Mamici si gravidute de Cluj (2)
Raspunsuri - Pagina 16
OanaAlina spune:
ioi fetelor, ce greseala fatala ati facut! m-ati zapacit cu vata pe bat! 
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png
arghirmonica spune:
Ziua buna,no vaz ca va intalniti la Chios.Vin si eu cu 2 bucati copii..si noi ne dam cu barca musai
.Numai ca o sa ajungem pe la 18 ca tati pana la 17,30 e la firma daca avem noroc sa nu se iveasca vreun meeting.
E o caldura afaraa....,Monica
Raluca spune:
Si eu vin joi la Chios, ....cu una bucata copil, cred!
mor de cald...si eu iubeam caldura!
Raluca 18+ si mami de Ilinca
laviniaN spune:
Salut fetelor,
eu sunt terminata este o caldura afara de mori.
Raluca intradevar am fost de dimineata la Gine 1 de am cautato pe Dr. Puscas...am fost cu rezulatul de la morfofetala si mi-a dat tratament pt micoza.
am uitat sa-i spun ca am pulsul mai marit,dar sper sa nu fie nici o problema.
...tu unde erai? oricum erau multe gravidute pe acolo...probabil mai recunoscut dupa poze...trebuia sa ma abordezi daca mai vazut.
imi pare rau ca nu ai rezultatul la test,probabil de aceea te-a si purtat cu zaharelul pt ca au facut ceva cu probele...este de neconceput asa ceva.
Ramona bine ca nu este nimic grav,probabil de la caldura sau transpiratie putea sa-ti iasa alergie.
Gabriela asteptam vesti de la tine.
Oana eu mi-am cumparat un sarafan de in de la mamystic e foarte dragut si racoros.
Fetelor eu nu ajung la intalnire,eu trebuie sa vin din turda si nu are cine sa ma aduca joi,dar daca mai faceti si alte intalniri o sa incerc sa ajung...La Chios e superb pe terasa,am fost saptamana trecuta si am mancat niste papanasi foarte buni...sper ca o sa faceti si poze ,vreau sa va vad si eu.
pe toate.
LAVINIA25+
Raluca spune:
Lavinia, eu coboram cu madam Puscas de la etaj , dupa care mi-a dat o scrisorica medicala (in sala de echo)...si dusa am fost. N-am prea stat in zona!Eram prea nervoasa ca sa m-ai abordez pe cineva.
Raluca 18+ si mami de Ilinca
laviniaN spune:
Raluca erai imbracata cu ceva crem sau maro?
imi aduc aminte ca a intrat dr .cu cineva la eco,dar ai iesit foarte repede.eu o asteptam in fata usii .
asiza spune:
Incerc si eu sa ajung joi cu una bucata copil din dotare
...V-am pupacit! Noapte buna!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
RAMONELLA spune:
Serus burtici???Ce mai faceti???
Gabriela cum a fost la eco???Hai,povesteste-ne!!!!
Vad ca ne-am strans multe pentru intalnirea de joi!!!

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
16+
Alexia Beatrice
OanaAlina spune:
ramonella, cum stai cu chestiile rosii care iti aparusera ieri? ti s-au mai retras????
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png