Mamici si gravidute de Cluj (2)
Raspunsuri - Pagina 9
mioara2004 spune:
Salutare fetelor!
Lavinia ti-am vazut pozele
, arati foarte bine. In legatura cu retentia de apa nu te ingrijora prea tare, mie dr mi-a spus ca daca nu ai tensiune nu apar probleme.
Asiza la Neogym se face si gimanstica postnatala, aerobic si Pilates. Eu merg acum la Pilates si sunt multumita, ma simt foarte bine dupa.
Cineva intreba de carucioarele Chicco, firma e buna dar atentie la modele, pe Dorobantilor cele de 18 mil au cam tot ce ar trebuie dar si pretul e pe masura.
Astept noi propuneri pentru intalnire.
Mioara
33+
Doru Andrei
carrie spune:
e adevarat ca yahoo inchide sectiunea de poze?ca eu toate albumele acolo le am?unde mai pot face alt album ca vreau sa fac cu pozicile Carinei
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)si galuscutza Carina Sofia(4 zile)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
mioara2004 spune:
Carrie imi pare rau eu nu am cantar...
Unde gasim Graco in Cluj??
Mioara
33+
Doru Andrei
RAMONELLA spune:
Carucioare Graco nu cred ca sunt in Cluj.Eu astept targul sa vedem ce gasim.
poze
vine bebe
Ramonel
15+
Alexia Beatrice
Gabriela77 spune:
Cristiana, cred ca esti slabita. Nu e usor sa dai viata unui copil! Si nu e usoara nici perioada de dupa. Asta nu o zic din proprie experienta, ci asa cred! Voi vedea si eu cum va fi. Putere multa cu printesele!
Fetele, http://www.clip-trade.ro/store/index.php?action=ViewGroups&grp=401&brid=2
Aici sint modelele de carucioare Graco din Romania. Din cate am vazut se pot comanda si pe net! Dar merita sa asteptam pana la expo. Pe mine nu ma zoreste nimik.
Pup
Gabriela,
22+ 
asiza spune:
quote:
Originally posted by mioara2004
Asiza la Neogym se face si gimanstica postnatala, aerobic si Pilates. Eu merg acum la Pilates si sunt multumita, ma simt foarte bine dupa.
Mioara33+
Doru Andrei
Multumesc mult!

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
asiza spune:
quote:
Originally posted by carrie
e adevarat ca yahoo inchide sectiunea de poze?ca eu toate albumele acolo le am?unde mai pot face alt album ca vreau sa fac cu pozicile Carinei
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)si galuscutza Carina Sofia(4 zile)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
Da, se inchide yahoo.photos din toamna. Dar mai pe la vara am inteles ca vor trimite la toata lumea niste link-uri/solutii despre cum si unde putem sa mutam pozele in alta parte...nu ne lasa chiar in aer!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
OanaAlina spune:
cristina, imi pare rau ca nu te simti bine... Eu si bebe iti daruim
si speram sa iti fie mai bine!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png
Raluca spune:
Buna sa va fie ziua si de la noi...tot fara rezultat. Tanti secretara e libera azi.....
-incercati luni !Sa mori nu alta!
Cristiana multa putere! Cantar electronic nu am , inca. Pe iuliu Maniu la magazinul care aduce tot felul de produse ptr. bb au sau iti aduc in timp rapid...saptamana trecuta si-a luat o finutza de-a mea. Tot acolo aduc si carucioare Graco-la comanda, au catalog.
Sfatul meu insa ar fi, ptr. cine se mai plimba, sa achizitionati din Ungaria...modele multe si mai ieftine, simtitor!
Raluca 17+ si mami de Ilinca
Raluca spune:
Referitor la intalneala mie imi convine data si ora propusa de Ripley-doar ca s-ar putea sa vin cu Ilinca!
Flory, eu sunt exemplul pe care-l cauti...in prima sarcina m-am ingrasat 22kg. Am revenit la ( si chiar sub) greutatea dinainte de sarcina in 8 luni fara nimic special doar alaptat si nopti nedormite! Sper ca acum sa o iau mai incetisor caci am alta varsta iar organismul meu cu sigurantza nu-si va reveni la fel de usor...
Raluca 17+ si mami de Ilinca