circuitul nervilor

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Darel, multumesc eu cred ca am primit pliculetele tale de la prima ora, ca azi chiar nu a fost la fel de groaznic ca ieri. Acum sa vad daca imi ajung si pentru drumul de intoarcere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

eu de ieri merg pe jos, de la lira in bertlo. ieri am facut o ora jumate. azi am facut doar 50 de minute, ca m-am desteptat si la eroilor am sarit in prima masina care ajunge la berzei. maine imi vine sa imi iau liber.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Incognoscibil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

He! dragii mosului ....
Traficul azi a fost asa si asa, dar ZGOMOTUL!!!!!!
Fac antrenamente bolizii si simt ca o iau razna de atata galagie. si cand fac pauza ei, urechile mele vuiesc ca o uzina!!! Va inchiputi la motoarele alea de nu stiu cati centrimetri cubi, turate la maxim e super!!!
Nu sunt eu vesnica nemultumita, dar i-am mai injurat nitel.
Las' ca am eu grija de ei la pomul de Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ba e frumos, vrooooom vrooom

Se aude destul de tare din intersectia cu Panduri deci..cred ca tu ai asurzit!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuBubu spune:

Ati vazut ca astazi , desi a plouat( si cand ploua toate masinile din Bucuresti se inghesuie oglinda la oglinda) a fost mai lejer?
E drept am facut doar o ora din Doamna Ghica pana la Rosetti, dar ieri am facut 1h si 15-20 minute. Si nici nu exista rute alternative...
Cat despre metrou , este o alternativa buna pentru orice ruta , dar zilele astea este supraaglomerat, este cumplit!
Daca astepti pe cineva din provincie sa vina la tine in vizita si te intreba pe care traseu sa ajunga la tine acasa cred ca raspunsul este : "- Descurca-te , ca nu mai stiu!"
Schimba astia anatomia strazilor de la o zi la alta ...

"Nu voi fi un om obisnuit pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar."
Peter O'Toole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Va amintiti de campania electorala pentru primarie de acum 2 ani si..?? Candida un tip, Nik Serbu, care promitea bucurestenilor o pista de formula.....? Va amintiti???
Eu il cunosc pe tipul asta si promit ca o sa-l caut si ilinvit la mine, sa-l schingiuiesc nitel pentru ideea tampita cu pista de formula 100!!!

Care se inscrie pe lista? Sa-l chinuim pe tip ca sa nu mai aiba idei din astea, care ne macina nervii, neuronii si timpul!!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Vaaai! Prietenul cel mai bun al sotului meu sta in blocul de langa rondul din fata Parlamentului. Are o fetita de 1 an si 5 luni... Nici nu pot sa-mi imaginez cum doarme copilul ala dupa-amiaza sau pe unde-l scoate la plimbare!!!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu stau in Rahova si se aud de la mine destul de tare. Chiar adineauri ma gandeam (strangeam rufe in balcon) ce nebunie trebuie sa fie la cei ce stau in zona, ii compatimesc sincer.
Iar ca drum, eu am noroc ca intru la ore mici, cand de liber peste tot si ca drumurile mele nu trec prin zona centrala decat rar. Insa ca record (nedorit) personal am facut in Vinerea mare 45 minute pe dealul de la Orhideea pana la Leu, drum de 30 de secunde altfel.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cel mai tare imi pare rau de copacii (si asa putin in Bucuresti) care au fost taiati pentru a amenaja pista. Cursa se va termina in citeva zile, dar cit dureaza sa creasca niste copaci proaspat saditi?... daca vor mai fi saditi altii in loc...

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

circuitul lu' peste trece, aproape, pe sub ferestrele mele. e ingrozitor si,in plus, ma doare stomacul din cauza decibelilor... tampita idee sa faci asa ceva in centrul orasului. lipsa de respect fata de locuitori. nu mai zic ca organizatorii si-au permis sa ridice masinile in baza unor avertismente nesemnate, nestampilate, pe care le puteam face si eu la calculator sub pretextul ca vreau sa vopsesc bordurile in albastru cu stelute galbene...cu alte cuvinte, au atentat la proprietatea privata. gardurile instalate pe trotuare au zapacit si bietele animalute obisnuite sa pastreze curatenia apeland la spatiul verde si creeaza o imagine de ghetou prin limitarea vizibilitatii (ce sa ma mir, daca e mana nemteasca...). spectatori ??? tribunele (cel putin cele pe care le vad eu) au fost mai mult goale...

Mergi la inceput