bebe mai mare si lichid peste limita
Am fost azi la ecografia de trim 3 si nu prea inteleg rezultatele, dar nu mi se par OK. M-am cam speriat de cate valori erau subliniate. In primul rand la biometrie fetala, bebe nu corespunde varstei gestationale de 29 sapt si 4 zile, ci are 32 de sapt.
Apoi, lichidul amniotic are valoarea de 19,7 cm si se pare ca nici asta nu e bine.
In plus, scrie ceva de cordonul ombilical dar nu inteleg prea bine cuvantul..ar putea fi circular pericervic...dar nu gasesc nicaieri ce inseamna asta...
Concluzia dr este ca trebuie sa repet eco in 2-3 sapt, si asta ma sperie. Pana la urma e ceva grav sau nu?!?
29+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
Raspunsuri
aylin_tarcan spune:
brazuca eu vreau doar sa te incurajez, ca nu ma pricep la trimestrul 3. doctorul ce a zis? daca el nu a comentat chestii ingrijoratoare, inseamna ca a mai intalnit si nu e de panica. probabil ca va trebui sa repeti ecografia ca sa vada cum au evoluat. mai ales ca e bb mare. nu te speria, ca nu e bine. m-am speriat si eu dupa fiecare ecografie de ce spuneau doctorii, si nu mi-am facut decat rau. eventual, daca nu ai rabdare poti sa te duci la un alt doctor cu ecografia si sa vezi ce zice.
si poate totusi te lamuresc fetele care se pricep de aici...
bafta, si sa ne tii la curent!
i multi ca sa te linistesti repede!
Aylin,
26+ 
pozici
atat de mari suntem
brazuca25 spune:
aylin_tarcan, multumesc pt incurajari. Incerc sa stau calma, dar nu ma asteptam sa iasa ceva in neregula tocmai acum spre finalul sarcinii.
29+
Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
mamii spune:
brazuca si bebe meu e cu 2 saptamani inainte fata de ce zice menstruatia si analiza de sange!AR trebui sa ma nelinishtesc???mie nu mi.a zis nimic gine a zis k e totul perfect!adik k e in norma!As vrea sa stiu daca voua v.au masurat rinichii la bebe ??
Roxana_G spune:
Eu zic ca ar trebui sa repeti ecografia, mi se pare mult prea mare avansul. Si BB al meu este cu o saptamana mai mare, asa a fost mereu, asa a fost si fetita. Dar 3 saptamani pare cam mult. Poate e doar o eroare. Cat despre lichid, nu am auzit pana acum sa se masoare in centimetri. Nu stiu ce sa zic, poate nu e chiar asa motiv de ingrijorare, ai rabdare si se lamureste.
Cat despre cordon, stai linistita, fetita mea s-a nascut cu circulara, normal, si nu au fost probleme. BB se mai intoarce, abia pe la 32-33 sapt isi ia pozitia finala, deci are timp sa se descurce.
Rox
24+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)