Miresele anului 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Ei, la mine si asta a fost o problema, ca n-am avut langa cine ma ghemui si cine sa ma linisteasca. Off, abia astept sa vina acasa, ca-i tare goala casa fara el.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

bai...m-am dus sa-mi fac card de cumparaturi pe net. asa ca...in 10 zile vine si ma bag pe La Redoute.
Misto ca l-am facut direct in euro, nu mai trebuie sa faca ei conversia cine stie la cat.

Kreliutz, Aly marco a incetat sa planga dupa ce l-a luat educatoarea si i-a aratat nu stiu ce. Nu ma mai vedea nici pe mine. dar eu am stat acolo pana s-a oprit din plans.
a fost cu noi in concediu, pe urma o sapt. cu mine, ca a fost bolnav si cred ca m-am obisnuit cu el. si deja e sf. sapt. si mi-a lipsit cam mult.
Dar vine weekendul si recuperam la greu.

merg sa-mi spla vasele.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Aici is!
Am absentat un picutz ca nu mi-am vazut capul de treaba. Toata lumea zice ca a fost o vreme nasola noaptea trecuta dar au am dormit ca un ingeras
De fapt am adormit in timp ce ma uitam la fulgere ca imi place la nebunie vremea asta atat timp cat nu sunt noaptea singura acasa.
Gio starea ta poate fi si de la vremea asta, lasa ca trece.
Aly nici mie nu-mi place cand imi pleaca sotul in delegatii, de obicei cand e plecat ma mut la ai mei ca mi-e urat sa dorm noaptea singura in casa.
Kreliutz,ce mai faci?
toate fetele!

Mergi la inceput

Mie nu-mi place furtuna de nici o culoare, nici macar cand e sotzul acasa, dar macar atunci are cine sa ma linisteasca. La ai mei n-am unde sa ma mut, si oricum ei is chiar deasupra mea. Imi mai umplu eu timpul, ca ieri am invatat dupa ce am ajuns acasa, dup-aia a venit o prietena in vizita si-a stat destul de tarziu, dar cand vine vremea de somnic, tot mi-i urat ca n-am pe cine inghesui .

Edit: no, ne auzim maine la cafea. Mi-e o groaza sa ies, ca-i negru cerul de innorat, plus ca si ploua... Asta e.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am intrat sa va salut doar!!! Din pacate nu am net la serviciu , iar garzile ma omoara , pur si simplu...
Sper ca nu m-ati uitat!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Bau!!
Cristina bine ai revenit!
Pai bine Giova, doar krelia e din afara ardealului? Io mi`s olteanca la origini si chiar daca acum stau in Buc tot valceanca zic ca sunt.
Giova, o intrebare off-topic. Cam in cat timp i-au iesit lui Marco caninii? Ca noi ne chinuim deja de o luna. SUnt inflamati, la unul din ei se simte un varf de coltisor, dar inc anu au erupt. Sper sa nu mai dureze prea mult ca s-a cam saturat si puiutzu.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cristina bine ai revenit!!! Spor la munca si cat mai multa odihna.
Kateryna lui Marco nu i-au iesit inca caninii. de obicei ies dupa cei 8 dintisori si dupa 4 masele. Adelin cati are iesiti?
Poate sa dureze si cateva luni pana erup, asa ca stai linistita. Oricum Adelin a inceput repede cu ei, Marco doar de la 7 luni jumate.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Am ajuns acasa

...la Cluj o nebunie totala, e Tariceanu in vizita, drumuri deviate, politie peste tot!

....si vremea...eu care nu a mai fost acasa de la Pasti...de 1 luna... si in Germania a plouat in ultima luna in fiecare zi....vroiam sa gasesc soare ...si ploua cu galeata!

Gio...cred ca daca te obisnuiesti cu Marco acasa e greu dupa...cand il duci la gradi!
...eu am mastercard pt cumparaturi pe net...stii pentru ce mi l-am facut?...pentru bilete low cost...si shoppinggggg

Aly...ti-am spus ca iti ridic moralul!!!
Sunt de 3 ore acasa singura...
Marius e in delegatie si vine la noapte...si se pare ca si sambata ar trebui sa mearga undeva dar a rezolvat cumva sa "chiuleasca" ca doar i-a venit nevasta acasa!
...fratele meu e la Cluj
...mama e si ea in delegatie

...asa ca sunt singura, fumez si beau un Campari

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

'Neatza! Am ajuns si la de vineri .
Onutz lasa ca tot a venit acasa, chiar daca a venit mai tarziu. Ce sa-i faci, chiar ca a fost super naspa vremea zilele astea si pe programelul meu de meteo arata ploaie si azi si maine si duminica. Insa eu indraznesc sa sper totusi ca duminica va fi timp frumos. Nasol si cu traficul, eu nici n-am stiut c-a fost Tariceanu, pana azi dimi cand am auzit la stiri.
Ieri am ajuns si eu acasa ca o curca plouata, ca turna cu galeata cand am iesit de la cursuri, plus a mai si trecut un imbecil cu masina in viteza si m-a stropit din cap pana in picioare, cu toate ca mergeam pe marginea trotuarului cea mai departe de sosea. Dar tot sunt mandra ca mi-am pus in functiune stepperul si aparatul de vibromasaj.
Mi-am luat si examenul de intrare in trafic si azi urmeaza sa vorbesc cu instructorul sa stabilim prima sedinta. Am niste morcovei pe undeva...

Cristina bine ai revenit.

Sa aveti o zi frumoasa si scurta!

Mergi la inceput

Fetelor, ati intrat deja in weekend?

Mergi la inceput