Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
tomasa spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Mai fetelor, eu stiam de 50 ml... 300 mi se pare cam mult..
Eu l-am facut in Romania pe cel de hipoglicemie indusa... ala e facut cu asistenta medicala... si sange luat din sfert in sfert de ora, vreme de o ora jumate... Cei care faceau hiperglicemia se plimbau linistiti prin curte si dupa o ora veneau sa le ia sange din nou... Asa ca.. testul vostru e floare la ureche.
Te intrebam cand ca sa-ti fac galerie...19+ cu
Ioana
Carpatina, exact asa si eu. Ma plimbam pe la umbra, stateam pe banci in curtea spitalului si reveneam din ora-n ora
Oricum voiam sa va zic fetelor din straintate ca la noi solutia este constituita din 100 gr. glucoza praf si se amesteca pe loc cu apa plata. Rezulta o cana cu lichid, deci cam 200-250 gr., nu stiu cat are o cana normala. Iar sange mi-au luat de trei ori in interval de 2 ore, iar ginecologul meu a vrut sa-l ia din vena, nu din deget. Arat ca drogatii acum
, am doua intepaturi pe vena de la o mana si una pe cealalta. Cel putin asta e procedura aici.mama de BAIAT
19+
tomasa spune:
Nana, multumesc de grija. Esti o draguta!
Asa este, bine ca am scapat. Sa o trec acum si pe asta cu anticorpii si ma gandesc doar la morfologia fetala de sapt. viitoare.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
19+
Happiness_4_us spune:
Tomasa, o sa vezi ca va fi bine si la morfologia fettala!
Pupici!
Nana,
22+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
mandarinutza spune:
Tomasa, ma bucur ca ai trecut cu bine de analize
.
Iuli, foarte frumoase pozele, super mireasa
, fetele au dreptate esti foarte finuta si frumoasa. 
Cecilia, frumoasa burtica si viitoare mamica
Tomitza, e foarte frumos numele ales pentru bebelina ta.
Mandarinutza
23+
Antonia Maria
Poze
Roxali spune:
Carpatina, Nana, Piccaflor
multumesc ptr incurajari
Am trecut si peste amnio...ufffff...nasolllllll...Rox saraca zicea ca-i floare la ureche.Ma rog, ma duc cu o alta pretena, ca si mine in aceesi luna.Prietena foarte nervoasa, agitata...binenteles am lasat-o pe ea prima...iese ea intr.u eu, deci n-am mai apucat vreun comentariu...erau trei doctori inauntru plus asistenta,incepe unul cu ecografia amanuntita, imi spune ca este mult mai mare cu o sapt, deci nu corespund termenului...ok...asisitenta dupa imi desifecteaza burtoiul, insista pe buric
...eu sper ca nu ma inteapa in buric
...al doctor pregateste siringoiul cu un act lunggggg...il infinge nu simt nik... ok...in acelesi timp si ecograful pe mine gramada sa urmareasca evolutia...dar cand incepe sa extraga lichidul...mamalicaaaaaaaa...dupa ce a umplut 2 seringi groase a scos acul...ecograful mi-l arata pe bb care ramasese incotopenit intr-o parte...acu chiar ca sant ciuruita si cu o gramada de gaurici
...repauz la pat si supozitoare ptr contractii.Rezultatul pe 29 pana atunci innebunesc, dar asta e...
Piccaflor e super si Oviesse , dar langa mine nu-i...de la chicco nu-mi i-au ca-s exagerati...poate de la Prenatal cand au reduceri...in schimb mi-am gasit la mercato(chinezisme), aprofit de ultima moda larg, lung, bufante-bluze si rochitele elasticizate cu pliuri de sub sani, pantofi comozi sau papuci piele...am 2 nunti si mi-am pregatit la croitoreasa ceva din bumbac creponat si o rochie matase ,cu pantofi de matase(balerini).
toate gravidutele si sa auzim de bine!
Ali
16+ Enrico 7ani
tomasa spune:
Iuli, eu nu-ti vad pozele. Nu le pot deschide si sunt curioasa rau, ca ai tot fost laudata
. Acum plec de la servici si sper sa pot intra de acasa.
Tomita si mie imi place mult Natalia. Si Ioana de altfel, buna alegere. De fapt conteaza sa va placa voua si sa i se potriveasca fetei, sa se regaseasca macar in unul dintre ele. Eu personal sunt pt. un singur nume pt. un singur copil, mereu am zis ca mai bine fac mai multi copii cu cate un singur nume
, decat un copil cu mai multe
dar asta iarasi e chestia de optiune personala, a parintilor. Oricum mi se par frumoase amandoua si suna bine impreuna.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
19+
tomasa spune:
Roxali, bravo, bine ca ai trecut cu bine peste asta. Macar asa vei fi sigura ca bb e ok. Eu regret uneori ca nu mi-am dus pana la capat gandul cu amniocenteza...ce sa fac? daca mi-au sarit toti in cap, cu sotz si ginecolog cu tot...
Mandarinutza, iti multumesc frumos! 
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
19+
mandarinutza spune:
Roxali, bine ca ai trecut cu bine de amniocenteza.
Mandarinutza
23+
Antonia Maria
Poze
Roxali spune:
Tomasa
esti tanara n-avea rost...nici eu n-am facut la primul si nici ginecologul nu vroia...dar in familie am avut cazuri si de n-am vrut sa risc.
Mandarinuta
Ali
17+ Enrico 7ani
Sabina spune:
ohooo, da ati scris, gagici, ceva!!
carpatina insa e ce ami dura, ma intreba direct cum stau cu treaba![]()
cam prost...insa m-am decis sa nu faco conferintascrisa la cuvant, ci sa-mi notez idei-cuvinte cheie si sa vorbesc livber.Engleza mea nu e perfecta, insa nici a lor(lituanienii)
In schimb azi am rezolvat sa am toate muzicile necesare plus o carte despre compozitorii romani, tradusa in germana, singura care exista si care nu se gaseste de cumparat
, ca asa e la noi, ce e bun si ne-ar putea pune in valoare sa stea ascuns....
Annisia, eu ma gandeam ca lui Gheorghe o sa-i spun Gheo.Imi place f mult cum suna Gheo:)
Oricum, acuma astia din familie au venit cu ideea sa-l cheme si Mircea. care mai de care pe capu nostru![]()
si inca ceva: un prieten a fost la muntele Athos, si un calugar de-acolo i-a zis ca e f bine un singur nume, de fapt ca nu-i bine cu mai multe. Asta chiar nu ma pronunt, ca n-am destule date.
Doar ca asa i s-a zis, v-am comunicat si voua:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia