Salajence ( p.29 )

CONDICA SALAJENCELOR
MAMICI CU 1 BB
Elutaf- mami de
for2nity- mami de
diplodocus- mami de
claudiasabou- mami de
silvanasalajan - mami de
giulia_71 - mami de
mihaela_specht - mami de
MAMICIcu 2 BB-ici
mihaela_s - mami de
anacezara - mami de
carmenardelean - mami de
si
bimilit - mami de
si
In asteptarea lui
olim
BlueEyes
piticutz
mikiriki
Raspunsuri

dianaiulie2009 spune:
Buna dimineata !!!
Ce vesti bune ..... Doamne ajuta sa se termine totul cu bine !!!
Ma bucur tare mult ca isi revine Calin !
albumele noastre
vacanta in Grecia

mihaela_specht spune:
buna dimineata
Cami condoleante si din partea mea,e foarte greu cand pierzi pe cineva,acum 2 saptamani a murit fratele lui tata,a fost groaznic ca nu am putut sa fiu si eu acasa sa fiu alaturi de ei.dar asta-i viata unii se duc mai devreme alti mai tarziu.e trist aveanumai 58 ani.
va pup pe toate
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

mikiriki spune:
Ioana, ma rog din suflet pt. Calin sa-si revina cat mai repede. astept sa scrii ca e bine
Fii tare pt. Luca
M-a sunat Ionut mai devreme si mi-a zis ca a murit unchiul Onut ( tatal lui Calin si al lui Romeo)
Miki

silvana_salajan spune:
O Doamne ajuta sa se termine totul cu bine!As vrea sa ne trezim dimineata si sa constatam ca nu a fost decat un cosmar, asa cum am avut eu azi noapte.Miki, condoleante pentru unchiul tau.Va pe toate, aveti grija de voi. Si mai ales, nu uitati sa pretuiti lucrurile marunte din viata voastra! Ele au cu adevarat o importanta majora. Bucurati-va de tot: de iarba de flori, de aer, de soare.

dianaiulie2009 spune:
L-am zarit pe Luca asta-seara , era la plimbare cu bunicul sau .... era foarte trendy , avea o frezzzzaaaaa .... s-a inaltat tare mult si e mai suplu , ca sa ma exprim asa ...
Ioana te asteptam cu vesti bune despre Calin !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia

Bimilit spune:
sara buna!!!!!!!
si eu l-am vazut pe LUCA.tare momos mai e.plus ca are o freza de te da pe spate.
din cate stiu eu Calin e mai bine.clar DD il iubeste .ioana , ne gandim la tine.striga daca ai nevoie de ajutor.
va tzuc si mai vin......
PS las cafeaua pregatita pe masuta.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

dianaiulie2009 spune:
Mmmmmmm , bianca , ce buna e cafelutza .... s-a pastrat calda ... tocami o savurez ... va astept si pe restul sa ne bem impreuna cafeaua ....
albumele noastre
vacanta in Grecia

mihaela_specht spune:
buna dimineata
am aparut si eu la cafea
Bia foarte buna cafeaua e cu alint aroma .
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

silvana_salajan spune:
Imi vine sa strig.............. Tre sa plec la un curs in Oradea pe trei zile. Si eu credeam ca plec de maine si cand colo tre sa plec de azi....
Va
si va doresc o zi minunata!!!!!!!!!!!!!!!!!(mai buna ca a mea)

Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!!
am venit sa reinprospatez cafelutza.pt toata gasca.
vin cu vesti bune.Calin a fost dus la cluj cu elicopterul SMURD.a fost dus pt investigatii mai amanuntite la cap si coloana.sa fie totul OK.
otilia, si unde votezi?poti in oradea?lasa ca trec repede 3 zile.
va tzuc si mai vin..........
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...