***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Gabiuesti o scumpa,iti multumesc,ti-am scris si PM.Am uitat sa-ti spun ca nu se pot vedea pozele tale.....(sau nu ma descurc eu)

poze cu noi si bebe

Mary 35+Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

gabiu, felicitari
la ce spital ai nascut?

Ramona 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Gabiu felicitari! A costat ceva nasterea! Daca stam sa adunam cat mai dam si in timpul sarcinii pe consultatii, ecografii, vitamine si medici ne doare capul....

Alina-Mirela 35+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ancamari.mersi mult.data nasterii este 31 oct 1982.mai este pana sa imi spuneti la multi ani

Ciuffy.inca nu stiu exact cum nasc.eu as fi vrut normal dar din pacate bebe are cordonu in jurul gatului si sincer nu as vrea sa risc deloc.eu l am intrebat si acum pe dr cum crede ca o sa pot sa nasc dar zice ca o sa vedem si ca imi spune marti cand trebuie sa merg iar la control.oricum ceea ce stiu sigur e ca nu vreau epidurala mi e tare frica de ea.

cioaca.sa iti traiasca si ce bine ar fi daca toate am avea asa o nastere usoara ca a ta.nu mi ar mai fi deloc frica

alina 38sapt+1 si albert rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara, fetelor! Mamici si burtici! Uite ca sunt si eu mamica!

Am fost taiata si nu reusesc sa stau prea mult pe scaun asa ca citesc putin si raspund cat de repede pot! Oricum am avut ce recupera ... harnicutelor: vreo 3 capitole intr-o saptamana! Si eu nu scriu pana nu citesc tot! Acum am terminat de citit si de crosetat raspunsul acesta (de vreo 3 zile muncesc la el)! Imi era tare dor!

Despre nastere pot sa va spun ca m-a luat clar prin surprindere, dar am trait momente deosebite si despre ele va voi vorbi mai pe indelete curand! Cu siguranta a fost o nastere usoara si va urez tuturor sa o aveti la fel!

Fetita mea se numeste Teodora Elena (va rog daca puteti sa modificati in listuta) si este o minunatie! Nu ma mai satur sa o privesc si sa o descopar centimetru cu centimetru!

Incerc sa raspund: (poate pentru unele subiecte e cam tarziu, dar ...)

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!! deoarece am lipsit cam multisor de pe forum, doresc sa le felicit pe fiecare in parte!

Lauracatu, sa-ti traiasca Cezar si Vlad!

Micam, sa-ti traiasca Cezar Andrei!

Corap, sa-ti traiasca Anais!

Sadicutza, sa-ti traiasca Teodora!

Carstea, sa-ti traiasca Rares!

Arcadia, sa-ti traiasca Silviu Gabriel!

Ramona71, sa-ti traiasca Dario Antonio!

Paflo, sa-ti traiasca Sofia!

Mica0307, sa-ti traiasca Maya Alexandra!

Carrie, sa-ti traiasca Carina Sofia!

Andradap, sa-ti traiasca Antonio!

Msemcu, sa-ti traiasca Petra & Maia & Mara!

Cioaca, sa-ti traiasca Eduard Andrei!

Vas, sa-ti traiasca Eliza Ioana!

Dianalaura, sa-ti traiasca Ianis Stefan!

Mamibiutza, sa-ti traiasca Maria Eleonora!

Michelle, sa-ti traiasca Alexandru Stefan!

Lulu26, sa-ti traiasca Alessia Ioana!

Mihamora, sa-ti traiasca Dominic!

Theolumi, sa-ti traiasca baiatul!

Androix, sa-ti traiasca Georgia!

Kid, sa-ti traiasca Mihail Vladimir!

Alina25, sa-ti traiasca Darius Andrei!

Katthy, sa-ti traiasca Bianca Elena!

Gabiu, sa-ti traiasca Albert Mihai!

Florentina Roman !
Sper ca am cuprins pe toata lumea!

Chiquitita, pentru colici mi-a fost recomandat Sab Simplex! Si am mai luat ceaiul Fenicol (insa e diuretic si merg eu des la baie!) si un preparat al unei farmacii locale (cu 15ooo, deci 1,5 ron!!) numit anticolici pur si simplu!

Ella, si eu prefer sa-mi las sanii liberi la aer pentru vindecarea ranilor! Am folosit o zi Bepanthen, dar acum il folosesc doar pentru fundetul Teodorei! Dupa fiecare supt raman cu cateva picaturi de lapte pe sfarcuri la aer si ma simt mult mai bine!

Chiquitita, pe Bepanthen simplu am dat 199 000 lei si are tot 30gr.

Despre bani ...am avut norocul ca la ora 4.30 cand am nascut eu nu era nimeni prin zona, era o liniste totala ... iar moasele si neonatoloaga au iesit la usa sa i-o arate pe Teodora sotului meu. In acel moment el a fostr atent sa achite "datoriile" ... deci nu am dat nimic inainte! Consider ca am fost o mare norocoasa! Am nascut oricum repede si nu as fi apucat sa impart plicuri. Plus ca am nimerit niste moase la intamplare nu as fi stiut dinainte peste cine dau ca sa ma pregatesc!

Teodora Ana , inainte sa nasc si bebelina mea s-a miscat mai putin ... si in 2 zile mi s-a rupt apa ... fara sa fi avut vreun semn inainte... dop eliminat sau contractii!

Ralucami, am ras la faza cu nasterea la cerere! Imi lipsea umorul vostru! Eu totusi am incalcat regulile ... la cat de repede am nascut ... nu mai aveam timp de cerere! Despre legatura dintre vergeturi si mancarimi ... sunt sigura ca din cauza ca m-am scarpinat mi-au iesit vergeturi pe sanul stang! In rest eu am scapat pana acum! Sper si in continuare sa nu-mi mai apara, oricum voi folosi Mustella pe burtica inca o luna macar!

Ancamari, da, ai nevoie de adeverinta de salariat la spital! Eu am predat-o la sfarsit cand am primit iesirea din spital! Pentru buricutul Teodorei mi-au zis sa folosesc doar spirt medicinal de 70 grade! Pentru epiziotomie folosesc supozitoare Ketonal (foarte bune ... aduna durerea) si ma dau cu spray Oximed si pudra Baneocin!

Oana, sa stapaniti sanatosi masinuta! La cat mai multi km fara evenimente rutiere! Ai grija cu tesiunea! Iti doresc multa sanatate si recuperare rapida dupa cezariana!

DidiAlex, pe unguentul meu Carpicon scrie actiune emolienta, calmanta, antiinflamatoare, antieritematoasa si antiseptica. Cu extract uleios de rasina de conifere, ceara galbena ... diverse uleiuri.

Kid - Teodora Ana, tatic si Mihail Vladimir, super mesajul vostru de sosire pe lume! Sa fiti sanatosi!

Andrada, bine ai ajuns acasa! Te rog sa-mi spui cum sa fac sa vad si eu pozele cu Antonio. Pe albumul foto comun (ala cu burticutele noastre) nu reusesc sa vad nicio poza de-a ta! Si cu mailul comun cu inboxul am ceva probleme ... arata dubios si nu reusesc sa deschid nici un mesaj! Oare de ce?

Ali24, bine ai venit printre noi! Sa fie sanatos Albert Rafael!

Cam ata pentru moment! Voi revei cu povestea nasterii Teodorei Elena! Va rog sa-mi adaugati in listuta si al doilea prenume al printesei!

Felicitari proaspetelor mamici si majorete pentru cele care urmeaza!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 37+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Ah ... uitasem de semnatura! La ticker nu renunt inca ... as vrea sa il schimb cu unul care arata cum creste bebelina extrauterin. Poate ma invata cineva!

Moberi

Noapte buna tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciuffy spune:

'Neatza fetelor!! Am dormit bine azi noapte dar la 5:30 eram in picioare asa ca m-am gandit sa scriu si eu cateceva pe aici.
Ali24la fel si eu vreau nastere fara epidurala si sincer chiar daca bb ar avea cordonul cum zici tu eu as opta ptr naturala...Chiar o vecina a mea a nascut asa si nu s-a intamplat nimic doar ca a primit 9 la apgar. Dar na, decizia itzi apartzine!!Apropo doctorul tau ce a spus? nu trebuie sa ai totusi o trusa de anestezie epidurala in caz ca-tzi face cezariana? Mie asa tot imi spune sa cumpar una ca in caz de nevoie spitalul bega nu are...(nu stiu ce sa cred?).
Motanelfelicitari pentru nastere naturala, usoara si fara epidurala!!! Bravo!! Sa te bucuri de fetitza si sa te recuperezi repede sa ne potzi scrie povestea pe-ndelete!

Iuli38s+3,Nicolae Spiridon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Neata' burtici si mamici

Si noi la prezenta.Aseara am oftat din greu si m-am foit de mama focului,nu puteam respira.Sotul e si el stresat de mine si mi-a zis sa ma duc azi la spital.Nu ca nu m-as duce.
Simt ca bebe nu mai are pic de loc acolo si ma apasa asa rau jos.Am contractii nedureroase(se inatreste toata burta)dar ma doare jos atunci din cauza greutatii cred.

Ancamari sa stii ca ai dreptate cu epilatul si restul.Eu asa m-am speriat ca nasc si m-am pregatit cu de toate.Pana nasc iar am par...
Monytza ,dar chiar asa eu cand nasc?!! Dar tu?!
EU ma gandesc,daca se nasc de C-tin si Elena n-ar trebui sa le dam un nume asa?.La mine e comica treaba ca deja un nume(Cristian) il are si tatal si ghiciti cum il mai cheama pe tatal:Costel Cum ar fi sa poarte acelasi nume?
Diana poate ai dreptate si nasc in weekend.Cat despre inducerea sunt sceptica fiindca si cu iris m-am intrenat 3 zile inainte de nastere si nu a cedat la nimic pana nu a rupt membranele.Maine nu se pune problema sa le rupa ...Cat despre gemeni si eu prefer taurii,dar acum fiecare cu soarta lui

poze
Iri 39+ 40+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna dimineata burticoase si mamicute

Iaca da raportul o mamica disparuta si care declara ca face greva astazi. Deci eu nu mai am timp de nimic desi piticul este destul de cumintel. Iar plimbarile cu carutul ma termina dupa 5 luni de stat in pat, ma dor si degetele de la picioare. Cred ca am si un soi de depresie postnatala (desi nu am timp de asa ceva). De 3 zile nu reusesc sa imi fac nici macar manichiura (nu vorbesc de pedichiura unde clar imi trebuie mai mult timp).
Si vreau sa dormmmmmmmmmm

Atat despre mine, acum sa dau raportul ref la Yannisu
- are deja 4,060 kg dar multa lume in parc se mira ca suntem asa mici si prospetei (desi cred ca nu sunt singura mama care isi scoate copilul mic afara)
- colici si parturi in fiecare seara, cautam flatulin gel care cica face minuni (sab simplex, bonisan si ceai de chimen nu au efect, sau poate daca nu i le-as da ar fi mai rau dar nu vreau sa experimentez)
- papa formula cu lapte muls de la mine (tzatza e in continuare cah)
- doarme f bine noaptea, ne trezeste pe la 3 si apoi dimineata
- paturica rulata si pusa in spatele lui e inutila pt ca se foieste incontinuu pana ajunge sa doarma pe spate dar cu capul intr-o parte
- este un bb foarte frumos, haios si cuminte

Va pup si aveti grija de voi, de burtici si bb-lasi

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

amely felicitari si tie si sa-*ti traiasca printul
mary_lou ti-am raspuns, verifica
ramona7 am nascut la spitalul din Constanta
alynta27-da, a costat ceva dar a meritat fiecare banut
motannel iti multumesc si sa-ti traiasca printesa, refacere usoara
pupici la burtici, la mamici si la bb-ici

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos