Miresele anului 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 17
Giova spune:
tuturor copiilor, si noua pe langa ei!!!
Aly mersi .
E nasol cu lume de fitze. Zau ca nu stiu. asa e si la intalnirea lui Clau de 10 ani, si nu am chef de rochii lungi, elegante. la mine mai merge caci e de zi cheful, dar la tine e seara....zau ca habar n-am.
Kreliutz si hai la o poveste.
marco e la gradi pana la pranz. era asa de fericit cand a vazut toate ghirlandele de baloane de la intrare si din curte, ca mai-mai nu vroia inauntru. dar si-a gasit o gagica si a fugit din mainile mele sa o . asa ca am plecat relaxata de acolo.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
ooana spune:
Neata...si La Multi Ani la toti copilasii!
Aly...asa sunt terenurile si la noi, de nu te poti apropia!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alynutza spune:
Gio dar asta nu e chef, mergem la cinema sa vedem un film, mi se pare aiurea sa apar in rochie de seara pe-acolo. Intial ma gandisem la o pereche de blugi, o bluzita mai chic si sacou plus pantofi cu toc, pana m-a zapacit sotzul de cap. Parca vad ca ma pun la 4 ace si aia toti pe-acolo la blugi si tricou. Sa nu mai zic de vreme, ca ploua si s-a si racit.
Foarte bine ca l-ai dus pe Marco la gradi, sa se bucure si el de surprize cu copii.
Giova spune:
Aly eu ma gandeam ca mergeti la film si pe urma se face un party. daca e doar filmul, atunci ti-ai ales bine tinuta. Blugii sunt la mare moda si se poarta cam peste tot. cu o bluzita si un sacou e ok.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
ooana spune:
Ce fain Aly...mi-ar place si mie sa merg la un film...
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alynutza spune:
Gio nu stiu, nu mi-a zis sotzul de nici un party. Oricum, i-am spus sa se intereseze mai exact ce si cum, daca vrea sa mergem.
Oana eu m-as duce si nu prea. Pentru ca nu prea ma dau in vant dupa tema filmului. E viata dura asa cum este, macar cand ma uit la un film sa uit de ea. Prefer comediile (n-am mai vazut de mult una buna), sau filmele romantice cu happy-end (neaparat). Bine, nu inseamna ca ma uit numai la astea. Mi-a placut si serialul ala, 'Cei 4400', il dadeau pe Prima la un moment dat, pe urma l-au terminat in coada de peste.
Giova spune:
Noi n-am mai fosdt la un cinema....ohohoooo!!! eram , cand am fost ultima data.
Macar ne mai uitam in weekend la cate un DVD sau ce mai descarcam de pe DC++.
mi-am adus printul de la gradi.
au facut picnic si grare in curte, manca cand am ajuns eu, asa ca m-a chemat sa-l vad. Cu o mana manca piureul (adica cu degetele)si in cealalata era un copan. a mancat portie dubla, daca nu le-a dat ciorba azi...
M-a vazut dar pana nu s-a saturat, nu a vrut sa vina din scaunel.
Abia astept sa vad pozele, cica a dansat la greu.
Am uitat nu stiu ce diploma, m-a sunat dir. dar eram aproape de casa, Marco adormise, asa ca nu m-am mai intors. o luam noi luni.
acum ma gandesc unde sa-l ducem dupa amiaza. cred ca la Mall, e ceva pt. copii, caci afara e innorat.
_
Alynutza spune:
Gio bine ca au avut cat de cat vreme sa le faca gratare. La Cluj a plouat toata dimineata.
Giova spune:
acum e innorat aici, nici nu stiu ce sa fac, caci s-a trezit.
sa iesim acum sau sa mai stam nitel in casa.
oricum va si un weekend fain si cu mult soare va doresc.
_
kitzy spune:
La multi ani va doresc la toate si copiiilor vostri!
Gio ca nu ti-am raspuns mai repede, dar ieri am prestat din greu toata ziua la servici si eram franta aseara cand am ajuns acasa. Da, puteai sa-l duci dupa cum am vazut ca ai si facut-o, oricum era mai bine deja si era pacat sa piarda toata distractia de 1 iunie.
Onutz super faine pozele
Alynutza spor la condus maine, eu la ora 8 asa de bine o sa dorm...
restul fetelor!