***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

vad ca am reusit dar am uitat sa pun la treaba majoretele pentru fetele care urmeaza
Si inca ceva, am scapat de 6 kg-in spital, mai am de dat jos 9. Sa vedem cat de repede se va intampla.

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ramona7 cred ca esti in emotiile asteptarii! Eu merg la control peste 2 saptamani! Abia astept sa vad ce-mi spune!

Alina-Mirela 35+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Monytza nu vrei sa ne luam de mana,ca si la mine situatie e complicata in ce priveste data nasterii
Numai ca eu as vrea sa nasc in weekend!

poze
Iri 39+ 40+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Pitica..Hai sa ne luam de mana...si sa facem greva...pe mine m`a zapacit cu totul mersul asta din 5 in 5 zile la doctor...si m`am saturat si de cheltuit atatia bani...nervii mei sunt prastie..
Mai de dimineata tremuram ca varga ca nasc maine..si`acum tremur de nervi ca nu se mai stie cand o sa nasc
Faza e ca boala lunga`i moarte sigura...si eu m`am plictisit de atata stress...de`as sti ceva sigur...
Pitica...tu pana la urma..cand nasti?

Mone 39+ Maria Antonia

Burtik Mone 35+

Burtik Mone 38+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Am facut mici modificari in listuta, ziceti daca am gresit:

Monytza, te-am sters de pe lista cu cezariene/inducere. Sa te scriu pt saptamana viitoare? Care va fi procedura la tine? Deci pana la urma parca vad ca ne intalnim in Municipal saptamana viitoare, nu-i asa?
Monytza si Piticasigogosica - uite de ce tot aman eu cu epilatul! Ca nu se stie! Nu ca mi-ar fi lene, dar daca nu am nici un semn si mai trec Doamne fereste vreo sapt, chiar doua? Si eu stiu sigur data conceptiei: 27 august, dimineata!

Gabiu - am adaugat 50 cm

Lilky - am adaugat ora la care s-a nascut Dienuta

DidiAlex - am inscris numele bebelului

Ciuffy - am inscris tot, verifica si tu! Ce tanara esti!

Liviana - cum o sa-l cheme pe bb2?

Anca, 39s+1zi Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Pitica, eu cred ca vineri ne dai vestea cea mare! Nu sunt mama Omida, dar am un sentiment asa...ca vei reactiona la inducere. Eu am vazut multe induceri cand cand eram gravi cu Alin si sincer cand isi punea dr in cap sa declanseze nasterea nu treceau mai mult de 12 ore si reusea. Asa ca te rog sa iei nr de telef al vreunei fete si sa ne tii la curent cu declansarea travaliului.
Fetelor, Alin trebuia sa fie leu si a iesit gemeni. E tare "grea" zodia asta. Sunt cam "fluturasi" sa zic asa, nestatornici, totul pt ei, se plictisesc repede si ceea ce ma innebuneste pe mine...nu sunt loiali. Eu care sunt rac mi se pare de aiurea latura asta a lor. Asa ca prefer un tauras care este incapatinat dar e mai statornic.
Va pup
Diana 37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ancamari, nu e 100% sigur, dar 90% va fi Bogdan!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 37s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Monytza si Ancamari, va astept luni la Municipal!

Bafta!
Diana 37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Diana, ce zici, ajung si eu luni la Municipal? Imi zice ceva doctorul la consult? Desi eu am mai putin decat Ancamari si Monytza ;) Mai pot sa stau

Didi, ma bucur ca a fost totul bine la doctor ;) Deci nici tie nu ti-a dat sanse sa nasti saptamana asta, mai ramanem pe aici o saptamana doua daca nu sunt surprize ;)

Anca 38+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Pitica,Ancamari,diana...as vrea si eu sa nasc luni...si Diana..mi`ar placea tare mult sa ne intalnim pe 21 laMunicipal..pt ca 21 mai e dpn`ul meu dupa um...dar..azi la doctor m`a chemat la CONTROL pe 21 mai..si la cabinetul particular..nu la spital!
Doar dak vrea asta mica sa faca vreo surpriza si sa`si faca ea loc inainte sa ne cheme in sfarsit pt operatie....altfel...nu prea mai am nici o speranta sa nasc luni...cine stie cand?...pana la sfarsitul lunii s`o indura de mine..ca doar n`am sa nasc de craciun Pana la urma se pare ca bebelinei i`a fost mila de mami care era speriata...si a zis sa o mai lase sa fiarba in suc propriu cateva zile.,..ca si`asa atmosfera din bucuresti zilele astea e extrem de favorabila
Maine stiu sigur ca plec la un gratar la tara..si`acolo mai ca`mi vine sa ma balacesc in piscina(ma mai gandesc)...dar avand in vedere ca nimic nu arata ca sunt in iminenta de nastere...de ce sa nu profit de ocazie?

Mone 39+ Maria Antonia

Burtik Mone 35+

Burtik Mone 38+2

Mergi la inceput