Bazar pentru Gabriel-Alexandru
Raspunsuri - Pagina 9
anda141 spune:
quote:
Originally posted by capra cu trei iezi
anda, ti-am trimis ceva si pe mail.
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
Multumesc, acum le pun la bazar.
Muuh, trimite-i un mail, tot de la profil, apasa sa trimiti un mail, daca nu merge nici asa trebuie sa mai intre ea pe la subicet si sa vada.
Liana, ti-am raspuns. Te pup !!
Sa il ajutam pe Alexandru
LauraFlo spune:
Buna dimineata ! Vad ca s-au licitat ambele produse postate de mine. Anda astept adresele fetelor ca sa le pot trimite produsele.
szivarvany spune:
Deci am castigat cele doo produse, virez banii cel tarziu luni, doar sa ajung la timp util inapoi in oras, deci sper mai repede, am sa le trimit fetelor adresa mea
Anda - te anunt cum pun banutii !
Liana - ti-am dat pm cu adresa noastra !
Puf_micutz - activeaza-ti pls PM-ul sa-ti trimit adresa noastra !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Karmina76 spune:
Licitez 108.Pantaloni blugi,Disney,material subtire,pt 1 an, merge pana la 1 an jumatate si mai mult (vl-ad) 10 lei - 13 lei
roandre spune:
Licitez 108.Pantaloni blugi,Disney,material subtire,pt 1 an, merge pana la 1 an jumatate si mai mult (vl-ad) 10 lei - 14 lei
lulu75 spune:
Pe Puf o gasiti pe messenger la ID puf_micutz
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului nostru
szivarvany spune:
Nu am messenger in office ...
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
aurelia1278 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Nu am messenger in office ...
Dar la Yahoo pe mail Beta poti sa intri? Au bagat un chat de vreo saptamana, care e de fapt tot messenger dar direct din pagina de mail. La noi inca nu l-au descoperit cei de la IT sau nu pot sa-l taie
ubita spune:
Incerc sa umblu la setari...la Bazar pt Alex primeam mesaje,o sa cercetez sa vad daca e ok..Oricum mailul meu e gogugica@yahoo.com.Astept adresa Muuh.
Pupici
anda141 spune:
Buna!
As vrea sa licitez si eu pentru unul din obiectele din bazar: 4.canapea + fotoliu.
Ofer suma de 1.2 mil
Desi adresa ta este trecuta doar pentru cei care vor sa liciteze (nu sa cumpere) mi-am permis sa o folosesc, pentru ca nu stiu cum sa procedez altfel
Te rog sa-mi spui care sunt pasii urmatori
Multumesc mult,
Claudia
Am primit pe mail, probabil Claudia nu stie sa foloseasca forumul. Pana o sa intre ea, am postat eu mesajul ei.Mesajul l-am primit ieri la ora 16.
Sa il ajutam pe Alexandru