Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
iuli8700 spune:
OanaAlina, poti vedea rochia la mine in semnatura la "Nunta noastra".
Iuli
22+ 
Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere
sim_stoian spune:
Iuli, cred ca nu e public albumul pt ca nu se vede.Edit: merge doar cel cu Iuli graviduta.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
OanaAlina spune:
super rochita ta! a fost culoarea untului?
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/PwRQp3.png
carpatina spune:
quote:
Originally posted by danielle02
fiindca trebe sa o tin in carantina 6 luni.e o tara cu restrictii,altfel nu am cum so scot de aici,numai daca o iau cu mine si o las acasa 6 luni apoi sa ma duc dupa ea.dar asa ceva nu se poate ca o sa mor eu de dorul ei 6 luni si o las cu soramea.
botezul iubitei mele bebelushe o sa il facem aici la o biserica de englezi.
Anticorpii sunt prezenti in sange la mai putin de 3 saptamani de la vaccinare... asta-i sigur, ca si eu imi plimb pisica peste tot.
Noi avem niste amici in Londra, care de cate ori vin pe continent
19+ cu
Ioana
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by danuta36
Buna ziua la gravidute!
Vreau sa le multumesc celor care mi-au trimis mesaje:Sabina,Roxana,Marunzika,Amar,
Mandarinutza,Gabriela,Emma,Piccaflor.Sunteti dragute si ...am ramas fara cuvinte![]()
Marunzika,tu unde ai pus 15 kg,ca eu nu le vad?!
Amar,acum am vazut ca esti din '71.In martie sunt nascuta si eu,dar pe 12(pestisor).Sa stii ca si eu am probleme cu somnul;am inceput sa dorm pe "bucatele".
Cristina,pai daca vii acasa,musai sa ne intalnim.Despre doctorii de aici din oras pot sa-ti spun ca nu am incredere in vreunul si de aceea,auzind despre un dr. din Deva,am optat sa merg la el.Si chiar imi place de el,inspira incredere si e comunicativ,spre deosebire de altii,care nu-ti spun mare lucru.Cel la care am fost data trecuta,cand am pierdut sarcina,mi-a spus:"Ne vedem
la urmatoarea!" si atat.In rest,pauza,nu mi-a dat nici un sfat.De parca sarcinile si copii vin asa,pe banda rulanta,cat ai bate din palme!
Gabriela77 mi-ai scris ca esti din Deva.Sa stii ca doctorul la care merg eu e tot din Deva,il cheama Schmidt.De fapt el profeseaza in Hateg deci acolo va trebui si eu sa nasc.Dar nu e prea departe;intr-o vreme ziceam ca o sa merg in Timisoara,dar m-am razgandit.
Dana18+
Danuta, am auzit de dr asta. E bun. O verisoara ed-a mea a nascut cu el si a fost f multumita! Succes! Te pup!
aeperju spune:
phew! Un pic de nanica nu strica (daca vor binevoi vecinii sa ma lase). Va mai citesc diseara! Pupici!
Emma 21+
sim_stoian spune:
V-ati bagat toate la somnic? Eu mai am putin pana plec de la servici si pic de somn.
Sim
23+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
tomasa spune:
Azi am fost si eu la analize, mi-am facut mult temutul test de toleranta la glucoza. N-a fost foarte neplacut, adica ma asteptam ca solutia in sine sa fie mai scarboasa. A fost doar foarte foarte dulce, 100 gr. glucoza dizolvata intr-o cana cu apa, va inchipuiti voi cam cat de dulce a fost...
Iar eu chiar nu o am pe asta cu dulciurile, prefer saraturile, chit ca nici astea nu fac bine.
Oricum mi-a dat voie sa ling o jumatate de lamaie dupa aia si mi-a mai trecut senzatia nashpa. Faza crunta a fost ca dupa ce ca eram nemancata de dimineata, nu am avut voie sa mananc nici cat a durat testul, adica 2 ore
. Lungi au mai fost...greu au mai trecut! Abia pe la ora 11.30 am reusit sa pap un sanvis si sa beau un lapte batut, va imaginati, nemancata fiind de aseara!!! Noroc cu glucoza aia ca m-a tinut in viata intre timp.
Am primit tot azi si rezultatele, bune, asa ca mi-am luat o piatra de pe inima. Pentru cele interesate (ca stiu ca mai erati care va faceati griji cu glicemia), rezultatele mele, bune, au fost: 71 initial (dimineata pe nemancate), 95 la o ora dupa ce am baut solutia si 83 la doua ore. Am scapat de griji, nici vorba de diabet gestational.
Mi-am facut si analiza de compatibilitate de grup sanguin, daca tot mi-au luat sange de trei ori, era pacat sa o ratez. Sper sa nu fie probleme si sa nu fi dezvoltat anticorpi. Eu am o+, sotul B+, iar Tudor al meu a luat grupa tatalui si de-aia am ceva emotii. Cand eram gravi cu el analiza asta mi-a iesit bine, iar cu bb n-am avut nici o problema, in afara de un icter destul de pronuntat si prelungit. Hai ca va pup pe toate ca m-am intins cat o zi de post, asta ca tot vorbim de nemancare
.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
19+
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Mai Danielle, de ce ziceai ca nu poti lua catelul in vacanta?
Fetele din strainatate - maritate cu romani- unde faceti botezul? In Romania sau acolo unde sunteti? Noi am ales sa-l facem in Romania.19+ cu
Ioana
Si noi tot in Romania.
Bebe razvan se va naste in septembrie iar in decembrie cand va avea 3 luni si un pic vom merge acasa si il botezam acasa.
Nana,
22+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Tomasa, bine ca ai scapat de-o grija. Chiar ma intrebam pe unde umbli, ca nu te-am mai vazut prin zona.![]()
Pupici.
Bey, si incetati cu somnul, da?
Pai vreti sa pun capul pe birou, ca tocmai am mancat si tare bun ar fi un somn de vreo 2-3 ore. Dar n-am eu norocul asta si mai am de stat 4 ore, ca abia e 13 jumate la noi. Uff. Dar ma consolez ca mai vin doar maine ptr ca joi de Inaltare suntem liberi. Yuhuuuuuu!!!!!!!
Pup burticile!
Nana,
22+
Razvan AndreiIn asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!