***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)
Raspunsuri - Pagina 18
mica0307 spune:
Bafta multa fetelor maine 

SI pentru kay pentru vineri 

Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
kid spune:
breaking news: am doar o zi si 23 de ore si astia m-au bagat la perfuzie cu antibiotice!!!!

mami e bine in schimb!!! o cam dor mameleoanele, da io tre sa mananc!!!!

ps: urlu cam mult, da sa nu-i spuneti lu' mami ca poate nu si-a dat seama!!!
Teodora Ana
40+
Mihail Vladimir
Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1
arcadia spune:
Crosetam de vreo ora jumate la mesajul cu povestea nasterii si l-am pierdut
Asa tare m-am suparat ca nu-l mai scriu acum. Va zic doar ca bebe e sanatos, cuminte (plange doar cand ii e foame sau vrea sa fie schimbat sau il doare burtica), e mancacios (ii dau la cerere si am destul lapte, ba chiar au inceput sa ma doara sanii de vreo 2 zile, dar nu s-ai intarit asa ca nu ma mulg; curg ei singuri cand dau pe afara) si e cel mai frumos bebe din lume
V-am pus poze in semnatura.
Eu ma simt super, e asa fain sa fii mamica
, parca vine totul de la sine si nimic nu mi se pare greu
, acu ca a trecut durerea de la epizio si pot sa merg, a trecut si constipatia (multumesc pt sfaturi
- pana la urma am rezolvat cu clisma).
Felicitari noilor mamici, bafta gravidutelor care urmeaza 

si fiti linistite ca totul se rezolva pana la urma!
Va pup si incerc sa mai raspund din urma 
Poze
ramona7 spune:
alynta27tocmai am venit de la medicul de familie, de luni intru si eu in concediu
An@, eu nu i-am dat nimic la medic cand am fost la control si el era de garda la urgente (erau prea multi oameni, imi era jena), mai merg odata la el cand e de garda si apoi cand nasc si atunci o sa pregatesc plicul.
Ramona 35+
DidiAlex spune:
Hop si noi...azi de ziua Inaltarii!!
sunt in arest la domiciliu, azi nu se lucreza in De si plouuuuuaa si is 11 grade afara..si de vreo 24 de ore stau mai mult in cort. Cum bb a primit patutz lu R i-am luat un cort cu tunel si tot tacamul...asa ca la pranz a dormit in cort si toate se intampla in cort. Acum am o clipa de relax pt ca 30 minute e o emisiunea TV cu un personaj indragit de el, numit Bocom..care chipurile ieri si azi a fost la picnic Bocomul asta..in cooooort. Ma dispera
!!
In rest is ca o corabie lasata in voia sortii.
Motanell, Bine ati revenit pe forum. Am vazut si io pozele dupa adresa comuna si tre sa iti precizez ca esti exact Doamna invatatoare cum mi-o imaginam io! Din pacate io am avut una scorpie rau!![]()
Eseea, Felicitari pt prima lunita a minunii tale!!!!!
Anca, multzam mult de griji pt doc meu cel acru.
Florina, o cunosc indirect pe Ada, rezidenta lu Badea. Daca reusesc sa aflu maine mai multe date iti spun. De fapt noi avem o buna prietena comuna.
Daca as fi in locul tau as suna la cabinet si le-as cere programare fix inainte de concediul dr. Mi se pare cam inadmisibil ce face omu asta! Bebelina tre sa stea cat e cazul nu cat vrea dr asta.
Andrada, Antonio e un scump smecker
.
Remarc absenta fetelor din Jp. Sper sa fie bine.

La multi ani!!!!! Dominic de Pepsi Sa fii sanatos, fericit si norocos alaturi de parintzii tai si fratiori.
acu plec ca a venit teroristul, nici mess nu am ca-s pe laptop..ce mai sechestru in toata regula.
Alexandra
cu David Gabriel (38+) si
Robert Alexandru (12.09.2004)
pauly spune:
kay ma bucur sa aud ca esti mai bine.
arcadia e superb bebelasul tau.sa-ti traiasca.
kid ma bucur sa aud ca esti bine.
de ce face bebe antibiotice?insanatosire grabnica.
eu tocmai asist la un spectacol al micutei mele, i-mi rupe burtica cu dansul ei
, cand in sus cand in jos, si mai greseste directia si merge si in lateral ..
mi asa de draga... ma mai loveste si in col(ceea ce nu ii prea placut
).
pun majoretele la treaba ptr gravidutele care urmeaza sa nasca

35+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
alynta27 spune:
Bogalina punem majoretele si pentru tine pe maine!

Alina-Mirela
35+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
bogalina spune:
multumesc alynta27 pt.incurajari!ce sa va zic?am niste emotii.....desi am mai trecut printr-o nastere.Sper ca bunul Dumnezeu sa fie alaturi de mine si sa trec cu bine.Au inceput si telefoanele de incurajare si parca e si mai rau ca constientizez ca maine e ziua cea mare.Intr-un fel e mai bine cand te apuca pe neasteptate,nu-i asa,motannel?Acum va las ca mai am o multime de facut...
ancamari spune:
Bogalina 

Piticasigogosica

Mihail Vladimir (bebelas mic de Kid) - De ce iti dau antibiotice?
Te asteptam repede acasa!
Anca, 39s+1zi
Andrei Cristian
burtica