Mamici si gravidute de Cluj (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oare o sa fie perna dinasta la BabyExpo???Ar trebui sa fie nu???

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel16+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

raluca, nu am sunat pentru rezultatul de la TT pentru ca am considerat ca nu are rost sa sun de azi daca mi-a zis ca numai maine...

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png

Mergi la inceput

raluca, am uitat sa te intreb... ai primit rezultatul la TT???

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Dpop, asa e, mai bine sa nu ajungi sa vezi clinicile. Mare dreptate ai !

Raluca, nu pot sa cred ! Eu cred ca esti tu prea eleganta cu ei ! Neismtitii, sa te joci asa cu nervii oamenilor ! Pe de alta parte, sint sigura ca totul este bine ! Draga de tine !

Ripley, exact asa si eu, imi place cum miroase vata, dar de mancat nu-mi trebuie ! Dar la papanasi sau ingheatata ma inscriu ! Desi ma doare gatul, si cred ca tot de la aerul conditionat !

Va pup! As vrea acasa! Nici bebeluslui meu nu-i prea place ca toata ziua stau in fund!

Gabriela, 23+

Mergi la inceput

gabriela, mare dreptare ai !!! si eu as vrea acasuca si sa stau la orizontala fara sa fac nimic!

OanaAlina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

raluca, inseamna ca tu m-ai intrebat daca e cineva inauntru, fix cand ieseam!
ca imediat apoi a venit nenea militarul cu inca 2 fete dupa el.

cu cat timp inainte ati programat TT-ul?si in caz fericit, in cat timp se da rezultatul? sa stiu sa il am gata data viitoare cand ajung la control (controlul il am in sapt 18)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

si io-s coapta total si fara chef, plus laptele asta ma stresseaza.am o stare naspa.mi-e somn intr-una si nu pot dormi ziua

Ripley, clar ca te stiu si eu.nu ai fost si la Bob in generala?

cele cu copii, mai mari, am pus subiect cu dormitul pe burtica.vreau sa zic ca asta mica a mea daca o pun pe burti doarme beton daca nu se culca in 100 de ani.daca o supraveghez ziua nu-i ok?ca noaptea clar nu o pun....

as veni si eu la intalnire dar poate data viitoare sa fie mai mare Carina

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by carrie

cele cu copii, mai mari, am pus subiect cu dormitul pe burtica.vreau sa zic ca asta mica a mea daca o pun pe burti doarme beton daca nu se culca in 100 de ani.daca o supraveghez ziua nu-i ok?ca noaptea clar nu o pun...

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Cristiana, probabil ca, supravegheata, ziua doar e ok...eu n-am avut curaj sa-l pun pe Denis sa doarma pe burtica...Stiu ca dormitul pe burtica la bb mic creste riscul de moarte subita conform ultimelor cercetari in domeniu...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna,

va invit sa ventiti sa cititi si sa intrebati despre alaptat in linkul de la semantura.
nastere usoara si bebelici sanatosi.

mamicilor care au nascut le fac aceeasi invitatie+sa le traiasca puiul.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor! sper sa nu ploua dupa-amiaza! va doresc o zi buna! un de la mine si un de la bebe!

raluca, tu ai primit rezultatul TT ???

OanaAlina

Mergi la inceput