***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

fetele cine face capitol nou?fac eu?

monytza superbe pozele voastre.esti o graviduta superba.

dianalaura bine ati venit acasa!!sa-ti traiasca baietelul frumos.

vas bine ati venita acasa.asteptam poze cu printesa.sa-ti traiasca

OK.DACA NU SE OFERA NIMENI DESCHID EU CAPITOL NOU.

35+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Yoyoyo, felicitari pentru bebe strumf!
Imi pare rau ca a fost asa de greu, dar totul e bine cand se termina cu bine ;)

Vas, bine ai revenit :)

Dianalaura, bine ai revenit Stefy e un dragutz ;) Seamana cu tati sau mi se pare mie?

Moberi, cum putem sa iti dam adresa mail-ului comun/nr de telefon?

Monytza, pai nu stiu cand ajung sa nasc... Oricum tu ai un avans de o saptamana fata de mine :)
Sa vedem ce mai zice doctorul luni ;) Nici eu nu am avut dureri la control (poate un disconfort). Bine, placut nu e in nici un caz, cui i-ar place controlul - as face orice sa scap de el Cred ca Liviana zicea de dureri

Eu ma plictisesc groaznic... Sotul ba doarme, ba are treaba, mie din cand in cand imi revin durerile de cap si greturile, mai stau cateva ore, mai pleaca, si ma plictisesc Asa ca tot va bat la cap pe voi pe forum

Pauly, merci ca deschizi tu capitolul

Anca 38+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Nu deschide nimeni un nou capitol? L-as deschide eu ca tot mai am citeva ore si nasc, dar nu stiu si nici rabdarea sa citesc.

Raportez si eu de ieri pierderea din dopul gelatinos, putin cite putin, incolor si elastic era la mine, iar de dimineata avea si citeva fire rosii. Apoi pe la 9 a inceput o scurgere rozalie si apoi am eliminat si 2 cheaguri. Asa ca mi-am sunat dr si m-a trimis la spital, unde mi-au monitorizat bebelusil, aveam ceva contractii, iar colul sters, dar inchis. M-au trimis acasa, ca era destul de plin pe acolo si sa nu pivesc la nasteri in direct, in Elias se face dezinsectie la tot etajul cu maternitatea, pt ca se pare ca au avut probleme cu bebelusii si nu mai lasa sa intre nimeni pe acolo.

M-am intilnit cu Kay, azinoapte a fost acasa - tot din cauza dezinsectiei - si astazi s-a reintors si din pacate avea tensiunea doar 8. In schimb statea mai bine cu moralul, ceea ce este mult mai bine.

Asa ca stau acasa sa inceapa contractiile sau sa mi se rupa apa. Mi-au zis ca pina miine seara nasc. Miine se implinesc cele 40 de sapt.

Tamara 39+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

FETELOR POFTITI LA CAPITOL NOU AICI

35+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput