despre herbalife
buna ziua tuturor! am si eu o mica intrebare: ce parere aveti despre produsele herbalife? (nu vreau sa fac niciun fel de reclama, intrebarea este pt mine). de ceva vreme ma tot bate la cap o prietena, distribuitor herbalife, sa folosesc si eu produsele lor. nu stiu ce fac. voi ati folosit, sunt bune?
multumesc pentru raspunsurile voastre!
Raspunsuri
claujro spune:
Ti le fac eu cadou, le am in dulap, am incercat cateva zile dar nu mi s-au potrivit sau nu am destula vointa. ![]()
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
mirelaispir spune:
ce fel de produse ai luat? de slabire, sau ce? m-ar interesa si pe mine niste produse miraculoase ![]()
Claudelu spune:
si eu ti le fac cadou...sunt in frigider 
Minte proasta am avut cand le-am luat...n-am crezut cand mi s-a spus ca ma voi ingrasa...si da m-am ingrasat mai mult decat am slabit 
eu 3 luni am folosit produsele de slabit
Bani aruncati in vant... aproape 10 mil pe apa sambetei 
mirelaispir spune:
merci, merci fetelor! wow! chiar asa de periculoase sunt
? in conditiile astea trebuie sa o pasez pe prietena mea cat mai repede cu putinta!
danamiha spune:
Am o vecina care a slabit ff mult cu aceste produse, in jur de 20kg.Dar cand nu le-a mai folosit(si a mancat ca si inainte) le-a pus inapoi plus muuuuuuuulte altele.
pisi_ella spune:
Am vrut sa cumpar si eu dar m-am razgandit. Sunt ff scumpe si efectul lor il au si alte produse de pe piata.
Chestia cu ingrasatul dupa ce le intrerupi e valabil pentru toate produsele de slabit, nu numai pentru Herbalife. Daca vezi ca ai slabit si dup'aia mananci ca nesatula, normal ca pui la loc!
Am vorbit cu o prietena farmacista si mi-a zis in felul urmator: daca iei tratament pentru slabit, trebuie sa tii si o dieta in paralel, sa nu mananci ca sparta, sa faci si un pic de sport, iar dupa ce ai dat jos kilogramele respective, SA CONTINUI SA MANANCI RATIONAL, adica sa tii tot un fel de dieta, mai ales in primele luni dupa ce ai terminat. Altfel, pui la loc...chiar mai mult!
Eu mi-am cumparat, la sfatul respectivei farmaciste, Viaredin si Fitomagra de la Aboca(care cica e mai bun decat multe altele). Iau Viaredin de vreo 5 zile, tin si dieta in paralel, am slabit deja 2 kg( vreau sa dau cca 13 kg jos). Dupa ce termin cutia de Viaredin, incep cu Fitomagra, pe care farmacista mi le-a recomnadat in primul rand, Viaredin-ul am tinut eu sa-l iau, ca am prietene care au fost multumite.
Farmacista mi-a zis sa astept 10 zile dupa ce termin cutia de Viaredin si apoi sa iau Fitomagra, dar cred ca incep imediat, ca nu ma mai suoprt, ca-s cat o vita
La 1,64 aveam 70 kg pana acum 5 zile, acum am 68. Inainte de plozi ma invarteam pe la 57-58. Ideal ar fi sa am 55 kg...dar am zis sa ajung macar aproape de 60.
Pe scurt..cam asta ar fi. Trebuie si DIETA, in paralel cu pastilele! Si dieta asta tre' sa o tine si dup'aia...
E greu...dar tre' sa fim frumoase, nu?![]()
_Ella,
Emma &
Matei
Emma-Andreea, minunea mea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054
Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237
Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.
numeioana spune:
Viaredinul in jur de 30 RON 30 de tablete de la Walmark si Fitomagra Attiva (la care am vazut si eu reclama zilele trecute) 50 de capsule cam 40 RON.
Uitati aici cate ceva despre ele:
http://www.idieta.ro/dieta/1116_viaredin_mix.html
http://customer.kinecto.ro/2005/Helpnet/mai.htm
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
marybell spune:
herbalife? eu am fost tare dezamagita de acest produs si de aceasta asa zisa metoda de a face cariera, acum vreo 4 ani cand m-au "pacalit"
si pe mine ca sa zic asa. bineinteles ca nu mi-am recuperat banii niciodata fiindca nu am reusit sa gasesc la randul meu nici un alt cumparator, si nici produsul la mine nu a avut efect desii am mancat in acea perioada dupa graficul facut de cea care m-a racolat in companie.
viaredin in schimb am luat acum 4 zile si sper sa fie bine. va tin la curent cu rezultatele obtinute. ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
numeioana spune:
Mama mea a slabit f mult cu herbalife, de cate ori a luat pastilele. Intr-adevar, s-a si ingrasat dupa, pentru ca e foarte pofticioasa. Acum tine inca regimul asta si a dat jos 7kg.
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.