Salajence ( p.29 )
Raspunsuri - Pagina 19

aileene spune:
Silvana am inceput tare de tot regimul in 14.02.07 (Giulia stie toate astea ) , deci pana-n prezent cantarul meu afiseaza -18 kg in doar 17 saptamani
...sa stii ca mananc f bine , privilegiez enorm de mult cerealele complete , legumele crude si fierte pe aburi , fructe si lactate fara grasime ! Carnea de orice fel dar in cantitate mica , multa apa si miscare in aer liber ! Am mare noroc ca mai am timp sa fac si
si
si
cu fi-miu , chiar si putina balaceala la piscina din oraselul nostru
! Miscarea este secretul regimului
. Pana-n prezent am incercat tot felul de regimuri , dar sincera sa fiu , ca acesta nici unul n-a functionat din prima atat de bine , incat ma mir si eu , inca nu mi-am revenit , pierdeam cate-un kg / saptamana
!
Giulia tu esti departe de kg mele , inca n-am terminat , dar ptr inceput e ok , asa ca o las mai moale deocamdata , dar din instinct mi-a ramas totusi treaba cu numaratul punctelor !
-ici tie si lui Calinutz
si multa sanatate !
Bimilit multumesc ptr , ti-o intorc inzecit si mii de
-ici si tie !
Ioana ce mai face Calin ? Cum se mai simte ? Am inteles ca e mai bine si ma bucur , dar parca as vrea sa stiu si mai multe ! Cum recupereaza ? Ce s-a prevazut , care sunt etapele urmatoare ? Ce spun medicii ? Sunt o fire tare curioasa dar nu din rautate , doar ptr faptul ca-mi pasa de cei din jurul meu ! Sper ca salteaua ii foloseste si ca n-are treaba cu escarele ! Un
tie si lui Luca !
la toate si multa sanatate
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

silvana_salajan spune:
Fetelor, e o caldura!De aceea eram pe pag 3! Ce mai e nou? Eu acum sunt in Zalau, dar in curand plec acasa.Va
pe toate si mai vb.aileene, felicitari! E mult 18 kg in atata timp! Oricum sa ai grija sa nu le pui la loc. In rest, doar sanatate!Va
pe toate.Bia, mai scrie cand poti. Ce e cu Miha? Mihaela, cand plecati in concediu? Adriana ce fac fetele in vacanta? Cu cine le leasi cat esti la serviciu?Hai ca va las, si va doresc o zi minunata!

aileene spune:
Silvana , iti multumesc ,stiu ca e mult , dar sa stii ca nu muream de foame eram chiar satula bine , nu simteam foamea si nu ma durea capul deloc (ceea ce se intampla cu alte diete incercate in trecut) ! Cand am vazut ca dau jos cate 1 kg / sapt. m-am tinut tare si faceam numaratoarea inversa cu "d-na cantar" si asa am ajuns unde sunt acum -18 kg ! Inafara de tensiunea care mi-a scazut un pic prea tare , n-am nimic ! Totul e ok !
Acum trebuie intr-adevar sa am grija sa nu le iau inapoi , stiu eu ca-s smechere kg si stau la panda , dar cu mine nu le mai merge , e ptr prima data ca slabesc atat intr-un timp destul de mic ! Dar mai am vreo 10-15 de dat jos si pe urma voi ataca "stabilizarea" cafara asta am dat o palma unui c...t stiu !
Toet cele bune , multa sanatate si tie si un week-end superb
amintiri

silvana_salajan spune:
Ailenne, dar ce regim ai tinut? E vreun topic pe undeva? Ca ar merita sa incercam. Apoi tu chiar esti ambitioasa.Felicitari, inca o data!Hei pe unde umblati?Eu inca sunt la scoala, dar merg acasa mintenas, ca deja am ametit.Va pe toate si sa ne reauzim cu bine.

aileene spune:
Silvana topicul se numeste ca si regimul : "Weight Watcher" si te asigur ca functioneaza ffff bine , trebuie doar o vointa buna ca-n rest totul e super usor
...
Sper ca fetele sa nu fi disparut din cauza mea , ca ma cam "bag" si eu cu nasu' pi la voi . Sper sa nu dera pe cineva , daca-s in + trageti-ma de manecutza
O seara buna
amintiri

dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !
Aileene stai linistita ca nu din cauza ta nu prea mai intra lumea pe topic . Eu cred ca de vina e caldura , ca nici eu nu am chef de nimik , numai as lenevi toata ziua
Noi vom sta pe acasa azi , mai am de lucru la actele firmei . Dupa-masa mergem in vizita la finii nostri , sa ne cunoastem noua finutza care a aparut pe lume acum 1 saptamana .
Mihaela cand plecati in concediu , ati gasit ceva cazare in tara ?
Pana la urma ce traseu ati ales ?
Va pupi pe toate si va doresc o duminica placuta !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia

giulia71 spune:
Salutare fete !
Da, si eu sustin WW si am reusit sa slabesc aproape 4 kg intr-un timp destul de scurt.
Ce mi-a placut muuuult la regimu asta e ca poti manca lejer din de toate, pen ca alimentele sunt toate punctate si cum sunt eu gurmanda nu a trebuit sa ma abtin!
Nu am pus decat doua kg la loc, dar si astea cred ca sunt mai mult apa ca daca mananc mai subtire doua zile iar ajung sub 65kg in viu!
E cool, putem sa-l incercam impreuna, in felu asta ma mobilizez si eu si aileene o un leader jos palaria!
Va pup si va zic din inima o duminica placuta!
Doamne cu puterea Ta, ajuta-i micutei Diana sa se faca bine!

mihaela_s spune:
Hello, hello!
Marti dimineata plecam in concediu. Am ales sa mergem pe Valea Oltului, de oprit trebuie sa oprim ori in Bechet ori in Calafat. Am vazut ca ccc Calafatul e un oras mai rasarit, dar e putin mai lung drumul prin Bulgaria daca trecem prin Calafat. Ne mai gandim. Rezervare n-am facut la nici un hotel, cel din Bechet e de o stea, ma cam indoiesc de "calitatea" lui. In Calafat am gasit 2 hoteluri, unul e tare fain dar cam scump, iar celalalt nu da preturi...
Adriana, eu tot n-am inteles...voi la dus ati oprit undeva? Si daca da, unde? Te rog sa-mi scrii, poate ne dai niste repere.
Va pup, mai trec pe-aici pana plecam!
Mihaela si fetele mele

diplodocus spune:
Salutare tuturor!
Am si eu un moment de respiro..L-am culcat pe Luca si pina vine bona sa stea cu el am 1 ora la dispozitie..Apoi merg la Calin...El e mai bine azi, ieri a avut temperatura cam mare si a fost mai obosit, dar azi si-a revenit...Cred k o sa mergem la Cluj luni, macar pt tomograf daca nu pt altceva
Luca e in faza de "papagal" :repeta tot ce aude...E un dulce, va dati seama
MIHAELA-drum bun si concediu placut!
BIANCA- bine k ai revenit pe baricade
AILEENE-ma bucur sa te regasesc...chiar k ai vointa puternica, am citi ce ai scris despre WW
OTILIA-mersi pentru ajutorul de simbata
GIULIA-mai e putin si ne cunoastem...abia astept
ELUTZA-Cum esti? daca e vacanta nu ai mai mult timpliber si pt DC?
CAMI- si eu sunt fan Florent Pagny...M-am indragostit de el cind eram in Frantza... la toata lumea
Luca-Mihnea Cel Voinic

dianaiulie2009 spune:
Ioana ma bucur sa aud vesti bune de la tine despre starea sanatatii lui Calin . Dar nu ati facut tomograf la Cluj ? Sau trebuie repetat ? Cu ce veti merge pana in Cluj , ii permite starea de sanatate lui calin sa calatoreasca ? Ii doresc multa , multa sanatate si voua multa putere de a merge mai departe !
Mihaela nu ne-am oprit sa dormim nicaieri , nici la dus si nici la intors . In Bechet e saracie mare .Eventual opriti-va undeva in Ramnicu-vilcea sau Craiova sa dormiti , numai ca e cam nasol la ei cu stelele , cica ce e de 3 stele acolo la noi , in Ardeal , e de 1 stea .... mai cauta pe net sa vezi , poate gasesti ceva k lumea .
Drum bun , vreme faina , relaxare placuta si distractie la maxim !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia