lungime femur

lungime femur | Autor: ali24

Link direct la acest mesaj

buna gravidutelor.am 38 de sapt fix si acum am venit de la medic.si mi a zis ca lungimea femurului este de 69mm si ca atat ar fi trebuit sa aibe la 35 de saptamani.el a spus ca asta nu ii o problema dar mie mi e cam frica.stiti cumva cam cat ar trebui sa aibe la 38 de sapt?ar putea fi o problema sau o sa fie el mai scund de inaltime?este oare o diferenta mare?sau ceva nesemnificativ?bebelusii vostri cat au avut?in rest totul e bine.va doresc la toate sarcina si nastere usoara si bineinteles copii sanatosi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anutza_paun spune:

Buna ziua, sunt noua pe aici si as avea nevoie de parerea voastra.
am o mare dilema . vineri am venit de la medic si mia spus k bebelul meu are o intarziere de o sapt la lungimea femurului adica acum are la 37 sapt lungimea de 67 mm, si mia spus sa ma duc la bucuresti sa vada din ce cauza, am plans tot weekendul, nu stiu ce sa ma fac pt k toata lumea mia spus k bebele nu are nimik k lungimea femurului in sapt 37 tr sa fie intre 66-76 mm si el are 67, tin sa mentionez k in ian lungimea era ok la fel si i toate celelalte luni, iar in dec mia spus k bebe e inaintea vasrtei lui dezvoltat cu 2 saptamani, am programare vineri la medic dar nu mai am rabdare va rog sa imi spuneti dk ati intalnit o situatie asemanatoare si ce va spus medicii vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sor3lla spune:

anuta aceeasi problema o am si eu..... am 37 de sapt si mie mi s'a zis sapt trecuta ca lungimea femurului e mai mica cu o sapt.....avea 68,7 ...pana acum nici noi nu am avut probleme.... dar mi'a zis ca nu e nimic grav.....numai cand ramane in urma cu 3-4 sapt atunci e o problema... nu stiu de ce te'a trimis la bucuresti... poate bebe e numai un pic mai scund.... mie asa mi'a zis.... ca si eu sunt micuta de inaltime.....deci eu zic sa nu te strsezi degeaba... ai sa vezi ca totul o sa fie bine.... e pacat sa ne ingrijoram acuma cand suntem atat de aproape sa ne tinem minunile in brate

sor3lla 36+ Antonio Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Buna fetelor.Mai acum cateva zile am gasit siubiectul asta.Pana la sfarsit cum a fost?Aceeasi probleme are si bebe-ul meu cu lungimea femurului.

Mergi la inceput