Salajence ( p.29 )
Raspunsuri - Pagina 24

dianaiulie2009 spune:
Salutare si de la mine !
Noi numai pe acasa in acest week-end. Am facut inventarul la magazin si lucrez la hartii acum ...
Giulia pune poze de la serbare !!!
Bianca asteptam vesti de la tine despre starea sanatatii lui Calin !
Daca ai primit PM-ul meu sa-mi spui sa stabilim o intalnire !
Duminica placuta !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia

aileene spune:
Buna tuturor !
Giulia draga , imi pare rau ca trebuie sa te intorci in Ro ! O sa-mi lipsesti , mi-a placut de tine , o D-NA !Dar inteleg in acelasi timp ca asa trebuie sa fie , mai ales daca ati venit ptr 2 ani ! Pacat insa de Calin saracutzul , care se invatase deja cu sistemul de invatamant francez ! Sper sa nu-i fie prea greu
!
Scuza-mi abesnta , am observat ca ai avut nevoie de ajutor , dar vad ca ai rezolvat-o cu bine pana la urma !
Ioana ce mai e nou cu Calin , sper din suflet sa fie totul OK ! -ici dulci la toti 3 , aveti grija de voi in continuare .
Diana , m-ai facut sa rad , sa-ti traiasca Ianis-Stefan si sa ai noroc de el ! E bine ca trage..."gazeuri" saracutzu de el , cel putin nu-l doare burtica !
Inteleg , ptr ca am trecut si noi prin colici si tare ne bucuram ptr fiecare "gazeu" !
No , numai bine la toata lumea , sanatate si o saptamana frumoasa , fara calduri prea mari , mai trimiteti-ne si noua ca noi dardaim in continuuuuu , aprindem si focu'n soba you allllll !
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

giulia71 spune:
salutare fetelor,
ce mai faceti?
nu mai stiu nimic de Calin, e mai bine?
care stiti de ei dati-ne si noua un semn, pliz!
noi, bine, ultima saptamana de scoala a lui fi-mio si saptamana viitoare il ducem la bunica la pitesti, iar noi dam o tura la Zalau sa vizionam niste case (stiati deja)..
ne luptam cu frigu si vb f serios , aici e frig si ploua intruna!
hai va pup si va urez o saptamana usoara!
si sanatate!
Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!

dianaiulie2009 spune:
Am vorbit cu Bianca si mi-a spus ca starea lui Calin e mai buna , in sensul ca nu a mai facut febra dupa operatie si ca e constient .
In schimb , mititelul si scumpicul de Luca e bolnavior .
Sanatate multa pentru amandoi !!!
Ne rugam in continuare pentru voi !
Fii tare Ioana !
albumele noastre
vacanta in Grecia

giulia71 spune:
Adriana, multumim de vesti!
Chiar eram ingrijorata ca nu mai stiam nimic de ai lui Ioana.Ce sa zic ma bucur ca e mai bine Calin dar imi pare rau pentru micutul Luca, sper sa nu fie ceva grav!
Ioana, fii tare!
Vei vedea ca o sa treceti cu bine peste tot cosmarul asta!
Noi, binisor...cu plaoie , vant si frig!
Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!

silvana_salajan spune:
Eram pe pagina 3!Ce mai faceti? E innorat, picura uneori, insa nu e frig. Ar fi bine daca ar fi asa vremea si maine, avand in vedere ca elevii intra maine la bac la ultima proba, la care multi au ales educatia fizica.Nu e prea placut sa fugi pe caldura....Va si va doresc tot binele din lume.Nu stiti nimic de Mihaela nemtoaica? Ca nu a mai dat nic un semn......Ioana ne rugam pt voi.

Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!
nici cami vad ca nu mai da de stire.oare ce face? cred ca are zoale cu mutatul.
fetelor , incet incet CALIN isi revine.a scapat de oxigen.Luca a facut duminica febra mare si e pe injectabil.ioana e navetista de cluj.o sa vb azi cu ea si o sa va mai dau detalii.
DD sa-l ajute pe CALIN.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

silvana_salajan spune:
toate ocupate?Ploua!!!!!!!!!!!! Saracii copii care dau bac-ul din ed. fizica!Ce sa faci, si-au asumat un risc!