cazare rezonabila la paris
hello fetelor!
la inceputul lunii iulie plec intr-o mini vacanta la paris si-as dori sa gasesc cazare fie intr-un hotel, fie intr-un apartament, la cineva care inchiriaza.
poate ma puteti ajuta cu recomandari.
va pup!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
Raspunsuri
xandra28 spune:
nimeni-nimeni?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
Tonia Antonia spune:
Noi plecam in 4 pe 9 iulie la Paris si stam o saptamana. Am rezervat un duplex (adica 4 in camera, relativ pe doua etaje) la Rezidenta Clorofila despre care s-a tot povestit pe DC, la 67 euro/noapte/camera (numai cazare). Nu e in Paris "intramuros" dar e la 15 min cu RER-ul (tren regional) de centrul Parisului. Pentru noi e bine...
http://www.residence-chlorophylle.com/
Vacanta placuta!
ardeiash spune:
http://www.etaphotel.com/gb/home/index.shtml
si
http://www.hotelformule1.com/gb/reservation/liste_hotels.shtml
s-auzim numai de bine! si
ina78 spune:
Scuze ca intervin peste subiectul tu dar am si eu o mare curiozitate: voi ati mai vizitat Parisul? (ma refer acum la fetele care urmeaza sa plece).
Iar pe cele care locuiesc acolo sau cele care au facut recomandari le intreb: credeti ca ne vom descurca in Paris (in special eu care sint aproape ... zero vorbitoare de limba fraceza) cu limba engleza?
Noi plecam pe 1 iunie si am mari rezerve in legatura cu acest subiect. Am meu sot mai ... "scinceste" cite ceva (sper) dar eu... nimic. Si am intelesc ca sint destul de conservatori la acest subiect.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
cait spune:
Eu am stat de dou aori la Hotel des deux gares aproape de centru, cu metroul in 10 minute esti pe Champs si costa in jur de 50 euro camera dubla cu baie in camera.Ai si mai ieftine cu baia pe hol dar cu dus in camera.
Ina nu-ti face problema ca nu cunosti limba , sunt destui care vorbesc engleza acolo si mai ales iti iei ghidul orasului si te vei descurca singura.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
ina78 spune:
Multumesc mult Cait - sper sa ne descurcam.
In legatura cu subiectul tau - noi mergem prin agentie de turism, atunci cind voi reveni am sa-ti spun unde am stat si cum a fost. acum am si eu inca rezerve si emotii... dar vedem noi.
Preupun ca exista ghidul orasului in limba engleza... asa poate inteleg si eu.
Revin cu detalii la jumatatea lui iunie cind ne intoarcem.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
madadum spune:
quote:
Originally posted by ina78
Preupun ca exista ghidul orasului in limba engleza... asa poate inteleg si eu.
"
vezi ca se gasesc in carrefour niste ghiduri Eyewithens pentru Paris, scrise in Romana unde gasesti info detaliate despre fiecare obiectiv turistic si harti cu metro, strazi etc
mada
ardeiash spune:
la paris trebuie neaparat sa iti faci toate temele inainte.. .adica sa ai un ghid turistic, sa stii unde te deplasezi in fiecare moment...sa stii unde sa mananci daca ai gps e ideal.
asa scutesti si timp si bani....
am sa caut intr-o zi toate site-urile pentru detalii... eu am mers si cu mijloacele de transport in comun si cu masina personala. dezavantajul la masina personala este parcarea.... la louvre mi-amintesc ca am dat vreo 18 euro... fara sa stau toata ziua!
s-auzim numai de bine! si
cait spune:
Eu in paris numai cu metroul m-am plimbat ca e mai simplu si mai eonomic.Au niste cartele pe 3 zile parca nelimitate asa ca te poti plimba in voie.La louvre imi aduc aminte ca am fost de dimineata ca sa nu stam pre amult la coada.De fapt toate obiectivele trebuie vizitate devreme ca apoi sunt niste cozi mai ale sin plin sezon.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..