Mamici si gravidute de Cluj (2)
Raspunsuri - Pagina 25
RAMONELLA spune:
Fetelor e adevarata faza cu explozia nucleara din Rusia.Stiu din sursa sigura.O cunostinta are niste prieteni care lucreaza la mediu,si ii averizeaza daca se intampla ceva,ca au copil mic,si intradevar a fost o explozie.I-au zis sa nu scoata copilul din casa.Mie mi-e frica.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
16+
Alexia Beatrice
Gabriela77 spune:
Of, Ramonela, eu tot mai zic ca e un zvon! Doamne pazeste-ne, ca daca e adevarat e nasol! Si degeaba te sechestrezi in casa, ca apa, fructele, legumele toate sint contaminate! Nu stiu ce sa zic, eu sper sa nu fie adevarat!
Oana, bravo pt analize! Eram sigura ca va fi bine!
Raluca, ai vesti?
RAMONELLA spune:
Nu,chiar e adevarat.Acea persoana lucreaza la mediu,si a zis ca intradevar a venit un nor radioactiv,dinspre Baia Mare.Deci chiar s-a intamplat ceva in Rusia.
poze
bebelina
Ramonel
16+
Alexia Beatrice
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Nu,chiar e adevarat.Acea persoana lucreaza la mediu,si a zis ca intradevar a venit un nor radioactiv,dinspre Baia Mare.Deci chiar s-a intamplat ceva in Rusia.
poze
bebelina
Ramonel16+
Alexia Beatrice
Of, Of, Of!!!! Si astia de ce naiba nu zic nimik? Eu nu stiu ec as mai cred, dar daca e adevarat e rau pt noi....
RAMONELLA spune:
E nasol daca e asa.Acea cunostinta ii atentioneaza tot timpul cand se intampla ceva,ca au copil mic.Asa ca eu ii cred.Dar e nasol...
poze
bebelina
Ramonel
16+
Alexia Beatrice
Raluca spune:
Am si eu rezultate....bune! Sper sa fie ale mele...Oana pe la ce ora ai fost la clinica ca si eu am pendulat pe acolo vreo jumatate de ora pana a venit secretara , pana am gasit-o pe madam Puscas!Doamne ce eliberare pe capu' meu.........
Daca ploua eu zic sa ne vedem la cofetaria Mozart de langa parc, ce ziceti?
Raluca 18+ si mami de Ilinca
RAMONELLA spune:
Raluca ma bucur mult ca au iesit bine!!!Era de asteptat ca ies bine,cum adica nu stii daca sunt ale tale???
Daca ploua ca si ieri,eu nu vin,ca sunt traumatizata.![]()
poze
bebelina
Ramonel
16+
Alexia Beatrice
RAMONELLA spune:
Acum a venit o doctorita pe la maicamea pe la servici si li s-a spus si doctorilor despre acest nor.Si sa le spuna pacientilor sa nu iasa afara si sa nu bea apa de la robinet.Nu stiu daca o fii din Rusia sau din Baia Mare,dar e serioasa treaba.
poze
bebelina
Ramonel
16+
Alexia Beatrice
arghirmonica spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Acum a venit o doctorita pe la maicamea pe la servici si li s-a spus si doctorilor despre acest nor.Si sa le spuna pacientilor sa nu iasa afara si sa nu bea apa de la robinet.Nu stiu daca o fii din Rusia sau din Baia Mare,dar e serioasa treaba.
poze
bebelina
Ramonel16+
Alexia Beatrice
servus fetelor...
Aoleu Ramonelo ..nu prea stiu nimic de asta da e vb de Cluj?Cu scosu afara si apa?