Salajence ( p.29 )

Salajence ( p.29 ) | Autor: dianaiulie2009

Link direct la acest mesaj

CONDICA SALAJENCELOR

MAMICI CU 1 BB

Elutaf- mami de

for2nity- mami de

diplodocus- mami de

claudiasabou- mami de

silvanasalajan - mami de

giulia_71 - mami de

mihaela_specht - mami de

MAMICIcu 2 BB-ici

mihaela_s - mami de

anacezara - mami de

carmenardelean - mami de si

bimilit - mami de si

In asteptarea lui

olim
BlueEyes

piticutz

mikiriki

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineata !!!

Ce vesti bune ..... Doamne ajuta sa se termine totul cu bine !!!

Ma bucur tare mult ca isi revine Calin !

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata

Cami condoleante si din partea mea,e foarte greu cand pierzi pe cineva,acum 2 saptamani a murit fratele lui tata,a fost groaznic ca nu am putut sa fiu si eu acasa sa fiu alaturi de ei.dar asta-i viata unii se duc mai devreme alti mai tarziu.e trist aveanumai 58 ani.

va pup pe toate

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Ioana, ma rog din suflet pt. Calin sa-si revina cat mai repede. astept sa scrii ca e bine
Fii tare pt. Luca
M-a sunat Ionut mai devreme si mi-a zis ca a murit unchiul Onut ( tatal lui Calin si al lui Romeo)

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

O Doamne ajuta sa se termine totul cu bine!As vrea sa ne trezim dimineata si sa constatam ca nu a fost decat un cosmar, asa cum am avut eu azi noapte.Miki, condoleante pentru unchiul tau.Va pe toate, aveti grija de voi. Si mai ales, nu uitati sa pretuiti lucrurile marunte din viata voastra! Ele au cu adevarat o importanta majora. Bucurati-va de tot: de iarba de flori, de aer, de soare.

Mergi la inceput

L-am zarit pe Luca asta-seara , era la plimbare cu bunicul sau .... era foarte trendy , avea o frezzzzaaaaa .... s-a inaltat tare mult si e mai suplu , ca sa ma exprim asa ...

Ioana te asteptam cu vesti bune despre Calin !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!

si eu l-am vazut pe LUCA.tare momos mai e.plus ca are o freza de te da pe spate.
din cate stiu eu Calin e mai bine.clar DD il iubeste .ioana , ne gandim la tine.striga daca ai nevoie de ajutor.

va tzuc si mai vin......

PS las cafeaua pregatita pe masuta.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Mmmmmmm , bianca , ce buna e cafelutza .... s-a pastrat calda ... tocami o savurez ... va astept si pe restul sa ne bem impreuna cafeaua ....

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata

am aparut si eu la cafea
Bia foarte buna cafeaua e cu alint aroma .

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Imi vine sa strig.............. Tre sa plec la un curs in Oradea pe trei zile. Si eu credeam ca plec de maine si cand colo tre sa plec de azi....Va si va doresc o zi minunata!!!!!!!!!!!!!!!!!(mai buna ca a mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!!!!!!!

am venit sa reinprospatez cafelutza.pt toata gasca.

vin cu vesti bune.Calin a fost dus la cluj cu elicopterul SMURD.a fost dus pt investigatii mai amanuntite la cap si coloana.sa fie totul OK.

otilia, si unde votezi?poti in oradea?lasa ca trec repede 3 zile.

va tzuc si mai vin..........

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput