Salajence ( p.29 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !

Am intrat sa va salut si sa vad care ce mai stiti de starea lui Calin . Din cate am citit e mai bine si ma bucura acest fapt tare mult . Ne rugam in continuare pentru tine , Calin , iar tu Ioana sa fii mai departe puternica si D-zeu va avea grija de voi !

La noi a fost frumos , doar ca e tare obositoare nunta de zi . Am inceput de dimineata de la roa 7.30 can am mers la coafor , manichiura , machaij si am terminat noaptea la ora 2 .... a fost cald , am dus si fetele la nunta , dar Paula nu a rezistat mai mult de 4 ore , a agitat-o muzica , galagia asa ca am dus-o acasa la bunica-sa ( din partea mea ) ... Bineinteles ca au fost senzatia nuntii , imbracate la fel , Andreea coafata .... ce mai ... sunt tare mandra de fetele mele .... incerc sa pun niste poze deseara , daca apuc ... A fost frumos , lumea s-a simtit bine , mancarea a fost deosebita , ce altceva sa va mai spun ??? Totul a iesit ca la carte ...

Acum suntem super obositi ,asteptam data de 31 sa plecam in concediu ....

Va doresc o saptamana minunata !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Salutare fetelor!Ioana ne rugam pentru Calin in continuare!Sa vedeti ce perle a scos Andrei acuma seara. Mami, luna se misca dupa noi? Eu:(cu gandul in alta parte) Da............El: Stau niste extraterestri si muta luna dupa noi? Va si va doresc noapte buna!

Mergi la inceput

Ia vedeti si voi:http://www.youtube.com/watch?v=5Qf3TuMooxI&mode=related&search=era sa cad de pe scaun de ras....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Auzi, Otilia, da ce curs faci tu?

Mergi la inceput

Fetelor, cafeaua e servita........... Treceti repede la apel pana nu se raceste............Slaba miscare pe aici.Noroc cu Cami ca altfel nici nu mai gaseam topicul....

quote:
Auzi, Otilia, da ce curs faci tu?
Cami draga s-au gandit domnii din minister ca nu ne-ar strica sa ne perfectionam, asta ca sa nu mai zicem ca in invatamant nu se investesc bani.........Asa ca ne-au trimis un formator de la Microsoft sa ne scoleasca! Va si (sper) mai vin.

Mergi la inceput

Apoi, draga Oti, da-i inainte si fii ochi si urechi la ce spune domnul acela, ca o fi stiind el ce zice.

http://www.condo.ro/articol/focus%20on/101/Casa-lui-Bill-Gates.html

mi-am adus aminte ca am citit ieri despre asta, pentru ca veni vorba...

No, va las la cafea, ca eu ma duc la somnic. String eu canile cind ma scol, dimineata.

Mergi la inceput

Adriana, urmaresc cind pui poze de la nunta asta de simbata.

Mergi la inceput

Cami, intr-adevar,

quote:
Se pare ca proiectarea casei a fost o munca atat de dificila incat arhitectii au fost nevoiti sa renunte la Windows si sa se bazeze pe Linux…
Mie nu mi-ar place sa stau intr-o astfel de casa. E prea mare pentru mine. Desigur ca daca as fi macar un sfert cat Bill, datele problemei s-ar schimba...Noapte buna! Si pentru fetele din asta parte de ocean, buna dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Otilia mi-au dat lacrimile de la atata ras .... super filmuletzul ... mai pune cand mai gasesti asa ceva ...

Cami , intr-adevar frumoasa "casutza" .... fara cuvinte ...

Mmmmmmm ...... ce buna e cafelutza ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare fete dragi!
Hop si io cu cafeaua in mana:)

Gata gagici, sper ca am reusit sa pun ceva pozici cu noi!
Sper sa va placa..http://good-times.webshots.com/photo/2083795760100302355NfJyVk

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput