Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (186)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Janina, bravo pentru Carlita papacioasa si cuminte! Ce bine ca ati gasit o bona pe gustul tau! Sa fie intr-un ceas bun!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Minte ca un porc...munceste ca un caine....fumeaza ca un sarpe.....
trebuie sa fii idiot ca un om ca sa formulezi asemenea ineptii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

JG...daca ti-ai montat camera de supravghere inseamna ca nu ai incredere in oameni. Dupa parerea mea ai facut un lucru josnic Microfon nu ii pun la gagica cand merge la sa o auzi ce vb si cu cine?
Doamne..eu nu pot sa inteleg. Sunt copii nostrii dar nu consider ca trebuie sa stau cu ochii pe el sau pe femeia ce-l ingrijeste toata ziua. Cred ca mi-as face niste nervi daca as vedea ca ceva nu face cum trebuie. Atata timp cat copilul meu o place si merge la ea inseamna ca se poarta frumos cu el si totul e ok. Copii simt persoanele si nu merg la oricine.
Moni, nu cred ca tre sa te disculpi in fatza cuiva de actiunile tale, ce faci si cum faci, si de ce stai pe DC.Bine ca ai timp si poti si nu te plangi ca nu ai timp de calc ca stai toata ziua dupa lui Diana.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ALOOOOOOOOO ce i aici???????fiecare isi creste educa isi lasa isi ia bona cum vrea cum poate cand poate ,,,dar a spune ca de ce incepi serviciul cand poti sta acasa mi se pare.....sa va spun ca in urmatorii ani se pune amprenta pe educatie, comportamnent , personalitate...asta pna la vreo 7 8 ani?pai ce facem atunci???????stam toate femeile acasaam ales sa merg la servici de la 8 luni ale lui stef si de la 10 luni ale fetii...asa ca eu sunt cea mai denaturata

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

cosmi, gresesti...EU SUNT CEA MAI DENATURATA CA AM INCEPUT SERVICIUL CAND AVEA MATEI 5 LUNI

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BAIIIII ..... IA LASATI-MA CA TOT IO-S IN FRUNTE : DIANA AVEA 3 LUNI CAND M-AM INTORS LA SERVICIU
SORRY : DENATURATA CU D MARE

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

"Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar" (Isaac Asimov)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

bianca tare spurcata la gura mai esti........lasa mai mamicile sa decida ele,care si cum merg la serv,care vor sa stea acasa...nu mai da atatea sfaturi,oricum fiecare face ce vrea........nu cred ca baga in seama parerile tale,cat despre datul peste manutze subscriu la ce a zis giova.........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

IOANO ACUM VAZUI AI ALT MOTTO CU CIUCURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Un lucru josnic?? Te rog mult sa fii atenta la cum vorbesti cu mine, ok?

Camere exista in living si dormitor, atat, si nu se aude ce face femeia in baie.

Bona stie ca exista aceste camere, bineinteles. Am pus-o atat sa o supraveghez ca respecta ce instructiuni ii dau cat si sa corectez greselile ei viitoare pe care acum nu le pot prevede (de genul speriat copilul cu baubau sau injectie etc si altele cu care nu sunt de acord dar pe care ea in mintea ei de femeie mai in varsta si mai neinformata le poate face)

Nu e vorba de incredere in oameni. E vorba ca acesta este copilul meu, cel mai important lucru din lume pentru mine si nu imi permit sa gresesc cu ceva. Asa ca incerc sa previn absolut orice greseala, neatentie, etc.

In plus, asta cu copii care simt persoanele e tot o mare legenda, din categoria "stangacii se pot dezobisnui si pot deveni dreptaci", stii tu...

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mersi Anasol

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

IA LASATI-O MAI IN PACE PE BIANCA SA FACA CA LA SUBIECTUL ASTA NUMAI ATUNCI INTRA LUMEA ,ATUNCI AU TIMP TOATE CARE N-AU TIMP IN REST ,CHESTIE VERIFICATA SI RAS-VERIFICATA
PE BUNE MAI, E MAI DISTRACTIV ASA SE PARE

Mergi la inceput