***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)
Raspunsuri - Pagina 11
miniuta spune:
buna, fetelor cucuietelor!
iaca m-am intors si eu de la doctor (se pare ca azi am fost/suntem multe programate) si incerc sa-mi odihnesc oasele obosite. cica colul e inchis, dar bebeul e coborat bine, asa ca dl dr mi-a mai dat cam doua saptamani jumate-trei pana la nastere. ne vedem in doua saptamani la consult, sau direct la spital daca intervine ceva. eh....sa speram ca va fi totul ok.
in rest, nimic. ma simt cam obosita...cred ca ma duc sa ma culc. si am niste arsuri...asta de bine ce ma laudam ieri ca ma simt mai bine.
didalex, de ce nu te-ai putut hotara cu perna de alaptat? eu am mai vazut si in alte parti, cred ca inclusiv la baby-walz, dar nu le-am studiat, ca eu am una. am fost azi si m-am uitat la tcm de lucrusoare de bebei, dar nu m-a convins nimic. mi-am luat in schimb din alta parte o paturica, o aparatoare de pat si o dracie de suzeta speciala pt dat vitaminele/medicamentele. nu mai reusesc nicicum sa ajung in oras fara sa nu cumpar ceva pentru bebelus.
bogalina, capul sus, o sa fie bine! nu iti mai fa griji pentru nastere, totul o sa fie ok.
pitica, nu vreau sa stiu cum e sa astepti zilnic sa se declanseze nasterea, si ea sa nu mai vina....se vede treaba ca cosmin al tau vrea neaparat sa faca fata tuturor exigentelor si se pregateste indelungat. vorba aia, are de concurat cu sora-sa, nu???? si la cate complimente primeste ea, trebuie sa se asigure bine bine.
japonicilor, mancati bine si lasati-i pe doctorii vostri sa mai vorbeasca si de unii singuri. cred ca dintre toate fetele de pe aici, voi va numarati printre cele care au luat foarte putine kilograme in sarcina. nu e asta argumentul suprem cand vine vorba si de kg bebeilor, dar trebuie sa va asigurati confortul psihic care sa va ajute sa duceti zambind sarcina pana la capat. ar fi culmea sa pierdeti ultimele saptamani de rasfat...ca apoi vor trebui rasfatati bebeii...
liviana, sanatate multa multa mamei tale.
va pup acum, si ma duc sa ma intind, ca nu mai pot de spate si picioare.
just free your mind, and the rest will follow
DidiAlex spune:
Ancamari, ai perfecta dreptata. Multi mi-au spus asta si m-am consolat
Nu-s pe frecventa Lost-ului.
Miniuta, m-am hotarat la ea dar pretzul mi-a spus sa astept pana vineri cand merg la cumnparaturi. Am luat o multime de chestii de la H&M si Müller. si mi-am spus stop.
Acu chiar plec ![]()
Alexandra
cu David Gabriel (38+) si
Robert Alexandru (12.09.2004)
ali24 spune:
va multumesc ptr primire si ptr raspunsuri
Ciuffy:da nasc in timisoara cu dr budau la bega.ai putea sa imi spui ceva despre el?stiu doar ca este un bun ecografist si de aici din arad cam toti medicii isi trimit pacientele la el la eco.dar despre cum e la nastere nu am auzit prea multe pareri.ieri era la el la cabinet o fata care nascuse cu el cu cezariana si a zis ca foarte bun si foarte calm si rabdator.acum ramane de vazut. tu o sa nasti la bega?poate ne intalnim pe acolo.
ancamari:nu ma gasesti ptr ca bineinteles nu am stiut sa ma bag.iti dau datele mele poate poti sa ma ajuti(daca vrei)um:22 08 2006,dpn:29 mai 2007,spitalul bega din tm si doctorul budau.mersi mult ptr raspuns si ma bucur ca iti place numele.sa sti ca si a lu bebe tau e tare frumos
chiquitita:sa sti ca nu cred ca e nici o problema ca nu ai mai luat in greutate,nici eu in ultimu timp nu am mai luat asa mult si medicu a spus ca nu e nici o problema.
bogalina:nu stiu ce sa iti spun despre copilul taur dar pot sa iti spun doar ca eu nu prea as fi vrut ca,copilul meu sa fie taur ca sa nu semene pe tatal meu si pe o verisoara.mie personal nu prea imi place comportamentul lor.tatal meu este o fire tare agresiva si e tare incapatanat.nu stiu daca te am lamurit dar asta e parerea mea.
alina 38sapt+1 si
albert rafael
piticasigogosica spune:
Didi ce tare esti cu zodiile copiilor
Sunt cei mai tari taurasii dar nu ca varsatorii,asa-i?!!!
(pe care i-ai omis
).Asta pun eu ramasag cu iriselu meu ![]()
Vezi de ce vreau eu sa-l nasc odata pe Cosmin?!![]()
Liviana poate ai dreptate,dar am un sentiment ca totusi ar cam trebui sa nasc....
poze
Iri 39+ 40+ si Iris
ancamari spune:
Ali24, te-am trecut in listuta. Ar mai fi trebuit sa ne dai data nasterii tale, astfel incat sa stim cand sa-ti transmitem La Multi Ani.
Ciuffy - la tine lipseste anul in care te-ai nascut.
Miniuta - eu am vazut la noi o singura perna de alaptat care e f. frumoasa, dar mi s-a parut moale de tot, nu mi s-a parut ca ar inalta copilul spre san. Asa trebuie sa fie?
Mica - parca la tine in poze am vazut o perna de alpatat portocalie? Eu de aia zic (e nemteasca sau austriaca) - e buna de ceva?
Anca, 39s+1zi
Andrei Cristian
burtica
Ciuffy spune:
Ali24 da la Bega nasc...cu doctorul Hrubaru. Am auzit lucruri bune de Budau...dar stii cum e nu depinde numai de doctor...eu incerc sa ma bazez cel mai mult pe mine. Nasti natural sau cezariana?
Iuli
38+,
Nicolae Spiridon
Ciuffy spune:
Ancamari anul in care m-am nascut este 1985 si nasc natural la spitalul Bega din Timisoara cu Dr. Hrubaru Narcis.
Iuli
38+,
Nicolae Spiridon
Monytza spune:

Ne`am intors de la doctor..si 
am primit un mesaj cel putin neasteptat...Mai stam inca vreo saptamana in burtica
..Bebelina mea e o capoasa si la propriu si la figurat...capsorul arata ca la 40 sapt...iar piciorul ca la 37
..Colul este si e ink lung,desi fata de saptamana trecuta bebe a mai coborat nitel...si bineinteles cat se poate de inchis
Termenul clinic este pe 21 mai..data la care eu am sa ma duc tacticoasa iar la contol la cabinet...deci nici vorba de spital..si sa vedem atunci 
Pana in 5 luni bebe arata cu 10 zile mai mic decat dpn clinic...si ecografic dpn era estimat la 1 iunie..Intre timp insa bebe a crescut si greutatea si masuratorile corespund cu dpn`ul clinic...insa...se pare ca nu vrea sa iasa afara...Si pt ca eu am avut un ciclu menstrual nu tocmai regulat..exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata putin mai tarziu....
Ufff
cate complicatii
...bine macar ca bebe e bine mersi...si creste acolo in burtica umplandu`mi mie coapsele de vergeturi![]()
Merci mult fetele pt
...insa mai amanam putin marele moment!!
la toate!!
Mone 39+
Maria Antonia
Burtik Mone 35+
Burtik Mone 38+2
gabiu spune:
poohy, monytza, piticasigogosica, ancamari, lbelciug va pup si va intosc felicitarile sau pun majoretele ( dupa caz), 
lilky-Albert a avut 50 cm. Eu sunt bine si m-am exprimat gresit cu baia, era binenteles dus. Sambata ma duc la dr sa-mi scoata capetele la fire ( restul operatiei am vrut-o cu ata intradermica) si va fi al doilea nostru examen, intrucat dr. e in Constanta, acolo unde am si nascut si normal ca drumul o sa-l facem si cu bb la bord.
Maine se duce sotul meu la preot ca am impresia ca trebuie sa-mi citeasca ceva ca sa pot iesi din casa.
In rest toate bune, asteptam sa vina medicul de familie pe la noi.
Va pup si va doresc tuturor numai bine.
Incerc sa pup si poze dar s-ar putea sa nu-mi iasa din prima
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos