***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)
Raspunsuri - Pagina 29
lilly love spune:
fetili dragili
multumesc Liviana si Anca pt precizari legate de CMU -le-am cerut deja info pe mailul lor oficial despre abonament iar pt luna mai am deja 4 programari, facute din aprilie! La sfarsitul lunii mai am o programare la Badiu (o sa fiu in sapt 35 atunci) si sper sa se schimbe ceva, pt ca deja incep sa simt ca nu prea ..am doctor! In fine, la echo la Iosup totul iese in parametri asa ca ..ma mai linistesc! Liviana daca vrei sa ne mai dam detalii, putem folosi PM
Fetelor, nu stiu ce tot aveti voi cu zodia Gemenilor, eu sunt scorpion iar sotul gemeni -credeti-ma, daca era sa ma iau dupa zodiac, n-am fi fost nici macar amici-era ultima varianta la care m-as fi putut gandi, sa am sot nascut in zodia asta! Insa, Sotul meu e
minunat, cald, iubitor, sensibil, extrem de prietenos si sociabil, loial, atrage ca un magnet adepti si admiratori (fara falsa modestie si credeti-ma, eu nu sunt deloc usor de multumit - doar sunt scorpion :)); mama lui (soacra mea) e tot gemeni, nu sunt la fel, e adevarat, dar pot sa va spun ca sunt extrem de familisti, profunzi si inteligenti -m-as bucura ca baietelul meu sa se nasca in aceasta zodie (desi are mai mari sanse conform DPN sa fie racusor). Au ca parte negativa doar dificultatile in finalizarea proiectelor, o oarecare lipsa de consecventa, inflacararea la nivel declarativ care cam piere pe parcurs, dorinta sa nu fie persecutati si cicaliti - dar la nivel de calitati, va rog sa va bucurati! sunt minunati!
va pup fetelor, bucurati-va de copilasii vostri indiferent de zodia in care ii arunca destinul, toti sunt minunati, depinde mult de noi ca parinti cum le vom modela calitatile si defectele, important e sa fie sanatosi!
Andreea cu babyboy Cristian
(34 sapt) DPN 25-30.06
Chris, fetita ta e adorabila! experientele nefericite din spital au facut-o puternica si luptatoare!
Piticasigogosica, de-abia astept sa-ti vad minunatiile de fratiori impreuna in poza!
Ma rog
pentru Carstea sa-i fie bine bblusul! Da-ne un semn cat mai curand!!
Monytza spune:

Buna dimineata mamici si viitoare mamici!
De ieri tot citesc din urma si am reusit acum
sa dovedesc tot
!
FELICITARI PITICA PT COSMINEL!!Uite ca ai nascut inaintea mea pana la urma
Moko Si eu am fost luni la control...si d`na dr mi`a spus ca bebelina mea are circumferinta capsorului ca la 40 sapt....in timp ce piciorusul arata ca la 37

De atunci ma tot chinuie tot felul de ganduri...si unde nu mai pun ca dpn dupa um la mine este luni
,cand ma duc iar la control sa vad dak s`a mai schimbat ceva....si poate da domnu` sa ma si programeze pt operatie ca m`am saturat de atata catarat pe capritza..
Stefanel al tau din dolofanel s`a pus la cura pt ca a simtit cat de cald poate fi afara...nu`ti fa griji ca recupereaza el pana la termen...
moberi nu stiu dak ti`a trimis vreo fata nr de tel...am vazut ca nu ai pm activat..ti`as fi trimis eu,dar nu stiu cum![]()
AncamariVad ca pana la urma s`ar putea sa ne intalnim noi doua in spital...dupa ce ma intorc luni de la control sper sa am stabilita si data operatiei..pt ca a fi prea de tot sa fiu prima graviduta care intrece termenul de la noi din odisee!
Oricum de nascut nu cred sa nasc pana luni..cand am termenul de 40 sapt...dar nici nu vreau sa implinesc 41....Cum o vrea DD!Eu totusi sper sa ne sincronizam amandoua cu nascutul

poohy Nici pt mine controlul nu`i o placere..insa durere n`am experimentat..poate doar o mica intepatura dar nimic iesit din comun.Si unde nu mai pun ca luna asta e al 4`lea control pe care`am sa`l fac pe masa
...vreau sa scap odata!!
Tu cam pe cand te gandesti sa vii la spital?..poate facem club impreuna cu ancamari

Alyna
Putin mai am da`mult![]()
![]()
Elteka
sa fie tot bine si asteptam vesti bune d la tine!Vezi ca ai pus fetele pe ganduri ca n`ai mai postat de 2 zile!!
Dianalaura

Bine ai revenit acasa!Stefanel al tau e o scumpete
..Sa va traiasca si...sa fie cumintel si fara colicei![]()

Diana 
pt luni...astept un mesaj de la tine...sa am nr tau...ca cine stie cum hop si eu pana pleci tu din spital![]()
Andrada
Pt tine si Antonio...sa treaca burtica la al` micutz si sa invete si el sa doarma noaptea!![]()
Pauly
Eu inca stau
...
Mone 39+
Maria Antonia
Burtik Mone 35+
Burtik Mone 38+2
numai_eu spune:
Buna fetelor!
In sfarsit am reusit si eu sa citesc din urma, dar am si uitat ce si cui voiam sa spun.
Felicitari Bogalina si Pitica pentru baietei, sa creasca mare, sa fie sanatosi si mancaciosi! Si pentru voi refacere usoara si rapida si sa veniti repede acasa.
Kay, esti cea mai mica dintre noi si ai atat de multe probleme. Imi pare tare rau sa aud ca pe langa problemele cu tensiunea mai ai si probleme cu personalul medical din spital.
pentru tine si Sosonica si mult curaj, nu mai e mult si o sa-ti tii rosioara in brate si o sa fie totul bine.
Diana punem majoretele pentru luni sa prinzi curaj 

.
Chiquitita nu am vazut unde mi-ai raspuns la ce medic mergi in Craiova, asa ca o sa te rog sa imi mai spui o data si sa nu te superi pe mine, de neuroni de gravida.
Noi suntem bine, am intrat de joi in saptamana 37, acum poate sa vina bebe cand vrea el, desi ar fi bine sa mai astepte macar vreo doua saptamani, ca una vreau sa mai merg la lucru si apoi mai vreau si eu o saptamana sa ma odihnesc si sa aranjez lucrurile pentru venirea lui bebe. Si mosica vrea la fel, ca acum e plecata in concediu si se intoarce abia pe 1 iunie si nu as vrea sa o facem sa-si scurteze vacanta pentru noi. Si mai vreau sa nasc si in weekwnd, sa fie si tati acasa cand vine puiutul. Am cam multe pretentii eu, dar poate o sa fie un bebe ascultator inca de la inceput si o sa-mi respecte toate dorintele.
Dianalaura bine ati venit acasa! Sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati de bebe. V-am vazut si pozele, Stefanut e un simpatic si sunteti o familie asa fericita!
Monytza spune:
Kay 
SA fie bine pt tine si Sosolina ta...ai incredere in DD ca El le rezolva pe toate!!
Fetelor....eu am pus poze d acum 2 zile...am fost si nu m`am abtinut sa ma balacesc in piscina![]()
![]()
Mone 39+5
Maria Antonia
Burtik Mone 38+2
40 sapt la piscina
Motannel spune:
fetelor, am uitat sa va intreb ceva: bebelusii vostri au probleme cu mucisorii? A mea fornaie ... nu are chiar mucisori insa mereu simt nevoia sa-i scot din nasuc cu pompita ... am una mica de la Nuk. Daca e linistita ... nu aud nimic, insa daca se enerveaza si se moftureste sau plange aud nasucul. Totusi cand sa-i scot nu iese mare lucru! Ce e de facut? Precizez ca iaintea fiecarei operatiuni i-am pulverizat in nasuc apa de mare (solutia nazala Mar) petru inia o pauzarea posibilelor mucozitati. Voi cum procedati?
DianaLaura, bine ai venit acasa impreuna cu Stefy! Sa fiti sanatosi si voiosi!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel si
Teodora Elena
vas spune:
Hello, hello, heloo, gravidutze si mamici.AM REVENIT!!!!!!!!!!!!!
Ce mai faceti voi pe aici? Ce rau e cand pierzi firul evenimentelor. Felicitari celor care au mai nascut intre timp, si vrem sa va multumim din suflet pentru incurajari si peNtru felicitari. Se pare ca la mine au avut efect incurajarile si sustinerile deoarece am nascut foarte repede si fara mari dureri. O sa va povestesc mai pe larg zilele astea. Oricum va spun celor care inca nu ati nascut sa nu va fie frica de nastere oricare ar fi modalitatea prin care ati optat sa o faceti. Cand va vedeti puiutul e cel mai minunat lucru din lume pe care il puteti trai vreodata.
Eliza Ioana e o frumusete de fetita si cuminte. Dormim noaptea linistit, ne trezim la papa si schimbat si ne punem inapoi la somn.
S-a nascut cu 48cm , apgar 9 si 3.100 kg.
Eu am scazut in greutate pana acum 7 kg, si incep si vergeturile sa se estompeze.
Am scris cam telefrafic dar ma grabesc ca vine ora de papa.
Inca o data VA MULTUMIM AMANDOUA DIN SUFLET CA NE-ATI FOST ALATURI IN CELE 40 DE SAPTAMANI MINUNATE.
ALATURI DE VOI AM INVATAT CA ORICE SACRIFICIU PENTRU UN BEBE ESTE MINUNAT. VA PUPAM DULCE SI REVENIM CU POVESTI.
O sa fiu si eu mamica
ankaa spune:
DIANALAURA bine ai revenit printre noi
.
VAS bine ai revenit,ma bucur ca ai avut o nastere asa usoara si ca ai o fetita asa cuminte.Asteptampovestea nasterii.
MONYTZA f frumoase pozele..si burtica la fel
.
KAY sper ca te simti mai bine.O sa vezi ca totul se va termina cu bine si iti vei tine Sosolina in brate
.
DIANA,MONYTZA si toate fetele care urmeaza
nasteri usoare,recuperari rapide si bebei sanatosi.
ankaa spune:
Cam slabuta activitatea azi..se vede ca e we si ca mamicile au treaba.
Fetelor la voi cum e vremea?La Bv e f urat,e vreme de ploaie si ma plictisesc in casa
.
Cine isi face curaj sa deschida noul capitol
?
Ciuffy spune:
Hello hello! Vas felicitari pentru nastere usoara si bebitza cumintzica
.
Anuntz ca am vorbit cu Yoyoyo
si este bine!! A nascut ieri pe la ora 19 prin cezariana, dupa ce a asteptat 16 ore sa nasca natural
. Nu a mers nici cum...zice ca dupa un timp i-au disparut contractziile si nu avea nici o dilatare. In fine mi-am facut si eu griji ca au tzinut-o prea mult fara lichid dar este totul ok!! Are un bebe de 3kg cu apgar 9, sanatos si voios. Bravo Yoyoyo
refacere rapida si te asteptam acasa. Cred ca imi tzine locul cald si mie...ca si eu nasc tot acolo, poate chiar ne si intalnim.
Doctorii zic ca cica dupa ce se rupe apa poate sa reziste bebe pana la 20h!! Nu stiu ce sa zic...eu m-as dispera sa astept atata chiar daca nu doare nimik nu as sta linistita
.
Iuli
38s+5,
Nicolae Spiridon
diana spune:
Dianalaura si Vas, bine ati venit. Inca o data FELICITARI!! SA va traiasca bebeii si sa creasca mari si sanatosi!
FELICITARI Yoyoyo!! Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin incercarea asta! Sa ai travaliu 16 ore ca pana la urma sa ajungi la cezariana! Mi se pare situatia cea mai grea!
Iuli, bebe poate sta mult mai mult in burtica cu membranele rupte. De ex, Alin a stat 7 zile dar erau fete care stateau de 3 sapt. Lichidul se reinnoieste la fiecare 3 ore si repaos total la pat, monitorizarea fatului, perfuzii, minim 2l apa/zi, tocolitice etc. Vorbesc din proprie experienta.
Monytza, am luat nr tau de telef din listuta si inca a 3 fete care au dnp mai tarziu.
Va pup
Diana 37+