Mamici si gravidute de Cluj (2)
Raspunsuri - Pagina 29

Gabriela77 spune:
 Uffffff, eu abia acum am intrat in casa! Dupa intalnire, am mai fost la niste prieteni, apoi am mai mancat jumatate de pizza, acum am facut un dush si ma bag in pat!
Frumoasa zi! Ma bucur ca ne-am vazut! Dragute fetele noastre! Buni papanasi! Recunosc ca am fost privilegiata cu gemul de afine! 
In orice caz, ma bucur ca v-am cunoscut!
Ramonella, sa pui pozele sa le vedem si noi!
Pupici, somn usor!
Gabriela, 
 23+

OanaAlina spune:
 buna dimineata la toata lumea, ma bucur ca v-am cunoscut si astept cu nerabdare pozele! 
pupici!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png

RAMONELLA spune:
 Serus burtici!!!
Si mie imi pare bine ca v-am cunoscut!
Din pacate,cablul de la aparat este pe santier,a ramas acolo,ca aparatul a fost la ingineri sa faca poza la constructii.Si n-am cablu sa descarc pozele.
Dar va promit ca in acest weekend fac rost de el,si va arat pozele.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank"> 
bebelina
Ramonel
16+ 
Alexia Beatrice

Raluca spune:
 Salutare si de la noi... sper sa mai repetam intalneala, mai ales ca am ramas datoare lui Ripley. E mai placut sa dialoghezi cu cineva pe care l-ai cunoscut de-adevarata...
Mie mi-e tare somn...am dormit prost (sau proasta?). 
In P-ta Matei Corvin e targ de mestesugari-daca va intereseaza.Eu merg sa-i caut Ilincai o ie-sper sa nu ma prinda ploaia caci tocmai m-am tuns si are si capul meu o forma!
 O zi faina sa aveti!
Raluca 18+ si mami de Ilinca

Gabriela77 spune:
 Oa! Super ca ne-ai zis de targ, Raluca! Imi plac mult lucrurile astea!
Sa avem un weekend frumos! Si eu sint zombie, am dormit tot in reprize!
Gabriela, 
 23+

OanaAlina spune:
 multumim raluca de pont!
si eu sper sa ne vedem atat inainte cat si dupa... prin parc cu caruciorul... albastru sau rosu???  hmmmmm !!!
nici eu nu am avut o noapte tocmai linistita! am fost destul de agitata!
va pupicesc!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png

Raluca spune:
 Poate ne-a pus baiatu' de la Chios ceva in papanasi....asta o fi motivul ptr. care am dormit rau toate!
Raluca 18+ si mami de Ilinca

RAMONELLA spune:
 Eu am dormit bine.Doar cand a inceput sa tune,m-am trezit,ca a inceput catelu sa se agite prin casa,saracul.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank"> 
bebelina
Ramonel
16+ 
Alexia Beatrice

Gabriela77 spune:
 Eu una nu-mi pot reveni, nici chiar dupa cafeluta cu lapte! Si in seara asta am si un eveniment la care trebuie sa particip! offfffffffffffffffff!!!!
Si eu ma bucur ca ne-am vazut, acum cand va scriu va si vizualizez! O sa trag o tura la targ, imi trebuie o oala de lut!