Sezatoarea canadiana (62)
Raspunsuri - Pagina 24

nelia spune:
Inainte de a inchide telefonul s-a trezit Diana... si a zimbit, strimb, dar a zimbit. Daca ati fi auzit-o pe Laura cu ce voce normala, iubitoare si blinda a intrebat-o: te-ai trezit, iubita mea? Eu plingeam si imi inghiteam cuvintele, iar Laura ii vorbea pe tonul cel mai normal din lume! Asta da mamica puternica, de aceea si lupta puiul ei, pentru ca o simte stapina pe situatie pe mama ei... si cu mama linga tine, nimic rau nu se poate intimpla! Sigur ca sufletul ei e rupt in doua, dar vocea si probabil toata atitudinea nu arata nimic copilului din ce se intimpla in realitate. Cel putin mie impresia asta mi-a facut-o si pentru mine Laura este si va ramine pentru aceste lucruri unul din putinii oameni cu adevarat tari pe care ii cunosc.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

laurajr spune:
Am ajuns acasain Bacau joiu la 10 seara si de abia azi am ajuns in fata unui calculator si-n loc de veselie gasesc lacrimi...ce mai stit de micuta Diana? Ii doresc toata sanatateasi din lume si putere extraordinara Laurei !
Sunt alaturi de ea cu mintea si cu o rugaciune in fiecareseara !

Llaura spune:
E ingrozitor ce se intampla cu Diana, n-am cuvinte asa ca mai bine tac din gura.
Ce vroiam sa zic e ca aici (Edmonton) e un spital f tare de copii, unitate de transplant pediatric, spitalul universitatii, U of A.
www.pediatrics.ualberta.ca/Neurologynew/neurology.htm" target="_blank">Pediatric Neurology e ceea ce am putut gasi pe internet. Acolo l-au salvat pe bebelusul unui coleg de-al meu de serviciu, toata lumea le da banutzi pe aici, au reputatie f buna si e la +/-1000 km de Vancouver.
II zice Stollery Children's Hospital.

Ica 1975 spune:
Am intrat doar sa va salut. Am citit despre Diana si sunt ... fara cuvinte. Am incercat sa ma pun in locul Laurei si n-am reusit nici macar o secunda, Doamne ce incercare.
Noi

carmen77 spune:
Am citit despre Laura si Diana si sunt fara cuvinte, Dumnezeu sa ii ajute sa depaseasca incercarea asta, Diana sa fie in continuare o luptatoare si Laura sa fie tare pentru familia ei. Cum zicea si Ica, nu imi pot imagina ce e in sufletul lor . Am spus si eu o rugaciune la ora 14, vineri
.
POZE NOI
Carmen si
Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

ange spune:
nu am cuvinte...
Laura imi pare extrem de rau.sunt socata
sanatate multa si sunt convinsa ca Doamne Doamne nu va paraseste.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

pitilache spune:
Nu stiu daca ati urmarit si la Discutii generale subiectul despre Diana, fetita Laurei, daca da, imi cer scuze de repetare, iar daca nu, sunt vesti extraordinare acolo!
Doamne ajuta in continuare!
Roxana

Llaura spune:
Dar o poza cu fetita asta puternica si luptatoare nu avem si noi? Nu mi-a iesit din minte toata saptamana...sincer, nu m-am rugat, va zic eu altadata de ce.
Sigur-sigur se va face bine!

nelia spune:
Poze cu Diana gasiti in albumul Laurei aici.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

Ira spune:
Doamne, bine ca sufletelul mic e mai bine, am citit si eu la generale. Sofia mea se roaga in fiecare zi de 2-3 ori pt. ea (inger ingerasul meu) si este la curent cu toate vestile despre Diana. Cand i-am aratat pozele a incaput sa planga, ca a zis ca Diana seamana prea mult cu ea.
Ma gandeam ca poate compunem o scrisorica in we asta Dianei (ne intalnim duminica prin vreun parc) si ii punem pe copiii nostri s-o "semneze" ca sa vada si ea cata dragoste are din Montreal si nu numai.
Eu am fost fff speriata, dar m-am mai linistit. Se pare ca Dumnezeu a ascultat rugile tuturor celor au citit.
Noi am fost we trecut si ne-am cumparat masina de spalat, special am ales mai ieftina (am cumparat Samsung in loc de LG), ca poate vor fi bani de trimis Laurei si lui Andrei, si cu mutarea noastra vom avea cheltuieli foarte mari.
Doamne ajuta tuturor si Laurei si lui Andrei multa putere pt. a o sustine pe minunea mica Diana.