Salajence ( p.29 )
Raspunsuri - Pagina 19
aileene spune:
Silvana am inceput tare de tot regimul in 14.02.07 (Giulia stie toate astea
) , deci pana-n prezent cantarul meu afiseaza -18 kg in doar 17 saptamani
...sa stii ca mananc f bine , privilegiez enorm de mult cerealele complete , legumele crude si fierte pe aburi , fructe si lactate fara grasime ! Carnea de orice fel dar in cantitate mica , multa apa si miscare in aer liber ! Am mare noroc ca mai am timp sa fac si
si
si
cu fi-miu , chiar si putina balaceala la piscina din oraselul nostru
! Miscarea este secretul regimului
. Pana-n prezent am incercat tot felul de regimuri , dar sincera sa fiu , ca acesta nici unul n-a functionat din prima atat de bine , incat ma mir si eu , inca nu mi-am revenit , pierdeam cate-un kg / saptamana
!
Giulia tu esti departe de kg mele , inca n-am terminat , dar ptr inceput e ok , asa ca o las mai moale deocamdata , dar din instinct mi-a ramas totusi treaba cu numaratul punctelor
!
-ici tie si lui Calinutz
si multa sanatate !
Bimilit multumesc ptr
, ti-o intorc inzecit si mii de
-ici si tie !
Ioana ce mai face Calin ? Cum se mai simte ? Am inteles ca e mai bine si ma bucur , dar parca as vrea sa stiu si mai multe ! Cum recupereaza ? Ce s-a prevazut , care sunt etapele urmatoare ? Ce spun medicii ? Sunt o fire tare curioasa dar nu din rautate , doar ptr faptul ca-mi pasa de cei din jurul meu
! Sper ca salteaua ii foloseste si ca n-are treaba cu escarele ! Un
tie si lui Luca !
la toate si multa sanatate 
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri
silvana_salajan spune:
Fetelor, e o caldura!De aceea eram pe pag 3! ![]()
Ce mai e nou? Eu acum sunt in Zalau, dar in curand plec acasa.Va
pe toate si mai vb.aileene, felicitari! E mult 18 kg in atata timp! Oricum sa ai grija sa nu le pui la loc. In rest, doar sanatate!Va
pe toate.Bia, mai scrie cand poti. Ce e cu Miha? Mihaela, cand plecati in concediu? Adriana ce fac fetele in vacanta? Cu cine le leasi cat esti la serviciu?Hai ca va las, si va doresc o zi minunata!
aileene spune:
Silvana , iti multumesc ,stiu ca e mult , dar sa stii ca nu muream de foame eram chiar satula bine , nu simteam foamea si nu ma durea capul deloc (ceea ce se intampla cu alte diete incercate in trecut) ! Cand am vazut ca dau jos cate 1 kg / sapt. m-am tinut tare si faceam numaratoarea inversa cu "d-na cantar"
si asa am ajuns unde sunt acum -18 kg ! Inafara de tensiunea care mi-a scazut un pic prea tare , n-am nimic ! Totul e ok !
Acum trebuie intr-adevar sa am grija sa nu le iau inapoi , stiu eu ca-s smechere kg si stau la panda , dar cu mine nu le mai merge , e ptr prima data ca slabesc atat intr-un timp destul de mic ! Dar mai am vreo 10-15 de dat jos si pe urma voi ataca "stabilizarea" cafara asta am dat o palma unui c...t stiu
!
Toet cele bune , multa sanatate si tie si un week-end superb 
amintiri
silvana_salajan spune:
Ailenne, dar ce regim ai tinut? E vreun topic pe undeva? Ca ar merita sa incercam. Apoi tu chiar esti ambitioasa.Felicitari, inca o data!Hei pe unde umblati?Eu inca sunt la scoala, dar merg acasa mintenas, ca deja am ametit.Va
pe toate si sa ne reauzim cu bine.
aileene spune:
Silvana topicul se numeste ca si regimul : "Weight Watcher"
si te asigur ca functioneaza ffff bine , trebuie doar o vointa buna ca-n rest totul e super usor
...
Sper ca fetele sa nu fi disparut din cauza mea , ca ma cam "bag" si eu cu nasu' pi la voi
. Sper sa nu dera pe cineva , daca-s in + trageti-ma de manecutza ![]()
O seara buna 
amintiri
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !
Aileene stai linistita ca nu din cauza ta nu prea mai intra lumea pe topic . Eu cred ca de vina e caldura , ca nici eu nu am chef de nimik , numai as lenevi toata ziua
Noi vom sta pe acasa azi , mai am de lucru la actele firmei . Dupa-masa mergem in vizita la finii nostri , sa ne cunoastem noua finutza care a aparut pe lume acum 1 saptamana .
Mihaela cand plecati in concediu , ati gasit ceva cazare in tara ?
Pana la urma ce traseu ati ales ?
Va pupi pe toate si va doresc o duminica placuta !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
giulia71 spune:
Salutare fete !
Da, si eu sustin WW si am reusit sa slabesc aproape 4 kg intr-un timp destul de scurt.
Ce mi-a placut muuuult la regimu asta e ca poti manca lejer din de toate, pen ca alimentele sunt toate punctate si cum sunt eu gurmanda nu a trebuit sa ma abtin
!
Nu am pus decat doua kg la loc, dar si astea cred ca sunt mai mult apa ca daca mananc mai subtire doua zile iar ajung sub 65kg in viu
!
E cool, putem sa-l incercam impreuna, in felu asta ma mobilizez si eu si aileene o un leader jos palaria

!
Va pup si va zic din inima o duminica placuta!
Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!
mihaela_s spune:
Hello, hello!
Marti dimineata plecam in concediu. Am ales sa mergem pe Valea Oltului, de oprit trebuie sa oprim ori in Bechet ori in Calafat. Am vazut ca ccc Calafatul e un oras mai rasarit, dar e putin mai lung drumul prin Bulgaria daca trecem prin Calafat. Ne mai gandim. Rezervare n-am facut la nici un hotel, cel din Bechet e de o stea, ma cam indoiesc de "calitatea" lui. In Calafat am gasit 2 hoteluri, unul e tare fain dar cam scump, iar celalalt nu da preturi...
Adriana, eu tot n-am inteles...voi la dus ati oprit undeva? Si daca da, unde? Te rog sa-mi scrii, poate ne dai niste repere.
Va pup, mai trec pe-aici pana plecam!
Mihaela si fetele mele
diplodocus spune:
Salutare tuturor!
Am si eu un moment de respiro..L-am culcat pe Luca si pina vine bona sa stea cu el am 1 ora la dispozitie..Apoi merg la Calin...El e mai bine azi, ieri a avut temperatura cam mare si a fost mai obosit, dar azi si-a revenit...Cred k o sa mergem la Cluj luni, macar pt tomograf daca nu pt altceva
Luca e in faza de "papagal" :repeta tot ce aude...E un dulce, va dati seama ![]()
MIHAELA-drum bun si concediu placut!
BIANCA- bine k ai revenit pe baricade
AILEENE-ma bucur sa te regasesc...chiar k ai vointa puternica, am citi ce ai scris despre WW
OTILIA-mersi pentru ajutorul de simbata
GIULIA-mai e putin si ne cunoastem...abia astept
ELUTZA-Cum esti? daca e vacanta nu ai mai mult timpliber si pt DC?
CAMI- si eu sunt fan Florent Pagny...M-am indragostit de el cind eram in Frantza...
la toata lumea
Luca-Mihnea Cel Voinic
dianaiulie2009 spune:
Ioana ma bucur sa aud vesti bune de la tine despre starea sanatatii lui Calin . Dar nu ati facut tomograf la Cluj ? Sau trebuie repetat ? Cu ce veti merge pana in Cluj , ii permite starea de sanatate lui calin sa calatoreasca ? Ii doresc multa , multa sanatate si voua multa putere de a merge mai departe !
Mihaela nu ne-am oprit sa dormim nicaieri , nici la dus si nici la intors . In Bechet e saracie mare .Eventual opriti-va undeva in Ramnicu-vilcea sau Craiova sa dormiti , numai ca e cam nasol la ei cu stelele , cica ce e de 3 stele acolo la noi , in Ardeal , e de 1 stea .... mai cauta pe net sa vezi , poate gasesti ceva k lumea .
Drum bun , vreme faina , relaxare placuta si distractie la maxim !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia