Salajence ( p.29 )
Raspunsuri - Pagina 6

piticutz spune:
Ma bucur ca e mai bine Calin.
Cit despre caldura...aici e ok, unde locuim noi e aproape sub brazi, poate si de aia. Avem prieteni care locuiesc aproape de noi si ieri ziceau ca se coc in casa.Daca ei nu mi-ar fi zis ce caldura e, eu habar nu aveam.
Altfel sintem bine, mersi.Numar zilele pina la liberare
si va pup pe toate.

giulia71 spune:
Hopa...dau io cafea azi...in premiera nationala!!!
Pentru toata lumea, o cafea mare!
Ce faceti?
Ce mai ziceti?
Noi bine, sunt kiorli ca m-am trezit cand au plecat fetele la 4 de dimineata si am mai motzait dar nu cine stie ce...
Acu sunt varza!
A ploua azi-noapte, acum e soare si cald...cred ca vom iesi la piscina.
Va pup si va zic un we linistit si cu multa apa sau bere!
mami de Calin rasfatzat:)

dianaiulie2009 spune:
prezenta la cafelutza ....
Noi ne pregatim sa plecam la Cluj la cumparaturi pentru concediu .
Am cautat in tot orasul imbracaminte sport pentru noi toti dar , sincera sa fiu, numai chinezarii peste tot . La Samtex am gasit ceva , dar numai pentru fete .... sper sa gasesc prin CJ ceva k lumea .
Va doresc o duminica racoroasa si linistita !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia

silvana_salajan spune:
Buna fetelor! E noros, dar cald de numa pe aici pe la noi.Adriana sa inteleg ca ai fost si la tanti aia cu Quelle si nu ai gasit nik? E adevarat ca nu are produse de copii, dar pentru femei sunt ok mai ales cele sport, sunt chiar dragutze.Restul pe unde umblati?Ioana, ne rugam pentru voi. la toata lumea.

giulia71 spune:
Mneata fete!
Nimeni, nici-o miscare?
La noi vreme urata, stam in casa sifacem lectii!
Suntem bine , sanatosi?
Voi?
Ioana, sanatate lui Calin!
mami de Calin rasfatzat:)

dianaiulie2009 spune:
Otilia nu stiu unde anume ziceai ca e tanti cu produse de la q. , dar am gasit in selgros tot ce mi-a trebuit incepand de la pantaloni scurti si terminand cu articole de plaja .... sunt foarte bine aprovizionati si ieftini ...
Noi suntem tare nerabdatori sa plecam , Andreea ma intreaba cate nopti mai trebuie sa doarma pana plecam .... in rest totul la fel , nimik nou ....
Va doresc o saptamana minunata tuturor !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia

diplodocus spune:
FETELOR, va multumesc pentru sustinerea aratata aici pe forum
CALIN progreseaza incet dar sigur...Mai are putin si scapa de ventilatia artificiala daca ajuta Dumnezeu, si atunci o sa putem merge la Cluj sa fie operat la picioare, la multiplele fracturi deschise...
CAMI-iti multumesc din suflet pentru surpriza taam primit-o azi si mi-a inseninat ziua...
Tu ,de la mii de km ai facut un gest atit de frumos, iar alte "prietene" din Zalau n-au dat nici macar un telefon sa vada cum e Calin...
BIANCA-si tie , stii tu pentru ce...nu mai enumar, ca sa nu ocup toata pagina cu mesajul meu :)
Luca-Mihnea Cel Voinic

mihaela_s spune:
Ioana, ma bucur foarte mult ca starea lui Calin evolueaza spre bine, iti doresc multa putere mai departe. Inteleg ca e tot la Zalau? Parca Bianca spunea la un moment dat ca ati plecat cu elicopterul la Cj. Tu cum rezisti? Luca e bine? Eu ma gandesc in fiecare zi la voi...daca ai putin timp, mai scrie-mi pe mail.
Va pup si va doresc numai bine!
Mihaela si fetele mele

Bimilit spune:
mno, sara buna!!!!!!!!
mihaela iti raspund eu , ca poate ioana nu mai intra cateva zile.
calin a fost dus cu elicopterul la cj la neurochirurgie.i s-a facut tomograf, s-a constat ca nu sunt leziuni grave la coloana si l-au trimis cu ambulanta la zalau.in urma tomografiei i s-a scos gulerul de la gat[era pus pt ca nu se stia daca e afectata coloana]. mno, la camera de garda fu un incident urat , tanti de la cj [ca dr nu vreau eu sa o numesc, desi nu pot sa-i contest diploma]de la camera de garda fu cam acida si vorbi cam neintrebata , de-i baga ioanei un spin in suflet.da ma bucur ca nu s-a adevirit "prezicerea "ei.
mai , cu tot respectul , considerati si admiratia[doamne , ca nu-mi gasesc cuvibtele, ma uitai si dictionar si nu se exista]am cuvinte doar de lauda echipei de dr anestezisi din zalau.bey, da nu la toti dr ci la cei 2 , aia mai buni si mai tineri si mai deschisi la minte [as fi scris in engleza open mind, da nu stiu daca-i bine, nu ma am cu limbile], care s-au ocupat si se ocupa in continuare de CALIn si care ii administreaza cel mai bun tratament.mai si acu , cu ocazia acestui nefericit accident aflai ca avem si ortoped si ORL-ist tanar , care de asemenea merita cuvite de laude[trebuie sa inventam ce va cuvinte, sau e prea sarca limba romana, ori eu prea necitita
].
deci ma intinsai ca o zi de post da am tastarnita , frate.ce vreau sa va mai zic, sunt zile bune si [ne]bune.io din fire nu-s superstitioasa da acu imi veni superstitia.stiu si cred ca ccc CALIN o sa fie bine.va zic si de ce[superstitia]: bey fetelor in patul in care e CALIN a stat matei acu 2 ani si 3 luni cand a fost operat de hernie inghiloscrotala,.amandoi au fost anesteziati de acelasi dr.
mno , va tzuc si mai vin..........
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Bimilit spune:
am revenit.....................
miha din jermanika , ai ajuns la romanika?
da un semna.saluta frumos .asa pe ardeleneste.
cami cate zile mai ai pana la "liberare"?si cu jobul tau cum ramane?te muti sau ce faci?
ai permis de conducere? sau o iei zilnic pe jos[asta in cazul in care ramai la acelasi job]? ca deja ai antrenament.
otilia, unde-i chicineta cu produse q........???????baga un tdesen sau ezplica sa priceapa si blonda.
adriana , si totusi cate nopti mai dormiti in ro pana mergeti in concediu?
acu sa viu cu vesti despre clanul meu.suntem ok .tudor asteapta vacanta , desi eu nu , ca-s sigura ca iar sare calu cu telefonul, ca doar trebuie sa comunice cu fata.matei e o figura , incet incet ne dezlegam limbutza.zilnic face ceva nou.avem probleme cu scutecul si olita.vrem fara scutec si la olita doar cand sunt uzi pantalonii.se catara peste tot , dar in special pe masini .se urca pe bara din fata si tusti pe masina.va dati seama ce lacrimi avem cund il iau.eu cu colegu avem "baiuri" cu casa .deja ne stresam la culoarea exterioara a casei, la zugravirea in interior, la amenajat si alea alea.mno , da-i OK .el sarcu ma aproba .tot imi zice : draga , eu nu ma bag .facem cum vrei tu.mno si asa ca mie mi tare greu in privinta asta.am lins la reviste si am intors netu pe dos.cate vad le vreau pe toate.da unde ? ca nu am o mie de case.
va las cafelutza pregatita in termos pe masutza.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...