eco 4D
fetelor, nu aveti niciuna dintre voi un filmulet de la ecografia 4D, sa vad si eu ce inseamna??? m-am programat la eco 4D pe 5 iunie si nu mai am rabdare. as vrea sa vad si eu cum se vede bebele la o astfel de acografie. cred ca e ceva atat de emotionant, dar efectiv nu pot sa-mi dau seama cat de clar se vede copilasul. va rog frumos sa-mi potoliti curiozitatea!
sunt si curioasa dar in acelasi timp mi-e o frica de mor sa nu aiba ceva bebele, ca am inteles ca la aceasta ecografie se vede tot.
merci
23+
Raspunsuri
marybell spune:
nikol uite aici www.youtube.com/watch?v=zqMPb2oCIS4" target="_blank">Erik in burtica o sa il vezi pe bebelushul meu in a 22a saptamana de sarcina. este o ecografie 4D facuta la medlife, sa fii atenta in partea dreapta a filmuletului, acolo vei vedea in mod. 4D. sper sa iti placa. acum are 4 luni jumatate si e un scump.
poti sa te duci si pe pozele de la semnatura sa-l vezi cum e si in afara burticii ![]()
iti doresc sa ai o sarcina fara probleme in continuare si atunci cand iti va veni "sorocul" sa ai parte de o nastere foarte usoara. 
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
ralucami spune:
Nikol si la semnatura mea poti sa vezi niste filmulete 4D( nu sunt foarte clare ca pe DVD/caseta primita de la dr dar eu le-am pus cum m-am priceput pe net, ca sa le vada si parintii mei).
Si ecografia asta-4D - e mai mult artistica , pt mamici si tatici, ca sa vada si sa inteleaga si ei ceva
( caci la 2D , dupa ce ca e alb-negru, daca stai si mai prost cu imaginatia, chiar ca nu intelegi nimic
- si iti zic din proprie experienta ca am patit-o de cateva ori). Pt un doctor edificatoare sunt ecografiile 2D (acolo face masuratorile), cele 3D si 4D le face pt...sufletul mamicilor.
Raluca si Maria Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
nikol31 spune:
fetelor va multumesc frumos pentru filmulete, sunt foarte emotionante!!!! abia astept sa vina 5 iunie sa-l vad si eu pe bebe asa de bine! multumesc din suflet
nikol31 spune:
fetelor, ieri am fost la medic si mi-a spus ca ne face o surpriza pe sambata si sa mergem pe acolo. eram cateva gravidute la cabinet in momentul ala. si cum mie nu-mi plac surprizele, sau mai bine zis sunt foarte curioasa din fire si nu am rabdare am insistat sa-mi spuna. si mi-a zis ca sambata dimineata ii soseste aparatul eco4D. deci nu va mai trebui sa astept pana in 5 iunie.
acum vreau sa va intreb ceva: sambata voi fi in mijlocul saptamanii 23. pana acum la toate eco mi-a spus ca voi avea o fetita, dar ca nu e sigur. nu i se vede nimic intre picioare, deci el trage concluzia ca este fetita. oare la acest eco 4D va putea sa vada cu eaxctitate ce este? sau mai exista sanse ca in saptamanile urmatoare sa se definitiveze sexul? care este marja de eroare in cazul in care imi zice ca este fetita? eu vreau un copil sanatos indiferent ce va fi dar tatal lui inca mai traieste cu speranta ca va fi baiat. spuneti-mi daca voua va spus clar 100% ce veti avea?
multumesc frumos
23+
ancadragoman spune:
Mie dr Iosup mi-a zis ca o sa am fetita la eco de 13 saptamani,eco 4 D,deci tie clar iti spune ce o sa fie.
anca
15+
Maria
poze
marybell spune:
nikol ai facut ecografia? ce ti-a spus ca este pana la urma
fetita sau baiat?
Marybell si
Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik
nikol31 spune:
marybel, din pacate nu mi-a spus nici de aceasta data cu certitudine. daca te vei uita pe forum cauta subiectul " eco4D- mare dezamagire!!!" si vei vedea ce am patit la eco . adica nu s-a vazut nimic. dar mai bine citeste la subiectul care ti-am spus ca acolo am scris chiar a doua zi dupa eco. eram foarte dezamagita. mi-a spus este fetita, si am intrebat 100% si a spus ca 90%, nu stiu de ce nu pot sa-mi spuna si mie cu certitudine daca este fetita sau baiat. a zis ca se mai poate schimba. si aveam 25 de saptamani. oare la cat se va vedea clar????
27+