pace si sa nu ma mai stresez, ca numai mie imi fac rau.
Bine macar ca e vineri. si o zi buna!
Cucu! Pe unde sunteti? Ati intrat deja in weekend?
Gio am uitat sa-ti zic: nasol cu rana, dar lasa ca trece si luna aia. Am trecut si eu prin asta si stiu cum e. In plus, eu am acolo ceva congenital, o zona de sensibilitate, asa ca tot timpul ma duc cu inima stransa la gine. Sanatate!