De ce am sa votez cu Base

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by iileana

Claudia, felul in care a gasit Dl. Basescu de cuviinta sa-si indeplineasca atributiile de presedinte, incercind sa concentreze puterea in mina sa si a serviciilor secrete, batindu-si permanent joc de parlament si de guvern, tinind-o din scandal in scandal, favorizindu-si apropiatii, implicindu-se in viata partidelor desi teoretic el era situat peste, toate astea au dus la suspendarea lui.

Da' voi stiti ca sintem off-topic, nu?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Iileana, nu iese fum fara foc, nu? Basescu s-a purtat exact la fel ca si ceilalti, nu-l vad doar pe el vinovat si nici pe ceilalti albi si neprihaniti. Stii, exact ca intr-o casnicie, nu exista un singur vinovat. Dar tie nu-ti da de gandit unitatea alesilor contra unui singur om? De ce oare? Si faptul ca voteaza la greu legi (nu mai vorbesc de corectitudinea lor ), repede-repede, acum, cand ei abia se urnesc, nu te pune pe ganduri? Pe mine asta ma nedumereste cel mai mult si ma intreb ce naiba e acolo, ce se intampla, de fapt, in realitate...

edit: si ce daca suntem off topic . si, la cate subiecte sunt pe aici (pana la urma e vorba despre exact acelasi lucru), cred ca e voie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Si eu ma voi duce la referendum si voi vota impotriva. Chiar si modul cum au pus problema mi se pare o cersetorie pe fata si o atarnare de scaunele alea din Parlament, mama-mama... Cel putin astia de la PNL ar vinde-o si pe ma-sa sa nu piarda puterea.
Eu cred ca multi oameni neinformati isi vor lua teapa, nestiind ca votand ”da” nu il sustin pe Base, ci referendumul de suspendare a lui. Parca stie Marita de la tara care e treaba cu referendumul lor...
Oricum, mie imi place de Base. O luase el prin fasole crezand ca isi poate face de cap fiind presedinte, dar decat PNL, UDMR, PSD si alte P-uri, prefer un om simplu si dintr-o bucata!

Iata dovada:
http://new.photos.yahoo.com/rannisia/photo/294928804355740208/23

Bebe Yannis in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Claudia, sintem off-topic pentru ca la acest topic normal ar fi sa se aprobe/incurajeze/discute cele spuse de Basca.
Si-n plus, io una mi-am tot dat cu parerea pe aici, m-am potolit numai cind ne-au napadit lozincile si hei-rupismele si ideile luate de-a gata, de nu se mai putea discuta rational.

Aici am intervenit numai pentru ca mi se pare extrem de periculos sa-l aplaudam pe Dl. Basescu in initiativa de a-i arunca peste balustrada pe cei 322 de parlamentari. Nu cred ca asta trebuie sa asteptam de la cineva care are, in "fisa postului" , precizat negru pe alb ca "exercita functia de mediere între puterile statului, precum si intre stat si societate."

P.S. ....imaginati-va un parlament compus exclusiv din Dl. Boc, Dl. Berceanu si Dl. Stolojan & comp., eventual si D-na Udrea, ca sa mai ocupe si ea un loc.... sau ...nici nu stiu care-i reactia cea mai potrivita.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Iata dovada:
http://new.photos.yahoo.com/rannisia/photo/294928804355740208/23

Anisia, , nu pot sa nu remarc ccc cum v-ati asortat la culoarea pulovarului/tricoului , tu si D-na Basescu (de care, btw, imi place mult mai mult decit de domnul :-))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

basca faci campanie electorala pro Basescu? Esti din PD sau numai din staff-ul de campanie?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Da, da!! Foarte bine punctat.

Astazi am aflat ca putem si noi vota. Suntem multi romani aici, si suntem pro Base..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by iileana
...
Aici am intervenit numai pentru ca mi se pare extrem de periculos sa-l aplaudam pe Dl. Basescu in initiativa de a-i arunca peste balustrada pe cei 322 de parlamentari. Nu cred ca asta trebuie sa asteptam de la cineva care are, in "fisa postului" , precizat negru pe alb ca "exercita functia de mediere între puterile statului, precum si intre stat si societate."

P.S. ....imaginati-va un parlament compus exclusiv din Dl. Boc, Dl. Berceanu si Dl. Stolojan & comp., eventual si D-na Udrea, ca sa mai ocupe si ea un loc.... sau ...nici nu stiu care-i reactia cea mai potrivita.

Ileana, de acord cu medierea. Intrebarea este daca se poate face o mediere, atunci cand fiecare vrea un ciolan mai mare de ros...

Iar madam Udrea sigur n-ar avea loc in parlamentul ala . Si aici sunt de acord cu tine, nu se poate sa fie un singur partid, ca ajungem de unde am plecat.

Sirimie, are vreo importanta de unde e Basca? Daca nu ma insel (imi cer scuze daca gresesc), nu esti si tu de la PNL? Parca asa ai spus la nu stiu ce subiect (daca am probleme cu memoria, o sa iau lecitina, promit ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by cl
[Iar madam Udrea sigur n-ar avea loc in parlamentul ala .

invidia...ce aveti domle cu Udrea? adica dan iosif e okay iar udrea nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Claudia te rog sa iei lecitina. Eu nu sint de la PNL (am altele mai bune si mai destepte de facut).

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sirimie

basca Esti din PD sau numai din staff-ul de campanie?

Sirimie, vezi raspunsul in semnatura lui Basca. :-))))

quote:
Originally posted by basca

secretar cu propaganda la partidu'prostilor din romania, aka PPR

Mergi la inceput